Thuis Zijn ín jouw Krachtplek...

Dat is wat ik je gun.


De 'Pog', de heilige berg in Montségur; het laatste bolwerk der Katharen en 12e Sterrenpoort van de Aarde

Wat is de Krachtplek?

De Krachtplek is een Ascentie Videotheek. Een 'virtuele Tempel' die niet voor niets de naam 'De KrachtPlek' draagt. Je vindt er een verzameling video’s, audio's en documenten die jouw Staat van Zijn helpen verhogen, waardoor je frequentie naar voor bij jou optimaal passende trilling gaat en je meer en meer in je Kracht staat.

Je kunt hier terecht wanneer je maar wilt om jeZelf op te laden in Liefde, in hoge frequenties en de zachte alles doordringende kracht die zo voelbaar is in de talrijke meditaties, DNA Activaties en andere inspirerende inhoud. De energie raakt je op zo'n diepe manier van binnen aan, dat het 'iets' helpt ontwaken in je. Namelijk jouw eigen Liefde, jouw eigen Kracht, jouw EigenWijsheid, je DNA. Niet voor niets zijn zoveel mensen sinds het ontstaan van De Krachtplek lid gebleven.

In deze Ascentie Videotheek vind je nu (eind maart 2024) al meer dan 244 upliftende en bewustZijns-verruimende video's, audio en documenten. De inhoud wordt bovendien regelmatig uitgebreid, middels live online bijeenkomsten - waarvan je de opnames naderhand altijd nog terug kunt luisteren, als het je niet lukt er live bij te zijn - en middels andere inspirerende content.

Geniet volop van onder andere: Krystal (Christ-AL) Licht Codes DNA Activaties, affirmaties, invocaties, mystiek, transmissies, Lichttaal, Soul songs, Kosmische Codes, Christus BewustZijn en verhoog je frequenties.

Bovendien staat de gehele cursus 'Moeiteloos Mediteren' (t.w.v. €150) in De Krachtplek.

Ook vind je er diverse 'reeksen' ofwel 'pakketten' waar je, als je die los zou aanschaffen, per pakket al meer voor betaalt dan voor een maandabonnement. Voorbeelden van reeksen zijn: Egypte serie , Tall Blue Beings, Engeland Schotland serie, Wakker Worden serie, Activating your Divine Flame reeks, Ontwaken in de Ochtend, Eigenaarschap (inclusief teachings),  Je ChristusVlam aanwakkeren. 

JAARABONNEMENT               

   

MAANDABONNEMENT 

Leonoor de Greeff, lid vanaf het ontstaan van De Krachtplek (juli 2020), licht toe waarom zij al die jaren al lid is en wat ze eraan heeft:

Ga HIERheen voor alle video's van Leonoor

ga HIERheen om Sanne te horen of

HIERheen om Marie-José te horen.

Nieuwsgierig naar nog meer ervaringen van leden? Klik dan HIER


Waarom De Krachtplek:

Onbeperkte toegang, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, tot een grote hoeveelheid meditaties, activaties, invocaties, affirmaties, oefeningen, teachings en inspiratie. Je kunt hier dus vertoeven wanneer jij maar wilt en waar je ook bent (zonder enige reclame zoals je op YouTube wel hebt).

Regelmatig wordt 'De Krachtplek' aangevuld met nieuwe content. 

Toegang tot een Heart Based Community waar je kunt verbinden met gelijkgestemde zielen, kunt uitwisselen, leren, nieuwe ideeën op kunt doen en vragen kunt stellen.

Regelmatig vinden er online bijeenkomsten plaats voor abonnees, met een geleide meditatie, DNA Activatie of Transmissie.


De Krachtplek is een plek..

..waar je op kunt laden en krachten opdoet.

..waar je geïnspireerd wordt.

..die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen; tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde, Waarheid...

..om weer tot rust te komen ín de hectiek van deze wereld.

..waar je leert om je Hart & Ziel te horen en je Passie te volgen… uitgangspunt voor vervolgstappen in je Leven om uitdrukking te geven aan je Missie.


Meld je aan

Je kunt kiezen tussen een maandelijks of jaarlijks lidmaatschap. Bij een jaarlidmaatschap profiteer je van extra korting ten opzichte van het maandlidmaatschap.

JAARABONNEMENT                            MAANDABONNEMENT 


ENKELE ERVARINGEN VAN LEDEN:

"Ik wil ook dolgraag nog even met jou delen dat de activatie Releasing the old recleaming the True voor mij niet in woorden te omschrijven was.. zo diepgaand.. zo helend..resonerend, wauw wauw en nog eens wauw! 

Het was alsof alles samenkwam wat zich de afgelopen tijd heeft openbaart, wat aangeraakt is en ik me meermaals nog geen raad mee wist maar waarvan ik wel een diep vertrouwen had dat het goed zou komen en het niets voor niets zich liet zien. 

Keer op keer de uitnodiging om trouw te zijn aan jeZelf. En hoe mooi dat de paarden, andere dieren, de mensen op me pad, de elementen etc me de afgelopen week zo hebben geholpen dit te verankeren. 

Tijdens de activatie voelde ik mijn energie veld op en neer gaan alle kanten uit.. dit was bij het stukje dat er veel veel ‘gereleased’ mocht worden. Bij de affirmaties voelde ik door mijn gehele lijf en met name de achterzijde van mijn lichaam zo’n fijn gevoel, tintelingen, stromingen.. alles in mij zei ja, dit is waar, het resoneerde enorm. Sommige woorden voelde heel krachtig aan zoals Holy. 

Ook was het voor mij heel bijzonder om af te stemmen op het ‘hoogste potentieel’ van Gaia. Dit is iets wat ik niet in woorden kan omschrijven, het voelde zo krachtig, puur en fijn. Ik voelde dat mijn gehele lichaam verbonden was met haar.. (Daarvoor voelde ik alleen de verbinding met de achterzijde van mijn lichaam)

Na de activatie wilde ik graag delen en dacht ik ik kan wel gaan zitten maar merkte ik dat dit nog wat teveel gevraagd was.. het voelde alsof mijn lichaam een mega upgrade had gehad.. en echt even weer tijd nodig had om te wennen en in balans te komen en daarnaast was het ook heerlijk om na te voelen."

"[...] Het was allemaal heel relaxed en vredig. Het was alsof er een holle buis door mijn lijf ging. Op een gegeven moment voelde ik mijn oerkracht. Mijn handen lagen op mijn buik en maakte draaiende bewegingen, rond en van links naar rechts. Het leek alsof er iets in balans gebracht werd of moest worden. [...]"

“Ik heb nu 3x de meditatie blauwe diamant krystal activatie geprobeerd te luisteren maar ik val telkens in slaap. Het gebeurd mij bij andere meditaties soms wel 1x keer maar dan lukt het later wel. Maar telkens bij deze mis ik het hoogste punt als de ‘tall blue beings' komen. En wordt weer wakker als je weer geactiveerd wordt.[…]”

"...] Eerst verscheen een rondje van licht voor haar [Ariëtte] derde oog. Daarna een straal via haar hoofd naar beneden. Niet helemaal in een rechte lijn. Maar in haar romp slingerde deze iets om daarna weer recht naar beneden te gaan. Nu voelde ik mijn energie heel sterk. Ik voelde de voeten al gloeien. En weer kwam de straal via mijn nek door mijn ruggenmerg binnen naar beneden. Verankerend in mijn lichaam. [...]"

"[...] Prachtig, je stem doet iets met mij, en je zegt wees nieuwsgierig, dat vind ik ook prettig, dat maakt het minder zwaar. Ik heb het heel warm gehad en nog. Heel veel tintelingen, mijn basischakra is een tol….die blijft draaien. In mijn zonnevlecht waren steken. In mijn wervelkolom blupte het. En vanaf mijn derde oog tot mijn kruinchakra loopt een weggetje…grappig. Mijn lichaam voelde ik op een gegeven moment niet meer. Mijn zwaard houd ik hoog in de lucht en voor mij kwamen kracht en eerlijkheid heel sterk naar boven. [...]"

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben. A Big Loving Thank You"


Dit vond je op 11-11-2023 al in DE KRACHTPLEK (44 sec.)


Voel een en al dankbaarheid dit alles in deze krachtplek te mogen ontvangen.
Dank Ariëtte, Rob en deelnemers
~ Heidi Douma ~


terug naar boven

aanmelden Inspiratie brief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

In tijden van censuur kan ik je zo altijd bereiken.

Meld je aan via de knop: