Dit is Jouw Krachtplek

Thuis ZIJN ín jouw Krachtplek...

Dat is wat we willen dat iedereen ervaart.

Om in dit veranderende tijdperk meer mensen te kunnen ondersteunen om in hun Kracht te komen, te blijven én het Leven vanuit hun Kern tevens te verankeren hebben we deze omgeving gecreëerd.

Leonoor de Greeff, lid vanaf het ontstaan van De Krachtplek (juli 2020), licht toe (3 minuten) waarom zij al die jaren al lid is van De Krachtplek en wat ze er aan heeft:


Zie je liever kortere video's?

Ga dan HIER heen om Leonoor te zien (voor 3 korte video's scroll je naar beneden op die pagina),

ga naar HIER om Sanne te zien of

HIER om Marie-José te zien.

Lees je graag nog meer ervaringen? Klik dan HIER

Ariëtte, van HeartSoulutions, verwelkomt je graag:

Wat is De Krachtplek?

De Krachtplek is een plek..

..waar je op kunt laden en krachten opdoet.

..waar mensen geïnspireerd worden.

..waar je ervaart hoe het is om in je Hart te Zijn.

..waar je leert om je Ziel te horen en te volgen.

..die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen.

Tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde...

Je kan naar 'JE KRACHTPLEK' toe je wanneer jij maar wilt.


Waarom De Krachtplek?

 • Het is een RUSTPUNT; een plek om weer tot rust te komen ín de hectiek van deze wereld.
 • Het is een BRON VAN WIJSHEID; een plek waar je kunt herinneren wat van werkelijke Waarde (en Waarheid) is…alle Wijsheid is toegankelijk voor jou… en je Hart is de ingang daartoe.
 • Jouw HEARTSOUL BASIS; een plek waar je connectie met Hart & Ziel (en Passie) kunt maken… uitgangspunt voor vervolgstappen in je Leven om je Missie neer te zetten.
 • Voor INSPIRATIE en MOTIVATIE.


Verder...

 • Onbeperkte toegang tot een voortdurende stroom van Meditaties, DNA Activaties, Transmissies, Affirmaties en Heilige Krystal (Christ-AL) Lichtcodes (zonder enige reclame zoals je op YouTube wel hebt).
 • Maandelijkse online bijeenkomst voor abonnees, van ca. 1 uur, met een geleide meditatie, DNA Activatie of Transmissie.
 • 'n Heart Based Community om contact te maken met gelijkgestemde zielen.
 • Korting op diverse online cursussen, evenementen, sessies, spirituele reizen en retraites of zelfs geheel gratis deelname.

IEDERE MAAND NIEUWE CONTENT

IK WIL LID WORDEN VAN DE KRACHTPLEK


Waarom voor een membership in De Krachtplek kiezen?De Krachtplek

Deze membership omgeving is een verzameling van video’s en recordings die jouw staat van Zijn verhogen. Oftewel je frequentie naar een hogere trilling brengen en je zo meer en meer in je Kracht zetten.

 • Iedere maand wordt 'Je Krachtplek' aangevuld met minimaal 2 nieuwe meditaties/activaties/invocaties/inspiraties. 
 • Als Lid van de Krachtplek krijg je bovendien regelmatig extra korting op hetgeen aangeboden wordt.
 • Meer voordelen som ik onder dit overzicht op.
 • Toegang tot een online community (besloten Facebook groep en/of Signal groep);

-Maak kennis met gelijkgestemden in de community, wissel uit, inspireer, leer en doe nieuwe ideeën op.
-Additionele content en uitleg over de meditaties
-Mogelijkheid om daar ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen


VOORDELEN MEMBERSHIP

 • Persoonlijke Krachtplek met 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot vele meditaties, activaties, invocaties, affirmaties, oefeningen, teachings en inspiratie. Je kunt hier dus vertoeven wanneer jij maar wilt en waar je ook bent.
 • Contact met een groep gelijkgestemden in de Facebook en Signal groep '(HeartSoulutions) Krachtplek' (exclusief voor members).
 • Frequent afstemmen op hoge liefdevolle energieën die je beKrachtigen en afstemmen op onvoorwaardelijke Liefde.
 • Upgrades in Hoge Frequenties (5D tot veel hoger).
 • Je ontvangt extra's voor een laag bedrag!

 • Flink financieel voordeel vergeleken met de aanschaf van losse meditaties. (Omgerekend betaal je nog géén €1,50 per video als jaarlid).
 • Geen schreeuwerige of anderszins storende reclames na een liefdevolle diepwerkende meditatie, zoals dat op YouTube wel gebeurt.


Wat is het verschil tussen De Krachtplek en Field of Love?

De Krachtplek is een omgeving speciaal voor Nederlandstaligen, waar the Field of Love een internationale gemeenschap is met leden van over de hele wereld. De voertaal daar is Engels. Dat is het grootste verschil.

De Krystal Licht Codes DNA activaties en meditaties zijn in zowel De Krachtplek als in the Field of Love uniek. Mensen die deel uitmaken van zowel De Krachtplek als the Field of Love melden dat alle activaties en meditaties compleet anders zijn.

Het is niet zo dat de één beter is dan de ander. Ze vullen elkaar juist perfect aan. Het is daarom mogelijk om een membership op beide omgeving te nemen en het volledige eruit te halen.


Meld je hier aan voor De Krachtplek

Je kunt kiezen tussen een maandelijks of jaarlijks lidmaatschap. Bij een jaarlidmaatschap profiteer je van 20% korting en heb je ruim 2 maanden gratis toegang ten opzichte van het maandlidmaatschap.

JAARABONNEMENT                            MAANDABONNEMENT 


Hoe deel te nemen aan een Krystal Licht Codes Activatie? Enkele suggesties:

MAAK EEN FIJNE PLEK VOOR JEZELF – een LiefdesNestje – waarin je heerlijk in overgave kunt genieten gedurende de Activatie (lekker liggen is het fijnste, met een dekentje en een kussentje, warm en stil genoeg).

Ik raad doorgaans aan aan mensen te gaan liggen. Maar sommigen prefereren te zitten, wat ook prima is. Wellicht vind je het fijn een dekentje of kussentje klaar te leggen in de ruimte waar jij kunt genieten van 'Me-time'. Reinig jezelf en de ruimte van te voren met salie of palo santo. Verduister de ruimte ietwat en/of brand een kaarsje. Of zit je liever buiten in de natuur? Houd je van wierook of etherische olie, denk daar dan ook aan. Wil je voor jezelf wat noteren of tekenen na de activatie? Neem dan aan je dag-/notitieboek erbij. Zorg dat je water bij de hand hebt om te drinken en evt. ook water in een kelk/graal wat je naderhand aan Moeder Aarde kunt offeren (=inclusief de Krystal LichtCodes die het water opgenomen heeft tijdens de bijeenkomst). Omring jezelf met Kristallen en/of bedek jezelf ermee. En…wat jij verder fijn vindt (Ankh, Lichttaal-symbolen…).

Integratie:

Deze Krystal Licht Codes Activaties werken na. Wees je daarvan bewust. Datgene wat op energetisch niveau getransformeerd is heeft meer tijd nodig op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Wees dus extra zorgzaam en mild voor jou en je lieve lijf. Neem rust wanneer nodig, verbind met Moeder Aarde en de Kosmische - / Krystal Licht krachten en vraag om hulp voor een moeiteloze integratie. Drink voldoende water. Neem een bad met (keltisch) zeezout. Luister naar fijne muziek, of….

De ZOOM LINK voor een Nieuwe Maan bijeenkomst krijg je toegestuurd via de mail, uiterlijk 1 dag voordat de bijeenkomst plaatsvindt. Je vindt de ZOOM LINK ook bij bestanden in Je Krachtplek omgeving.

Er wordt een opname gemaakt van iedere bijeenkomst die naderhand ten alle tijden in De Krachtplek beschikbaar is. 


Je hebt de keuze tussen

een Maandabonnement 


of een Jaarabonnement


ENKELE ERVARINGEN VAN LEDEN:

"Ik wil ook dolgraag nog even met jou delen dat de activatie Releasing the old recleaming the true voor mij niet in woorden te omschrijven was.. zo diepgaand.. zo helend..resonerend, wauw wauw en nog eens wauw! 

Het was alsof alles samenkwam wat zich de afgelopen tijd heeft openbaart, wat aangeraakt is en ik me meermaals nog geen raad mee wist maar waarvan ik wel een diep vertrouwen had dat het goed zou komen en het niets voor niets zich liet zien. 

Keer op keer de uitnodiging om trouw te zijn aan jeZelf. En hoe mooi dat de paarden, andere dieren, de mensen op me pad, de elementen etc me de afgelopen week zo hebben geholpen dit te verankeren. 

Tijdens de activatie voelde ik mijn energie veld op en neer gaan alle kanten uit.. dit was bij het stukje dat er veel veel ‘gereleased’ mocht worden. Bij de affirmaties voelde ik door mijn gehele lijf en met name de achterzijde van mijn lichaam zo’n fijn gevoel, tintelingen, stromingen.. alles in mij zei ja, dit is waar, het resoneerde enorm. Sommige woorden voelde heel krachtig aan zoals Holy. 

Ook was het voor mij heel bijzonder om af te stemmen op het ‘hoogste potentieel’ van Gaia. Dit is iets wat ik niet in woorden kan omschrijven, het voelde zo krachtig, puur en fijn. Ik voelde dat mijn gehele lichaam verbonden was met haar.. (Daarvoor voelde ik alleen de verbinding met de achterzijde van mijn lichaam)

Na de activatie wilde ik graag delen en dacht ik ik kan wel gaan zitten maar merkte ik dat dit nog wat teveel gevraagd was.. het voelde alsof mijn lichaam een mega upgrade had gehad.. en echt even weer tijd nodig had om te wennen en in balans te komen en daarnaast was het ook heerlijk om na te voelen."

"[...] Het was allemaal heel relaxed en vredig. Het was alsof er een holle buis door mijn lijf ging. Op een gegeven moment voelde ik mijn oerkracht. Mijn handen lagen op mijn buik en maakte draaiende bewegingen, rond en van links naar rechts. Het leek alsof er iets in balans gebracht werd of moest worden. [...]"

“Ik heb nu 3x de meditatie blauwe diamant krystal activatie geprobeerd te luisteren maar ik val telkens in slaap. Het gebeurd mij bij andere meditaties soms wel 1x keer maar dan lukt het later wel. Maar telkens bij deze mis ik het hoogste punt als de ‘tall blue beings ‘ komen. En wordt weer wakker als je weer geactiveerd wordt.[…]”

"...] Eerst verscheen een rondje van licht voor haar [Ariëtte] derde oog. Daarna een straal via haar hoofd naar beneden. Niet helemaal in een rechte lijn. Maar in haar romp slingerde deze iets om daarna weer recht naar beneden te gaan. Nu voelde ik mijn energie heel sterk. Ik voelde de voeten al gloeien. En weer kwam de straal via mijn nek door mijn ruggenmerg binnen naar beneden. Verankerend in mijn lichaam. [...]"

"[...] Prachtig, je stem doet iets met mij, en je zegt wees nieuwsgierig, dat vind ik ook prettig, dat maakt het minder zwaar. Ik heb het heel warm gehad en nog. Heel veel tintelingen, mijn basischakra is een tol….die blijft draaien. In mijn zonnevlecht waren steken. In mijn wervelkolom blupte het. En vanaf mijn derde oog tot mijn kruinchakra loopt een weggetje…grappig. Mijn lichaam voelde ik op een gegeven moment niet meer. Mijn zwaard houd ik hoog in de lucht en voor mij kwamen kracht en eerlijkheid heel sterk naar boven. [...]"

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben. A Big Loving Thank You"


 
terug naar bovenaanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: