Het heeft heel lang geduurd voordat ik écht durfde te gaan staan voor wie en wat ik Ben. En zelfs daarna zijn daar continue 'verdiepingsslagen' (Engels 'deepening') in gemaakt. Voor die tijd heb ik mezelf enorm in de weg gezeten... Ik voelde me ontheemd, was vaak 'ziek, zwak en misselijk' (en heb letterlijk enkele chronische ziekten 'opgestempeld' gekregen). Eenzaam. Voelde me té anders. Misplaatst. Snapte de wereld niet. De mensen. De reden waarom ik hier was en wat ik toch te doen had.

Ik neem je graag mee op het Pad van beZield leven vanuit je Hart

Ik deel (in Nederlandstalige en/of Engelstalige artikelen) over mijn eigen jeugd als 'anders zijnde', waar ik tegenaan gelopen ben en hoe ik dat te boven ben gekomen. Over Bewust Leven (qua relatie / liefde, ouderschap, alleenstaand moederschap, werk, voeding, missie, pionieren, Lichtwerk, etc.) in een wereld waarin ik zelf nog bijna alles uit moest vinden. Over mijn (kristal) kinderen, van wie eentje een bijna-dood-start had (en ik ook). Ik schrijf over je kop boven het maaiveld (durven) uitsteken en staan voor wie je bent in plaats van je klein te blijven houden omdat dat nou eenmaal verwacht wordt in onze Nederlandse cultuur.

Maar ook deel ik over wat ik tegenkom in mijn praktijk. In mijn Leven in het algemeen. Ik deel over mijn verwonderingen. Mijn vreugde. Mijn pijnen ook. Over trauma's. Dissociëren. Angsten. Hoogsensitiviteit / HSP. Ik deel over 'Zen Zijn' in een Hectische maatschappij. Ik deel over (mijn) ont-Wikkelingen door de jaren heen en over die van anderen. Ik deel over de 'onzichtbare' wereld van Lichtwezens. Over Lichttaal. Sterrenfamilie. Over God - Godin. Magdalena, Isis. Masternumbers. Over Goddelijke Eenheid (Divine Union) in onsZelf hervinden. Ik deel over Vrouwelijke Kracht en Mannelijke Kracht en dat dat anders is dan ons is voorgehouden.

Ik deel om te inspireren. Want er zijn veel eenzame zielen die zich niet herkennen in 'de meerderheid'. Die zich anders voelen. Die zich niet gezien voelen. Niet gehoord. Misschien herken je jezelf (deels) in mijn 'stem' (letterlijk ook want ik schrijf niet alleen, ik deel in de 'Heart & Soul talks' op mijn YouTube kanalen ook over mijn perspectieven en inzichten). Misschien raakt wat ik deel je aan. Misschien is er herkenning, voel je je begrepen, gezien, gehoord, minder eenzaam...

Moge ook jij gaan staan voor wie jij bent.

We zijn immers NIET hier om te doen alsof we Klein zijn. We zijn hier om te Stralen en alles uit onsZelf te halen!  

HOE WERKT DEZE BLOG SECTIE?

De 10 meest recente artikelen die ik geschreven en 'ge-upload' heb zijn voorzien van een foto. 

OUDERE blogs laten alleen de titel van het betreffende artikel zien! Scroll alsjeblieft naar beneden om te zien of daar toevallig ook onderwerpen vermeld worden waarin jij geïnteresseerd bent, of zoek - m.b.v. het vergrootglas dat je ziet - op sleutelwoorden. 

Mocht je benieuwd zijn naar bepaalde onderwerpen die je (vooralsnog) niet vindt hier, aarzel niet om me te benaderen en me ernaar te vragen. Het kan zijn dat ik het hier (nog) niet op gezet heb maar het zou ook zomaar kunnen dat je mij ertoe inspireert te gaan schrijven juist over dat onderwerp waar jij meer over wilt weten.