Destination U ♡ TEACHER traject 1-op-1

Teaching the Teacher & Guiding the Mystic

"Het teacher traject was voor mij écht amazing. Ik heb er ontzettend veel uitgehaald. "

Je bent al een behoorlijke tijd bezig op je spirituele pad. Je hebt waarschijnlijk een eigen praktijk of geeft workshops, cursussen, retraites en teachings. Je voelt echter dat je toe bent aan Next Level... Je wilt in je Meesterschap en innerlijke Leiderschap stappen. Verdere stappen zetten op het Pad van een hedendaagse Mysticus; de Weg der Liefde & Wijsheid.

Je hebt voeling met mijn werk, mijn aanpak. Het roept je, misschien al zachtjes fluisterend. Jij voelt, net als ik, dat het wezenlijk is dat 'the Divine Feminine' (het goddelijk ofwel oorspronkelijk vrouwelijke) haar rechtmatige plek terug krijgt. Op alle vlakken en zeker ook in jezelf en in de omgang met of coaching van anderen. Opdat er balans komt tussen de vrouwelijke en het mannelijke energieën en aspecten; in je eigen leven en in de wereld. Juist nu. Want we zijn bezig de Nieuwe Aarde te co-creëren en er is behoefte aan het herstel van evenwicht en harmonie. "Zo binnen, zo buiten."


De eerste ontmoeting met Ariëtte, haar energie, zoveel liefde. Een energie waar ik tegen op zou kunnen kijken, maar wat Ariëtte door haar ‘Zijn’ eigenlijk niet toe laat. 
Bij de eerste dag mag ik ontdekken hoe aards deze lieve vrouw is en mij hier op aarde zal begeleiden mijn eigen licht en liefde, het licht, de liefde te ontmoeten in mijZelf en te leven. Zij onder- innersteund (zoals zij het zo mooi zegt) dit met grootse toewijding en liefdevolle humor. 
Nu ik dit schrijf is het 2 jaar geleden dat ik het Destination U traject bij Ariëtte volgde. Ik weet nog dat ik een jaar na het traject contact met haar opnam om te laten weten dat dingen die destijds in werking waren gezet nu echt voelbaar werden. Dit zegt voor mij iets over de intensiteit van dit traject en hoe het door mag vloeien in het leven zelf. 
Niet een training die jou even ‘aan’ zet, maar een traject dat je duurzaam helpt belichamen wat en wie je in alle heelheid bent. 
Ariëtte zag mij en hielp mij mijZelf te zien. Door het traject bij haar stroomde de energie voor mij. Het was een multidimensionale reis met alles wat zich aandiende.
De grootste ontdekking was dat ik al heel ben en als een moeder alles van mijzelf kan dragen en laten dragen. Dit draag ik nog steeds en draag ik vaak uit naar mensen die ik zelf op hun pad mag ondersteunen. 
Een diepe verbinding met mijZelf, het erkennen van mijn Ziel, mijn gaven wat maakt dat ik na de laatste initiatie bij haar daadwerkelijk mijn gift met de draken door aan het geven ben. 
Diepe dankbaarheid dat ik destijds dit traject aan mijZelf cadeau heb gegeven. 
Sanne Grijmans
www.sannegrijmans.com

Je voelt, weet, dat ik degene ben die jou erin kan begeleiden jouw unieke pad verder te ontdekken en vorm te geven. 

Het spreekt je zodanig aan dat je tijdelijk in de rol van leerling stapt op wie ik zonder enige terughoudendheid  (mysterie school) kennis en kunde overdraag die aansluiten bij jouw wensen. Omdat je bijvoorbeeld een andere manier van begeleiding voor ogen hebt dan je tot nog toe geleerd hebt. Eentje die doordrenkt is met zowel de zuivere Vrouwelijke aanpak als de pure Mannelijke insteek (Divine Union). Of omdat je ernaar verlangt te ontdekken wat jouw unieke Blauwdruk is en hoe jij dat kunt uitdragen in je leven en werk. Om in dit op-maat-gemaakte-traject erachter te komen wat nu exact bij jou past.

Wat jouw behoeftes precies zijn laat je me weten middels een vragenformulier en een telefonisch gesprek. Om er vervolgens vol voor te gaan! Zelfs de termijn en het tempo stemmen we onderling af (als je er de tijd en energie voor hebt is een intensief VIP traject van 4 weken mogelijk, maar we kunnen het ook vormen tot een traject van 3-4,5 maanden).


Een reis met Ariëtte, is waardevol in elk opzicht. Ariëtte ziet mensen. Maar dan ook echt.
Ze kon precies zien waar ik zat.
Ze heeft een zachtheid die ontwapenend werkt, terwijl ondertussen je wel serieus gevraagd wordt aan het werk te gaan.
Ze sluit naadloos aan, rent niet meters voor je uit, maar net dan ene stapje.
Haar bewustzijn is beyond the beyond en terwijl ze dat met je deelt voel je in elke cel van je lijf dat je liefde bent.
Die herinnering maakt alle ogenschijnlijke ingewikkeldheden simpel.
Ariëtte walks the talk. Ze is liefdevol, beddend, geeft inzicht en is eerlijk.
Ik mocht met Ariëtte werken in een fase waarin ik maar kleine stapjes tegelijk kon zetten.
Haar Geduld, Haar liefde, Haar aanwezigheid en Haar no nonsense; zalig. 
Ariëtte heeft een special plekje in m'n hart. Dank voor alles mooie lieve vrouw.
~ Christel Rombouts, Body Mind Energy arts
christelrombouts.nl


"Lieve Ariette
Dankjewel.
Dat je mijn teacher wilde zijn en ik jouw liefde mocht ervaren.
Dat je mij hielp te ZIEN.
Dat mijn licht IS en dat ik mag ZIJN.
Dat je mij leerde dat ik mijzelf mag LIEVEN en ik daardoor meer liefde de wereld in zend,
Want: IK BEN LIEFDE.
Dankje wel dat ik nu weet dat ik altijd al HEEL ben.
Dat ik Magie mocht ervaren en ik nu VOEL dat ik onderdeel van die magie BEN.
Dankjewel dat ik nu zie dat mijn mind een GATE kan zijn wanneer ik hem nieuwsgierig bevraag…
En vanuit héél mijn hart dankjewel!! Dat ik mijn leven mocht TRANSFORMEREN.
In liefde & in licht "

ga hier naar  ENKELE ERVARINGEN van anderenGLOBALE OPZET ❀

Je krijgt gedurende dit traject mijn volle aandacht:

* 10 keer een 1-op-1 sessie (in overleg online en/of in Montségur).

* 2 keer een dag lang 1-op-1 intensive in/nabij Montségur / Katharenland, waarbij we te werk gaan in de natuur, op (een) Krachtplek(ken).

* booster-programma in de vorm van zelfreflectie, journaling, missie (leren) definiëren en belichamen, meditaties, Activaties, Initiaties waar nodig, lichaamsbewustzijn vergroten, etc.

* vele verdiepende bewustzijnsverruimende 'tools', toegesneden op jouw traject.

* een jaar lang toegang tot je eigen online omgeving (wat jouw 'virtuele Tempel' is). 

* een jaar lang toegang tot alle video's van De Krachtplek inclusief alle live online bijeenkomsten daarvan.

* chat mogelijkheid of mail contact (doordeweekse dagen).

* je wordt - indien gewenst en passend - opgeleid tot gecertificeerd practitioner van een samen te bepalen activatie of initiatie (voorwaarde hierbij is dat je deze activatie/initiatie voorafgaand aan het traject zelf reeds hebt ontvangen).

De exacte invulling wordt gezamenlijk afgestemd, afhankelijk van jouw wensen én mogelijkheden; het is bijvoorbeeld mogelijk om i.p.v. 10 losse sessies te kiezen meerdere hele dagen in Montségur en minder losse sessies. Ook is het mogelijk om in een soort voor-traject te stappen, waarin je - ter voorbereiding op het daadwerkelijke traject - al enkele losse sessies met me afspreekt. 

"I'M NOT HERE TO REACH THE MASSES

I AM HERE TO TEACH THE MASTERS" (•)

"In januari ben ik bij Ariette gestart met het Teachertraject. 
Ik kwam bij Ariette terecht via Robert Bridgeman, na een retreat op Terra Nova gaf hij me de tip. 
Heel veel trajecten, cursussen voelden voor mij niet kloppend want ik was vooral opzoek naar mezelf, wie ben ik, wat is mijn missie, ik voelde dat er zoveel kracht en zoveel in mij zat wat zichtbaar wilde worden maar hoe was me een raadsel. Ik herkende niet veel in andere personen, wat aansloot in wat ik ervaarde, ik wilde niets aanleren maar juist iets aanboren. 
Wat was die lichttaal die ik in de nacht brabbelde, waarom ervaarde ik al die sessies die ik ergens deed altijd zo anders dan iedereen 
Bij Ariette was het anders, ze zag me, ze voelde me, ze herkende me, het was thuiskomen.
Het traject was diepgaand van magisch, rakend, destructieve overtuigingen, kernwaarden, overal kwam het licht op en werd de mind liefdevol meegenomen.
Het traject was perfect afgestemd, het ontvouwde zich als vanzelf. Van iedere week een sessie online of live, regelmatig zorgvuldig afgestemde meditaties in mijn eigen “virtuele tempel” (online leeromgeving) opdrachten, inspiratie/informatiefilmpjes, documenten met uitleg, het was zo breed. 
Daarnaast liep Ariette echt naast me, met een regelmatig contact tussendoor, het even m’n hart kunnen luchten, wat wijsheden, hart onder de riem maar vooral liefdevolle aandacht wat zo helend is. 
Het traject hebben we samen afgesloten in het mooie zuid Frankrijk. Waar we met Christian Koenig, de prachtige initiatie grotten van de Katharen hebben ervaren met als laatste de Bethlehemgrot waar de priesters en priesteressen vroeger hun inwijding kregen. Zo doken wij ook de vele dimensies in met een prachtige ceremonie aldaar.
De laatste dag hebben we afgesloten met een diepgaande trip naar top van de Montségur.
Ariette weet liefdevol de vinger op de pijnlijke plek te leggen, ze ziet en voelt je, duikt met je mee in de golven van heling, ze draagt zoveel universele wijsheid bij zich, ze weet je te raken en te activeren in het liefhebben en het zien van jezelf.
Lieve Ariette 
Dankjewel voor je geduld liefde begrip aanwezig Zijn, het naast me lopen me zien me voelen en me raken."
Met liefde en licht, 
~ Debora Frensch (klik hier voor haar instagram account)

Wil jij ook exclusieve aandacht krijgen van mij voor jou en jouw Pad?

Ben je bereid dit commitment aan te gaan in alle opzichten (energie, tijd, geld, focus, etc) t.b.v. jouw ont-wikkeling? 

Vul onderstaand formulier dan in en neem daarna contact met me op via info@heartsoulutions.com

"(...)WOW! Wat een ongelooflijk cadeau is dit traject geweest! Het is ongelooflijk hoeveel het me gebracht heeft in deze korte tijd. Hoe iedere sessie weer een golf aan inzichten meebracht, een stroom van voelen en verandering. Het heeft zoveel verandering gebracht dat het ongelooflijk is. Het was een ware rollercoaster van inzichten, van voelen, van energie!
Het voelde ook alsof alles klaar stond om te gebeuren. Alsof alles wat je zei een herkenning voor me was, die ik kon invoelen in mijn lichaam en daarmee belichamen.
De spanning waar ik mee binnen kwam was met een paar sessies verdwenen en die is niet meer terug gekomen. Het is goed dat ik dagelijks heb opgeschreven wat er gebeurde, hoe ik me voelde en welke inzichten ik kreeg, het was gewoon niet bij te houden.
Ik heb genoten van iedere sessie, al voelde ik soms best dat er wat stond te gebeuren, dus enige spanning vooraf. Maar jij hebt alles zo fantastisch begeleid dat ik mij altijd veilig heb gevoeld, gesteund gevoeld en daarom alles heb durven aankijken wat zich aandiende. En dat was veel!
De indeling van het traject was fijn, met losse sessies en een paar hele dagen. Die dagen kon er veel gebeuren, en het voelde zo ontspannen aan om de tijd te hebben.
De activaties van de Krachtplek en Field of Love die buiten het traject vielen hadden meer impact tijdens dit traject. Ik ben benieuwd of dat zo blijft. Ik verwacht van wel.
Ik voel vooral dankbaarheid en ontzag. Ontzag voor alles wat mocht gebeuren. Een diepe eerbied voor het leven en alles wat er is. Voor wat ik heb mogen voelen. Voor wat ik nog steeds kan voelen. Voor de magie die is ontstaan. En voor de Divine timing waarin dit alles mocht plaatsvinden. Ik voel vertrouwen dat ik dit voort kan zetten. Dit in mezelf kan integreren en verder ontwikkelen.
Dankbaarheid voor jou en jouw begeleiding. De juiste vragen en oefeningen gaven nieuwe inzichten, ongelooflijk. Ik heb altijd het gevoel gehad dat je er was voor feedback, of voor terugkoppeling op updates. Je reactie voelde vaak als een flinke steun in de rug en net even een Oh ja! moment
Dankbaarheid voor mezelf, dat ik de tijd heb genomen om deze processen de ruimte te geven. Dat ik de moed heb gehad om alles aan te kijken wat zich aandiende en om er volledig voor en in te gaan. En dat ik me gesteund voel door mijn spirituele team om mij heen. (...)"


"Wisten jullie al dat deze vrouw zoveel licht in de wereld brengt? En dat zij zoveel licht in mij heeft aangewakkerd? Zij is op dit moment ook de enige teacher waar ik sessies bij onderga als ik voel dat ik echt diep moet gaan gaan. 
Waarom bij Ariëtte? Ik voel zo een diepe herkenning bij Ariëtte en met haar werk. Ze voelt zo zuiver, is fantastisch goed afgestemd en draagt een werkelijke vonk van het Christuslicht in haar. Nou ja… ze is het gewoon als ik haar energie voel. 
Ik ben zelf heel kieskeurig in met wie ik werk, omdat niet iedereen een bepaalde diepgang bij mij kan bereiken. Met andere woorden. Ik laat niet iedereen zo diep toe, maar haar wel. Omdat ze zo snaargevoelig is afgestemd. En de energieën van de Divine Feminine die om haar heen dansen zorgen er ook voor dat ik mij helemaal kan overgeven. 

Als ik met haar werk dan is dat ook hetgeen waar ik de erkenning in vind. Dat Christuslicht zorgt ervoor dat ik telkens weer in een veilige, liefdevolle en krachtige bedding mijn eigen processen kan aan gaan.
Zij begeleid mij om steeds dieper thuis te komen in mijzelf, mijn hart vol liefde te laten stromen en oude pijn los te laten. 
Dankjewel dat je je licht in de wereld brengt lieverd! Dat er nog maar heel veel mensen met jouw werk in aanraking mogen komen. Ik zal je in ieder geval altijd meenemen in en op mijn reis in, van en naar Grootsheid in Licht."
~ Brian van Leeuwen


"Voor het traject voelde ik mij incompleet of soms zelfs ‘broken’ en nu voel ik mij HEEL. En weet ik ook dat ik altijd al HEEL was. Ik voel me nu ook gecentreerd. Ik sta niet meer buiten mijzelf. Ik ben nu veilig in mijn lijf. En ik heb zelfliefde gekregen. Het grootste cadeau ooit! En daarmee is ook een boel onzekerheid verdwenen. Het traject heeft mij doen inzien dat ik veel van de dingen die ik aan het ‘najagen’ was, al ben. Of al belichaam. Een stuk zelfinzicht dus. Ik zag mijn werkelijke zelf niet. En ik voel me nu veel zachter en zo liefdevol. Ik voel nu dat ik liefde ben. Liefde en licht. Ik voel me werkelijk ver-LICHT.
Ik hoef niet meer te proberen of na te jagen. Want ik heb moeiteloos toegang tot alles. En ik kan erin stappen wanneer ik dat wens. Hoe mooi is dat!! (...)
Alles haakt in elkaar. De puzzelstukjes blijven in elkaar klikken.
Voor mij is het écht life-changing geweest. En ik voel ook dat er nog veel meer gaat komen. En dat wanneer de tijd daar is, dat ik het zal weten. En dat ik dan ook exact weet wat ik mag doen.”
~ Esther


"(...) Het traject heeft me geleerd keuzes te maken vanuit liefde & vrijheid.. te kiezen voor mij Zelf/voor mijn hart & ziel en niet te blijven hangen in het ego. Wat voed mij, wat zijn mijn kernwaarden, handel ik vanuit daar & maak ik keuzes die mij goed doen? 
Door reflectie, self questioning, journaling & doen..doen.stappen blijven zetten, toegewijd te zijn en keer op keer weer op te klimmen uit de modder werden er steeds meer lagen afgepeld die klaar waren om losgelaten te worden. 
Ik werd me bewust van wat ik al own, wat ik al doe, waar ik voor sta & ook wat ik niet wil. Ik weet nu wat een proces is, ik weet nu wat mijn waarheid is & dat ik mijn eigen feestje creëer. 
Kwantumsprongen ow yeah, spelen met energie count me in! 
Van een hoop chaos leerde ik steeds meer te focussen.. er ontstond steeds meer overzicht & helderheid.
Het is nu een weten dat alle antwoorden in mij & om mij heen aanwezig zijn..en zie ik ze nog niet dan vertrouw ik erop dat ze one way or another mijn richting opkomen als dit van belang is..want ik heb ook ingezien dat het vaak niets eens van belang is om de oorzaak te weten.. 
Ipv blijven zoeken, buiten mezelf blijven graaien naar oplossingen & bevestigingen . leerde ik te vertrouwen op meZelf. Ik sta nu, zie mezelf, hoor mezelf, lief mijzelf.. het is nu niet meer jaaa ik weet wel dat ik mij in alles moet liefhebben of dat ik alleen maar hoef te luisteren en dat ik vertrouwen ben etc.. NEE ik own het nu en weet dat het niet is: ok ken ik what’s next.. nee nu is het my way of life.. again,, again and again. 
Ik kies keer op keer om de weg van liefde te bewandelen, de weg van mijn ziel.. en dit doe ik nu zoveel bewuster..(...)"
~ Bianca Enders


"Wat een reis.
Voorbij woorden.
Diepe dankbaarheid voor
deze vrouw
dit traject
de energie
Moeder Aarde
Spirits
Het Al
en...mijnZelf
~ Sanne

IK VOEL DE JA

(•)

Dit is iets wat jaren geleden doorkwam. Inmiddels is daar een verfijning in gekomen, namelijk dat ik niet voornamelijk hier ben om 'de massa' te bereiken, maar de meesters. Evengoed kán dat eerste wel; direct dan wel indirect.

aanmelden Inspiratie brief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

In tijden van censuur kan ik je zo altijd bereiken.

Meld je aan via de knop: