Destination U ♡ TEACHER trajectDestination U ♡ TEACHER traject

Teaching the Teacher & Guiding the Mystic

Je bent al een behoorlijke tijd bezig op je spirituele pad. Je hebt waarschijnlijk een eigen praktijk of geeft workshops en teachings. Je voelt echter dat je toe bent aan Next Level... Je wilt zelf verdere stappen zetten op het pad dat ik ook loop. Het Pad van een hedendaagse Mysticus; de Weg der Liefde & Wijsheid.

Je bent bekend met mijn werk, mijn aanpak. Je herkent je in mijn missie. Het roept je. Jij voelt, net als ik, dat het wezenlijk is dat 'the Divine Feminine' (het goddelijk ofwel oorspronkelijk vrouwelijke) haar rechtmatige plek terug krijgt. Op alle vlakken en zeker ook in de omgang met of coaching van anderen. Juist nu. Want we zijn bezig de Nieuwe Aarde te co-creëren en hier heeft Zij nood aan. 

Je voelt, weet, dat ik degene ben die jou erin kan begeleiden jouw unieke pad verder vorm te geven. Dan gaat het bijvoorbeeld om het zelf geven van hoog frequente multidimensionale meditaties. Het (door)geven van krachtige Krystal / Christ-ALL licht codes activaties, transmissies en initiaties. Het werken met ziele-/Lichttaal en voice-sound healing. Of... 

Het spreekt je zodanig aan dat je tijdelijk in de rol van leerling stapt op wie ik zonder enige terughoudendheid  (mysterie school) kennis en kunde overdraag die aansluiten bij jouw wensen. Omdat je bijvoorbeeld een andere manier van begeleiding voor ogen hebt dan je tot nog toe geleerd hebt. Eentje die doordrenkt is met zowel de zuivere Vrouwelijke aanpak als de pure Mannelijke insteek (Divine Union). Of omdat je als practitioner zelf de 6D Krystal Chakra Activatie en andere Activaties wilt leren geven. Of... Dat wat nu exact bij jou past in dit op-maat-gemaakte-traject.

Wat jouw behoeftes precies zijn daar scheppen we allereerst samen helderheid in. Om er vervolgens vol voor te gaan! Zelfs de termijn en het tempo stemmen we onderling af (als je er de tijd en energie voor hebt is een intensief traject van 4 weken mogelijk, maar we kunnen het ook vormen tot een traject van maximaal 3 maanden).

"Lieve Ariette
Dankjewel.
Dat je mijn teacher wilde zijn en ik jouw liefde mocht ervaren.
Dat je mij hielp te ZIEN.
Dat mijn licht IS en dat ik mag ZIJN.
Dat je mij leerde dat ik mijzelf mag LIEVEN en ik daardoor meer liefde de wereld in zend,
Want: IK BEN LIEFDE.
Dankje wel dat ik nu weet dat ik altijd al HEEL ben.
Dat ik Magie mocht ervaren en ik nu VOEL dat ik onderdeel van die magie BEN.
Dankjewel dat ik nu zie dat mijn mind een GATE kan zijn wanneer ik hem nieuwsgierig bevraag…
En vanuit héél mijn hart dankjewel!! Dat ik mijn leven mocht TRANSFORMEREN.
In liefde & in licht "

GLOBALE OPZET ❀

Je krijgt gedurende dit traject mijn volle aandacht:

  • 10 keer een 1-op-1 sessie (persoonlijk of online).
  • 2 keer een dag lang 1-op-1 programma en ont-moeten. 
  • booster-programma in de vorm van zelfreflectie, journaling, missie (leren) definiëren, meditaties, lichaamsbewustzijn vergroten, etc.
  • vele verdiepende meditaties en bewustzijnsverruimende oefeningen, toegesneden op jouw traject.
  • een jaar lang toegang tot alle video's van De Krachtplek of Field of Love inclusief alle live online bijeenkomsten daarvan.
  • chat mogelijkheid of mail contact (doordeweekse dagen).
  • je wordt - indien gewenst - opgeleid tot gecertificeerd practitioner van een samen te bepalen activatie of initiatie (voorwaarde hierbij is dat je deze activatie/initiatie voorafgaand aan het traject zelf reeds hebt ontvangen).

de exacte invulling wordt gezamenlijk afgestemd.

"I AM NOT HERE TO REACH THE MASSES
I AM HERE TO TEACH THE MASTERS"


Wil jij exclusieve persoonlijke aandacht krijgen van mij voor jou en jouw pad als 'Gids', 'Leraar' of 'Sister'?

Ben je ertoe bereid dit commitment aan te gaan in alle opzichten (energie, tijd, geld, focus, etc) ten behoeve van jouw ont-wikkeling? 


naar het AANVRAAGFORMULIER


I See You

"Wisten jullie al dat deze vrouw zoveel licht in de wereld brengt? En dat zij zoveel licht in mij heeft aangewakkerd? Zij is op dit moment ook de enige teacher waar ik sessies bij onderga als ik voel dat ik echt diep moet gaan gaan. 
Waarom bij Ariëtte? Ik voel zo een diepe herkenning bij Ariëtte en met haar werk. Ze voelt zo zuiver, is fantastisch goed afgestemd en draagt een werkelijke vonk van het Christuslicht in haar. Nou ja… ze is het gewoon als ik haar energie voel. 
Ik ben zelf heel kieskeurig in met wie ik werk, omdat niet iedereen een bepaalde diepgang bij mij kan bereiken. Met andere woorden. Ik laat niet iedereen zo diep toe, maar haar wel. Omdat ze zo snaargevoelig is afgestemd. En de energieën van de Divine Feminine die om haar heen dansen zorgen er ook voor dat ik mij helemaal kan overgeven. 
Als ik met haar werk dan is dat ook hetgeen waar ik de erkenning in vind. Dat Christuslicht zorgt ervoor dat ik telkens weer in een veilige, liefdevolle en krachtige bedding mijn eigen processen kan aan gaan.
Zij begeleid mij om steeds dieper thuis te komen in mijzelf, mijn hart vol liefde te laten stromen en oude pijn los te laten. 
Dankjewel dat je je licht in de wereld brengt lieverd! Dat er nog maar heel veel mensen met jouw werk in aanraking mogen komen. Ik zal je in ieder geval altijd meenemen in en op mijn reis in, van en naar Grootsheid in Licht."
~ Brian van Leeuwen


aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: