Destination U ♡ TEACHER trajectDestination U ♡ TEACHER traject

Teaching the Teacher & Guiding the Mystic

Je bent al een behoorlijke tijd bezig op je spirituele pad. Je hebt waarschijnlijk een eigen praktijk of geeft workshops en teachings. Je voelt echter dat je toe bent aan Next Level... Je wilt zelf verdere stappen zetten op het pad dat ik ook loop. Het Pad van een hedendaagse Mysticus; de Weg der Liefde & Wijsheid.

Je bent bekend met mijn werk, mijn aanpak. Je herkent je in mijn missie. Het roept je. Jij voelt, net als ik, dat het wezenlijk is dat 'the Divine Feminine' (het goddelijk ofwel oorspronkelijk vrouwelijke) haar rechtmatige plek terug krijgt. Op alle vlakken en zeker ook in de omgang met of coaching van anderen. Juist nu. Want we zijn bezig de Nieuwe Aarde te co-creëren en hier heeft Zij nood aan. 

Je voelt, weet, dat ik degene ben die jou erin kan begeleiden jouw unieke pad verder vorm te geven. Dan gaat het bijvoorbeeld om het zelf geven van hoog frequente multidimensionale meditaties. Het (door)geven van krachtige Krystal / Christ-ALL licht codes activaties, transmissies en initiaties. Het werken met ziele-/Lichttaal en voice-sound healing. Of... 

Het spreekt je zodanig aan dat je tijdelijk in de rol van leerling stapt op wie ik zonder enige terughoudendheid  (mysterie school) kennis en kunde overdraag die aansluiten bij jouw wensen. Omdat je bijvoorbeeld een andere manier van begeleiding voor ogen hebt dan je tot nog toe geleerd hebt. Eentje die doordrenkt is met zowel de zuivere Vrouwelijke aanpak als de pure Mannelijke insteek (Divine Union). Of omdat je als practitioner zelf de 6D Krystal Chakra Activatie en andere Activaties wilt leren geven. Of... Dat wat nu exact bij jou past in dit op-maat-gemaakte-traject.

Wat jouw behoeftes precies zijn daar scheppen we allereerst samen helderheid in. Om er vervolgens vol voor te gaan! Zelfs de termijn en het tempo stemmen we onderling af (als je er de tijd en energie voor hebt is een intensief traject van 4 weken mogelijk, maar we kunnen het ook vormen tot een traject van maximaal 3 maanden).


GLOBALE OPZET ❀

Je krijgt gedurende dit traject mijn volle aandacht:

  • 10 keer een 1-op-1 sessie (persoonlijk of online).
  • 2 keer 1 hele dag 1-op-1 programma en ont-moeten. 
  • booster-programma in de vorm van zelfreflectie, journaling, missie (leren) definiëren, meditaties, lichaamsbewustzijn vergroten, etc.
  • een jaar lang toegang tot alle video's van De Krachtplek of Field of Love inclusief alle live online bijeenkomsten daarvan.
  • chat mogelijkheid of mail contact (doordeweekse dagen).
  • je wordt - indien gewenst - opgeleid tot gecertificeerd practitioner van een samen te bepalen activatie of initiatie (voorwaarde hierbij is dat je deze activatie/initiatie voorafgaand aan het traject zelf reeds hebt ontvangen).

de exacte invulling wordt gezamenlijk afgestemd.


"YOU ARE NOT HERE TO REACH THE MASSES
YOU ARE HERE TO TEACH THE MASTERS"


Wil jij exclusieve persoonlijke aandacht krijgen van mij voor jou en jouw pad als 'Gids', 'Leraar' of 'Sister'?

Ben je ertoe bereid dit commitment aan te gaan in alle opzichten (energie, tijd, geld, focus, etc) ten behoeve van jouw ont-wikkeling? 


naar het AANVRAAGFORMULIER


I See You

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: