Online cursus Lichttaal Zieletaal

Lichttaal, wat is dat?

Zieletaal, Lichttaal…

Je hebt er misschien een bepaald gevoel bij, hebt het wellicht zelf ervaren,

of het door je heen voelen komen.

Het doét 'iets' met je... al kan je dat 'iets' misschien niet altijd goed duiden.

©Ariëtte Love

Enkele maanden geleden kreeg ik - wederom - de vraag of ik iemand kon helpen met Lichttaal te ont-wikkelen. Al snel bleek dat er veel meer behoefte aan was. Zodoende ben ik dan ook aan de slag gegaan met het creëren van deze nieuwe online cursus, die live aangeboden wordt vanaf 9 mei 2024 en daarna wrs. beschikbaar zal blijven voor hen die willen genieten van de recordings, videos en alle beschikbare documenten. 

De vrouw die Lichttaal wil leren spreken was naar me verwezen door mijn goede vriend Robert Bridgeman (o.a. inspirator, teacher, documentairemaker, auteur van diverse boeken). Hij had al eerder (vele) mensen naar me doorgestuurd en enkele malen specifiek voor het ont-wikkelen van Lichttaal. Dat had mogelijk te maken met zijn eigen ervaringen. Na één van de sessies met mij kwam bij hem 'in alle vrijheid mooie Lichttaal door die hem deed denken aan een oude Indiaan', zo liet hij me enkele dagen later weten.

Ook schreef hij het volgende over die laatste initiatie, waarna hij Lichttaal was gaan spreken en zingen: 

"Onderweg naar Rennes le Chateau voelde ik me opgetogen.
Ik had al eerder een sessie van Ariëtte ondergaan, met een mooie impact.
Op zoek naar een plek kwamen we uit bovenop de beroemde Tour de Magdalene. Er was niemand.
Ik ging liggen op de grond en Ariëtte maakte verbinding.
De trilling van de plek, gecombineerd met de trilling van Ariëtte waren direct voelbaar en het was er vol met engelen en gidsen.
Ariette deed een healing op een oud stuk in mij. Door een combinatie van handoplegging, lichttaal en hoge trilling channelen. Ik voelde de diamanten straal door haar heen komen.
Het oude stuk loste op waar ik bij was. In liefde en zachtheid.
En aan het einde van de sessie kwamen de eerste touristen weer naar boven. We hadden het rijk alleen gehad... al met al een magische ervaring die ik iedereen kan aanraden!
Robert Bridgeman,
Bridgeman Academy + Terra Nova Center "
juli 2020

Inmiddels is het mogelijk je

aan te melden voor deze cursus

Hier vind je ook de data.


©Ariëtte Love

Lichttaal

Op aarde hebben we geleerd te communiceren volgens bepaalde regels. Iets is pas ‘goed Nederlands’ als het aan bepaalde voorwaarden voldoet. Daar is op zich niks mis mee. Het is zelfs erg handig dat we onszelf op die manier kunnen uitdrukken en elkaar kunnen verstaan.

We zijn echter, zoals je weet, niet ‘slechts stoffelijke wezens’. We zijn zóveel meer dan dat! We reiken zoveel verder dan dat! We zijn ook kosmische, multidimensionale wezens.

Lichttaal reikt voorbij de mind. 't Gaat veel verder daaraan voorbij. Lichttaal - zoals ik het voorsta - komt uit Het Vrije Hart, is rechtstreeks verbonden met je Ziel en het AL. Om die reden raakt het je eigen Hart & Ziel als je het spreekt, schrijft en ook als je het hoort of ontvangt. Het helpt o.m. 'latent aanwezige' DNA codes te her-activeren. Het kan je (terug)brengen in dimensies, levens, tijden en sferen die je je ten diepste herinnert (celgeheugen, akashic records) en waar je vervolgens meer inzichten in krijgt, beelden bij ziet en zelfs dat bepaalde vaardigheden, kwaliteiten teruggehaald worden in het hier en Nu. 

Waar ik me op richt als het gaat om Lichttaal is niet dat je ‘een taal aanleert’ zoals je Engels of Frans kunt leren, maar dat je jouw eigen unieke (kosmische multidimensionale) uitdrukkingsvorm(en) her-activeert en durft uit te drukken.
Ik zeg bewust her-activeren omdat het al in je zit.
Wat velen Lichttaal noemen noem ik bij voorkeur dan ook Zieletaal, omdat dat aangeeft dat het uniek passend is voor jou, omdat het echt vanuit jouw wezen komt.

Maak jeZelf Vrij

Vrijheid hierin voelen is dan ook wezenlijk. Toch ‘zit daar vaak iets’. Mensen willen wel en voelen van alles wat naar boven wil borrelen, maar ervaren nog (teveel) schroom. Een verlegenheid, een angst, een innerlijke afwijzing, etc.

Mijns inziens heeft iedereen het vermogen in zich om Zieletaal zodanig te ont-wikkelen (=af te wikkelen) dat het op de meest natuurlijke, aangeboren wijze uitgedrukt wordt en geduid kan worden.
Vaak zit er echter ‘iets’ in de weg.
Daar zal bij stilgestaan worden; bij dat ‘iets’.

Dit gebeurt deels tijdens de bijeenkomsten, maar ook in de subgroepjes die gevormd zullen worden om te oefenen en vrijer te worden; (meer) onthecht van bepaalde kleinmakende, blokkerende gedachten en conditioneringen.

Want: Wat voel jij als je Lichttaal hoort of ziet?

Iets maakt dat je dit nu leest.

Iets maakt dat je daartoe de JA voelt.

Je Hart maakt mogelijk een sprongetje, je Ziel gaat ervan áán…

Waar voel je dat?

Daar gaat het met name om bij Lichttaal:

  • Hoe voelt het?
  • Waar voel je het?

EN wat van groot belang is is:

  • Waar put je uit?
  • Op welke frequentie(s) stem je je af?
  • Hoe bewust doe je dat?
  • Als je Lichttaal duidt, van waaruit gebeurt dat?
  • Wat is de impact van Lichttaal (w.o. LichtCodes)?

In deze (1e) reeks van 5 keer zullen we ons met name hierop richten.

Doen Doen Doen

Al is Zieletaal geen taal waarbij je rijtjes uit je hoofd moet stampen, of grammatica onder de knie moet krijgen, toch is oefenen, oefenen, oefenen, ofwel doen, doen, doen een wezenlijk onderdeel. Dat hoeft gelukkig niet terwijl je stil op een stoel achter een bureautje zit en blokt. Liefst niet zelfs :-) 

Mijn uitnodiging zal juist zijn dat je ontdekt waar/wat jouw happy place is, waar je je vrij genoeg voelt om optimaal uitgelijnd te zijn met je Ware Zelf en zo moeiteloos mogelijk contact maakt met je eigen diepste Zijn, met Moeder Aarde en met de Kosmos. In plaats van het te zien als 'moeten' zou je het dan ook beter kunnen bestempelen als Spelen, Spelen, Spelen.

Wat ik je tevens graag meegeef is het volgende:

Vergelijk jezelf niet met anderen, maar vergelijk jezelf met jezelf. Iedereen is op diens eigen unieke plek op diens eigen unieke pad. Dat kan betekenen dat iemand op een bepaald vlak verder is, meer ontwikkeld. Dit wordt vaak onterecht verward met beter.

Kijk naar jezelf, naar waar jij nu staat en naar wat jij verlangt. Dat levert je een zoveel fijner (en vrijer) gevoel op!

Let wel, er staat geen tijd voor het ont-wikkelen van Lichttaal! Sommigen spreken of zingen of schrijven het na het 1 keer gehoord of gezien te hebben. Anderen mogen misschien wat meer innerlijke mitsen en maren overwinnen. Maar dat het in je zit als je tot hier bent gekomen met lezen... dat staat voor mij wel als een paal boven water. 


Ariëtte Love bovenop Chateau Montségur

Mystieke Montségur Magie

Wat een absolute toevoeging is als het gaat om deze cursus is dat deze je aangeboden wordt vanuit Magisch Mystiek Montségur. Ik woon namelijk op de heilige berg waar zich ook de ruïne van het kasteel bevindt wat het laatste bolwerk was van de Katharen. Deze plek wordt ook wel 12e Sterrenpoort genoemd. Het is een Kosmisch Portaal waar we in de Ascentie Videotheek De Krachtplek regelmatig bewust op afstemmen om a) deze zo zuiver mogelijk te houden en b) af te stemmen op de vele multidimensionale lichtcodes en kosmische sleutels die hier vrijelijk stromen en gemakkelijk toegankelijk zijn, opdat het ons eigen DNA en potentieel heractiveert. 

Hoe mooi dat ik uitgerekend vanuit deze bijzondere plek deze Lichttaal cursus kan faciliteren. 


BEKIJK OOK ONDERSTAANDE VIDEO'S EN/OF

LEES DEZE BLOG VOOR MEER INFO

Q&A Lichttaal Zieletaal: Hoe kan je dat leren?


Video Zieletaal (Lichttaal | Soul Language)


bovenstaande video vind je op mijn Engelse YouTube kanaal genaamd

Ariette Love (English)



bovenstaande video vind je op mijn Nederlandse YouTube kanaal genaamd

Ariette Love (NL)

Aanmelden

Om je aan te melden voor deze cursus kan je HIER klikken. 

N.B.: Er is een beperkt aantal plekken voor de live online cursus.



Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale TransformatieTijd

©Ariëtte Love ♡ all rights reserved

Over Ariëtte

Ariëtte Love is een 'Modern Day Mystic', ofwel een Hedendaagse Mystica. Een 'Elder'. Een veelzijdige pionier die jou, middels de wijsheid van het Hart, erin ondersteunt jeZelf te bevrijden en te leven in en vanuit Liefde. Samen met haar man en hun hond woont ze in Montségur, alwaar ze mensen letterlijk en figuurlijk gidst. Ze neemt mensen op verzoek mee door de regio (waar ze o.m. ter plekke initiaties en DNA activaties aanbiedt, soundhealing middels hoogfrequente (kristallen) instrumenten e.a., bijeenkomsten, Teacher en VIP trajecten, spirituele retraites (op aanvraag ook 1-op-1) en reizen. Tevens werkt ze online met individuen en groepen. Meer over haar vind je HIER. Je kunt met haar verbinden op diverse social media kanalen via deze LINK


foto bovenop Chateau Montségur en bij 'Over Ariëtte' door Rob in het Veld

alle overige afbeeldingen en foto's  in deze blog door ©Ariëtte Love