Dit gaat om innerlijke Vrijheid

De Vrijheid om jeZelf te Zijn en te uiten


Wat:

Online cursus om vanuit een diepere verbinding met jouw Essentie uitdrukking te leren geven aan jouw unieke Zieletaal, Lichttaal.

Verbaal en non-verbaal; spreken, zang, klanken, symbolen, lichtcodes tekenen of schrijven, beweging.

Deze wordt gefaciliteerd door Ariëtte Love vanuit magisch mystiek Montségur; een Krachtplek op Aarde, verbonden aan de Graal mysteriën en die tevens wel gezien wordt als de 12e Sterrenpoort. Een Kosmisch Portaal die een extra boost geeft aan al hetgeen doorkomt in deze reeks lessen. 

Tijdsinvestering:

Behalve de online bijeenkomsten ga je tussendoor al spelend oefenen (al dan niet met anderen) en kan je deelnemen in een app-groep op Signal.

Opnames:

Kan je er eens niet live bij zijn? Geen probleem. Er worden opnames gemaakt van iedere bijeenkomst.

"Wat gebeurt er veel!
Oude stukken die weer in een diepere laag worden aangeraakt. Ik had moeite om er uit te komen. Ik bleef een paar dagen in de oude sfeer. Voelde veel. 
Het merkwaardige dat er gebeurde was dat ik na een paar dagen, midden in de nacht, een donkere warme gedaante tegen mij aangedrukt voelde. Ik schrok wakker en duwde die weg. Ik begon mezelf te healen met gebaren en Lichttaal. 
En kreeg het inzicht en de warme dankbaarheid dat ik voor liefde kon kiezen. Voelde mij weer vredig, liefdevol en dankbaar. Ook dankbaar voor de donkere energie.
(..)
Het is allemaal veel, maar ik ben zo dankbaar dat het allemaal naar de oppervlakte komt. 
(..)
Lichttaal verwondert en verrijkt mij!
Ik ben zo blij met de mogelijkheden die je biedt. Dank, dank!"

na les 1 wordt in de Signal app al het volgende gedeeld in de groep:

"Hoi Ariette en allemaal, ik wil dit graag even met jullie delen. 
Vrijdag gaf ik een energetische behandeling waardoor er al snel licht-taal door me heen stroomde. Nu was het zo dat degene die ik aan het behandelen was dit ook begon te praten en wel zo dat we precies hetzelfde spraken op het zelfde moment. Dit raakte mij zo diep, tranen liepen over mijn wangen, het was een gevoel van erkenning, thuiskomen. 
We wisten beiden niet wat ons overkwam in dat moment, maar het voelde oh zo bijzonder. 
Heeft er iemand van jullie ooit iets soortgelijks meegemaakt?" 
een ander schreef:
"De laatste maanden kwam ik 'toevallig' veel in contact met Licht- of Zieletaal via diverse kanalen, zo ook met deze fantastische cursus waarop ik sneller heb ingeschreven dan ik mezelf realiseerde.
En of het goed voelt!"
weer een ander:
"Ik ben zo blij met de keuze en de mogelijkheid vanuit jou om hieraan deel te nemen. Tranen nu in m’n ogen door de voelbare connectie met jou en met het veld dat doorkomt. 
En de fijne groep vrouwen en het subgroepje. (..)
Het stroomt… ik brabbel en schrijf en vraag met regelmaat de vraag aan mezelf’ wat zou liefde doen’? De liefde voor m’n zelf groeit en door deze toe te laten geeft het vreugde in de connecties om me heen."

"Sterk aanbevolen. Ontdek de rijken van de Lichttaal met dit zuivere, liefdevolle Wezen, Ariëtte Love van HeartSoulutions.

Ariëtte is een zielszuster die mij nauw aan het hart ligt en deze reis zal je leven verrijken.

Er zijn vele Teachers, maar niet veel die beheersen wat ze onderwijzen. Ariëtte wel!”

"(..) Er zijn zoveel cursussen. Iemand kan een eendaagse cursus doen en een praktijk openen. Iedereen kan tegenwoordig een boek schrijven en publiceren. Er is naar mijn mening een overdaad aan informatie en soms heb ik me afgevraagd of ik niet alleen maar deelneem aan het hele circus, ook al ben ik erop gericht dat mijn cliënten zelfredzaam zijn en niet afhankelijk zijn van mij of een methode. Ik hou ervan om mijn bewustzijn te vergroten. En om eerlijk te zijn, het is moeilijk om inspirerende en motiverende metgezellen te vinden die WERKELIJK LEVEN WAT ZIJ ONDERWIJZEN EN BELICHAMEN WAT ZIJ PREDIKEN. Dat is van wie ik (!!!) wil "leren". Niet van degenen die over hun waarheid praten, maar van degenen die hun waarheid LEVEN.

Dit zijn de mentoren van echte waarde."

(origineel: “Highly recommended. Explore the realms of Light Language with this pure-hearted loving Being, Ariëtte Love from HeartSoulutions. 


Yes truly! Ariëtte is a soul sister so close to my heart and this journey will enrich your life. 

So many teachers out there but not many who master what they teach. 
Ariëtte does!”

"It's true you know. There are so many courses out there. Someone can do a one-day course and open a practice. Anyone can write & publish a book these days. There is an information overload in my opinion and sometimes I have wondered if I am not just taking part in the whole circus, even though I'm focussed on my clients being self empowered and not dependent on me or a method. I love learning. I love expanding my consciousness. And to be honest it's hard to find inspirational and motivational companions that ACTUALLY LIVE WHAT THEY TEACH AND EMBODY WHAT THEY PREACH. That's who I (!!!) Want to "learn" from. Not from those who talk about their truth but those who LIVE their truth.

These are the mentors of true value.")

~ Kaiyann Isa ~

Creator & Teacher: Source-Ki Life Mastery Coaching | Soul Frequency Healing | Practitioner: OMnium Method/The Journey | Author: The Purifying Room


Check voor nieuwe data dit artikel in de webshop

e/o schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF om up-to-date te blijven.

na les 2 is dit reeds een ervaring van een deelnemer:

"Ik wilde iets delen. Ik heb afgelopen donderdag lichttaal toegepast in de sessie met een klant. Mijn klant had vanuit een verre voorouder lijn een thema met zwarte magie. Er kwam een magiër naar voren die die zwarte magie beoefende. 
En die nam mijn cliënt over. Het was net alsof ik naar een film keek van de exorcist. In had dit nog nooit meegemaakt. Ik voelde een enorme kracht in mij en de lichttaal stroomde via symbolen, zang. Je zag de enorme weerstand van de magiër. En ik voelde steeds meer kracht en eengevoel dat ik niet kan omschrijven. De magiër werd letterlijk uitgedreven. Wat ik zo bijzonder vond is de enorme kracht die ik voelde en hoe lichttaal mij ondersteunde. Deze kracht had ik nog nooit gevoeld."

meteen na les 3 schrijft weer iemand anders:

"Ik kwam vanavond in een oud verdrietig stuk terecht en ik liet het verdriet en de angst van eenzaamheid er helemaal zijn en sprak mijn kleine zelf lief toe. 
Toen voelde ik dat ik al heel was alleen op dat moment in verwarring. En ik kon daarmee meteen zakken in liefde en de zachtheid voelen  
Wat een verschrikkelijk mooie manier van bewust worden dat ik al heel ben juist in zo'n verdrietig /verwarrend moment. 
Dankjewel voor deze 'tool'"

BEKIJK OOK DEZE VIDEO'S:

video 1: Hoe je Lichttaal kunt leren

video 2: Soul Song Montségur

video 3: Lichttaal Zieletaal Revival of the Rose

video 4: Lichttaal Zieletaal Activatie Montségur


"Een aanrader!

Ik wens iedereen deze vrijheid toe om te mogen ontvangen wat er vanuit de kosmische inspiratie die binnenin iedereen borrelt wil ontspruiten. Dat we op deze manier magische golven van sprankelende, liefdevolle en helende energie mogen verspreiden. En dat een ieder die daarmee resoneert mag worden aangeraakt op welk diepe laag dan ook.

En ik wens iedereen een ge-wél-di-ge en openende cursus toe met deze liefdevolle sweet SoulSister Ariëtte Love, die zoveel ervaring, diepgang en inzichten heeft én met je kan delen, zodat je vanuit jezelf je eigen ‘kosmische handtekening’ kunt ontdekken en verder ontwikkelen."

~ Sandra de Vos ~

Artist | Interdimensional messenger

Bridge between Cosmos & Mother Earth | Portal of transformation | Voice


"Super! Warm aanbevolen"

~ Robert Bridgeman ~

Auteur | Onderzoeker | Columnist

Co-founder BridgemanAcademy | Online Documaker


HOE AANMELDEN?

Klik op de blauwe knop in de webshop waarop staat 'in mandje' om dit artikel aan te schaffen.

Wil je eerst nog wat meer info?

Lees dan deze BLOG en/of bekijk bovenstaande video's

of stuur een mail naar info@heartsoulutions.com


LET OP

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Krijg je deze niet in je inbox, check dan s.v.p. je spambox.

Zodra de replay geüpload is, krijg je hiervan automatisch bericht ('s ochtends om 10 uur NL tijd) per mail.

De replays kunnen na uploaden op ieder gewenst moment beluisterd worden in de online omgeving.

Wat van belang is voor de veiligheid in de groep is dat deelnemers bereid zijn hun camera aan te zetten, zodat je elkaar kunt zien.

No more hiding; kom maar uit de kast met je zielsverlangens en -gaven!  :-)

TIJDGEBONDEN TOEGANG

Je hebt ruim een jaar onbeperkt toegang tot de virtuele omgeving/tempel van deze cursus.

HOE TOEGANG TOT DE ONLINE OMGEVING 

Hoe je hierin komt staat beschreven in de welkomstmail die je ontvangt na aanschaf van dit artikel.

TIP

Voeg ‘info@heartsoulutions.com’ toe aan je digitale adresboek om het risico te minimaliseren dat mailings van ons in de spam terecht komen. 

RESTITUTIE

Aangezien ik ervan uitga dat je je bewust aanmeldt voor deze cursus vindt er geen restitutie plaats na aanmelding. Kan je er niet live bij zijn, dan kan je genieten van de replays.

aanmelden Inspiratie brief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

In tijden van censuur kan ik je zo altijd bereiken.

Meld je aan via de knop: