Om in ‘deze verandering van tijdperk’ (*) meer mensen erin te kunnen ondersteunen in hun Kracht te komen, te blijven én het Leven vanuit hun Kern tevens te verankeren hebben we deze omgeving gecreëerd, genaamd 'Je Krachtplek' ofwel, op Facebook 'HeartSoulutions Krachtplek'

(dit betreft een besloten groep die alleen toegankelijk is voor leden van 'De Krachtplek',

zowel voor mensen die het JAARABONNEMENT hebben als voor leden die het MAANDABONNEMENT hebben).


Je kan naar 'JE KRACHTPLEK' toe je wanneer jij maar wilt.

Een plek waar je op kunt laden en krachten opdoet.

Een plek waar mensen geïnspireerd worden.

Een plek waar je ervaart hoe het is om in je Hart te Zijn.

Een plek waar je leert om je Ziel te horen en te volgen.

Een plek die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen.

Tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde...IEDERE MAAND 'n LIVE online Krystal Licht CODES ACTIVATIE, alléen voor abonnees De Krachtplek

Naast alle meditaties, activaties, invocaties, teachings en meer hou ik ook maandelijks een live online bijeenkomst waarin ik een Krystal Licht Code Activatie geef. 

Hoe deel te nemen aan een Krystal Licht Codes Activatie? Enkele suggesties:

MAAK EEN FIJNE PLEK VOOR JEZELF – een LiefdesNestje – waarin je heerlijk in overgave kunt genieten gedurende de Activatie (lekker liggen is het fijnste, met een dekentje en een kussentje, warm en stil genoeg).

Ik raad doorgaans aan aan mensen te gaan liggen. Maar sommigen prefereren te zitten, wat ook prima is. Wellicht vind je het fijn een dekentje of kussentje klaar te leggen in de ruimte waar jij kunt genieten van 'Me-time'. Reinig jezelf en de ruimte van te voren met salie of palo santo. Verduister de ruimte ietwat en/of brand een kaarsje. Of zit je liever buiten in de natuur? Houd je van wierook of etherische olie, denk daar dan ook aan. Wil je voor jezelf wat noteren of tekenen na de activatie? Neem dan aan je dag-/notitieboek erbij. Zorg dat je water bij de hand hebt om te drinken en evt. ook water in een kelk/graal wat je naderhand aan Moeder Aarde kunt offeren (=inclusief de Krystal LichtCodes die het water opgenomen heeft tijdens de bijeenkomst). Omring jezelf met Kristallen en/of bedek jezelf ermee. En…wat jij verder fijn vindt (Ankh, Lichttaal-symbolen…).

Integratie:

Deze Krystal Licht Codes Activaties werken na. Wees je daarvan bewust. Datgene wat op energetisch niveau getransformeerd is heeft meer tijd nodig op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Wees dus extra zorgzaam en mild voor jou en je lieve lijf. Neem rust wanneer nodig, verbind met Moeder Aarde en de Kosmische - / Krystal Licht krachten en vraag om hulp voor een moeiteloze integratie. Drink voldoende water. Neem een bad met (keltisch) zeezout. Luister naar fijne muziek, of….

De ZOOM LINK voor een Nieuwe Maan bijeenkomst krijg je toegestuurd via de mail, uiterlijk 1 dag voordat de bijeenkomst plaatsvindt.

Er wordt een opname gemaakt van iedere bijeenkomst  die naderhand ten alle tijden in De Krachtplek beschikbaar is. 


Over de Activaties van HeartSoulutions / Ariëtte zeggen mensen o.a. het volgende:

"[...] Het was allemaal heel relaxed en vredig. Het was alsof er een holle buis door mijn lijf ging. Op een gegeven moment voelde ik mijn oerkracht. Mijn handen lagen op mijn buik en maakte draaiende bewegingen, rond en van links naar rechts. Het leek alsof er iets in balans gebracht werd of moest worden. [...]"

“Ik heb nu 3x de meditatie blauwe diamant krystal activatie geprobeerd te luisteren maar ik val telkens in slaap. Het gebeurd mij bij andere meditaties soms wel 1x keer maar dan lukt het later wel. Maar telkens bij deze mis ik het hoogste punt als de ‘tall blue beings ‘ komen. En wordt weer wakker als je weer geactiveerd wordt.[…]”

“Ik zat er wel heel diep in. Mijn lijf werd een met de omgeving. Maar ik kreeg het er koud van en daardoor kon ik niet in slaap vallen. Ga deze nogmaals luisteren met een warmere deken.”

"...] Eerst verscheen een rondje van licht voor haar [Ariëtte] derde oog. Daarna een straal via haar hoofd naar beneden. Niet helemaal in een rechte lijn. Maar in haar romp slingerde deze iets om daarna weer recht naar beneden te gaan. Nu voelde ik mijn energie heel sterk. Ik voelde de voeten al gloeien. En weer kwam de straal via mijn nek door mijn ruggenmerg binnen naar beneden. Verankerend in mijn lichaam. [...]"

"[...] Prachtig, je stem doet iets met mij, en je zegt wees nieuwsgierig, dat vind ik ook prettig, dat maakt het minder zwaar. Ik heb het heel warm gehad en nog. Heel veel tintelingen, mijn basischakra is een tol….die blijft draaien. In mijn zonnevlecht waren steken. In mijn wervelkolom blupte het. En vanaf mijn derde oog tot mijn kruinchakra loopt een weggetje…grappig. Mijn lichaam voelde ik op een gegeven moment niet meer. Mijn zwaard houd ik hoog in de lucht en voor mij kwamen kracht en eerlijkheid heel sterk naar boven. [...]"

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben. A Big Loving Thank You"


Keer op keer blijkt hoezeer mensen zich geraakt en geholpen voelen als ze bepaalde meditaties of activaties van Ariëtte beluisteren, als ze deelnemen aan transmissies en invocaties.

Het ‘tilt hen boven zichzelf uit’.

Haar teachings (a.k.a. 'babbeltjes') maken ‘iets’ in hen wakker.

De oefeningen die aangereikt worden zijn prettige praktische hulpmiddelen op het Pad naar Zelfverwerkelijk

en leven als Soeverein Wezen.

De Krachtplek zet deelnemers in hun Kracht.

(Enkele ervaringen vind je onderaan deze pagina).

Thuis ZIJN ín jouw Krachtplek...
Dat is wat we willen dat iedereen ervaart.

Dit is waar ik, Ariëtte, voor leef:

een wezenlijke bijdrage leveren

aan het verhogen van de frequenties hier, 

opdat de Liefde en Vreugde toenemen,

opdat er meer oog is voor de Schoonheid op deze planeet, 

opdat mensen weer in contact komen met hun innerlijke natuur

en respectvol omgaan met de ons omringende natuur,

opdat mensen zich herinneren hoe krachtig hun eigen lichaam en geest zijn,

opdat mensen leven vanuit hun Hart en in verbinding met hun Ziel,

in plaats van dat ze zich laten leiden door het ego en door krachten buiten henzelf.

Hoe meer mensen leven vanuit hun Waarheid, hoe groter hun positieve impact is op de omgeving.

Zo transformeren we gezamenlijk deze planeet tot De Nieuwe Aarde.

Zoals een steentje dat je in het water gooit vanzelf steeds groter wordende kringen om zich heen krijgt en invloed heeft op al het omringende water, zo gaat dat ook bij wat wij doen als we onze vibraties verhogen. Ons energieveld raakt automatisch de aura’s en harten van anderen… En zo hebben we tezamen invloed op de energie van de hele aarde en al het leven.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Deze membership omgeving is een verzameling van video’s en recordings die jouw staat van Zijn verhogen. Oftewel je frequentie naar een hogere trilling brengen en je zo meer en meer in je Kracht zetten.

Vandaar dat we de membership omgeving gedoopt hebben tot: ‘Je Krachtplek’.  

 • Iedere maand wordt 'Je Krachtplek' aangevuld met minimaal 2 nieuwe meditaties / activaties / invocaties / inspiraties. Tot nog toe zijn dat er gemiddeld maar liefst 4 per maand geweest!
 • Als Lid van de Krachtplek krijg je bovendien extra korting op de 'HeartSoul pakketten' en de 6D Krystal Chakra Activatie.
 • Je kunt zelfs regelmatig GRATIS deelnemen aan workshops en bijeenkomsten (i.t.t. niet-leden die daarvoor betalen). 
 • Meer voordelen som ik onder dit overzicht op.


RUSTPUNT; een plek om weer tot rust te komen ín de hectiek van deze wereld.

BRON VAN WIJSHEID; een plek waar je kunt herinneren wat van werkelijke Waarde (en Waarheid) is…alle Wijsheid is toegankelijk voor jou… en je Hart is de ingang daartoe.

HEARTSOUL BASE; een plek waar je connectie met Hart & Ziel (en Passie) kunt maken… uitgangspunt voor vervolgstappen in je Leven om je Missie neer te zetten.

INSPIRATIE en MOTIVATIE.


VOORDELEN MEMBERSHIP

 • Persoonlijke Krachtplek met 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot vele meditaties, activaties, invocaties, affirmaties, oefeningen, teachings en inspiratie. Je kunt hier dus vertoeven wanneer jij maar wilt en waar je ook bent.
 • Contact met een groep gelijkgestemden in de Facebook en Signal groep '(HeartSoulutions) Krachtplek' (exclusief voor members).
 • Frequent afstemmen op hoge liefdevolle energieën die je beKrachtigen en afstemmen op onvoorwaardelijke Liefde.
 • Upgrades in Hoge Frequenties (5D tot veel hoger).
 • Je ontvangt veel extra's voor een laag bedrag!

 • Flink financieel voordeel vergeleken met de aanschaf van losse meditaties. 
(Omgerekend betaal je nog geen €3 per meditatie als jaarlid).
 • Geen schreeuwerige of anderszins interrumperende reclames na een liefdevolle diepwerkende meditatie, zoals dat op YouTube wel gebeurt.


Je hebt de keuze tussen


een Maandabonnement 


of een JaarabonnementMembership


Als je kiest voor een abonnement krijg je:


 • Gratis toegang tot maandelijkse LIVE online bijeenkomsten, exclusief voor leden.

 • De mogelijkheid tot het doen van suggesties voor nieuwe onderwerpen en meditaties.
 (BLOG 1 hierover).
 • Toegang tot een online community (besloten Facebook groep en/of Signal groep);
  • Maak kennis met gelijkgestemden in de community, wissel uit, inspireer, leer en doe nieuwe ideëen op.
  • Additionele content en uitleg over de meditaties
  • Mogelijkheid om daar  ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER DE KRACHTPLEK EN VIDEO'S: 


Warmte... Liefde... Ondersteuning... Herkenning... Groeien... Bekrachtiging... Samen... De tijd van alleen is voorbij....
Op een hartverwarmende en hartopenende manier gefaciliteerd door
Ariëtte Loeffen-in Het Veld en  Rob In Het Veld - Loeffen 
2 hele mooie fijne bijzondere Zielen waar ik veel liefde en dankbaarheid voor voel.
Een soort 'huiskamer' waarin je je Thuis voelt. Waarin gedeeld wordt en waarin je toegang hebt tot een zeer ruim assortiment aan meditaties/ activaties, stuk voor stuk pareltjes die door Ariette heen zijn gekomen. Ook Q & A...
Samen op reis met gelijkgestemden, waarbij Ariëtte de gave heeft om jouw Essentie te zien, te bekrachtigen, te Be- Lichten. Waarbij geen sprake is van een 'leraar', want dat is jouw eigen Hart.
Gewoon... (ja, gewoon... want dit is het oorspronkelijke zuivere 'gewoon') samen op reis, op het pad van het Hart, walking each other Home. Hè, wat fijn....
~ Anna Ra ~
Voel een en al dankbaarheid dit alles in deze krachtplek te mogen ontvangen.
Dank Ariëtte, Rob en deelnemers
~ Heidi Douma ~

Ik wil even met jullie en in het bijzonder met Ariëtte [...] delen dat ik heel veel Kracht, Licht en Activatie ervaar van de meditatie: Verbinden met het eenheidsveld van Liefde.
Intuitief voelde ik dat ik me hier dagelijks op heb af te stemmen en dat heb ik nu ongeveer 3 weken gedaan [...]. 
En het is echt heel bijzonder wat er gebeurt/wat er is gebeurd.
Ik ontvang zoveel uit de Lichtwereld, vanuit Moeder Aarde. Verbindingen worden gelegd, verbindingen springen open, het hart springt en de sacraal gloeit. 
Ik vond het de moeite waard om te delen omdat ik Voel dat deze Verbinding met het Eenheidsveld van Liefde, het Kristallijnen-Raster, het Christus-BewustZijn van diepe waarde is in deze tijd."

"[...] ik Voel ook de Verbinding met het Eenheidsveld van Liefde, het Kristallijnen-raster en het Christusbewustzijn. Voor mij als Ankerpunt van de Nieuwe Energie voor de Nieuwe Aarde zijn de meditaties en activaties voor mij een hulpmiddel om op een steeds hogere frequentie te komen."
"Dankjewel voor de erg mooie krachtige meditatie.

De meditatie heb ik nu 2x gedaan. [..] Vandaag vond ik hem heel fijn, ik zat er erg diep in. Werd er heel kalm door en me ademhaling ging steeds dieper. Voelde me tijdens het vlinderstukje een hele grote vlinder dat was prachtig. Verder kreeg ik het heel warm en vooral mijn handen leken te gloeien. Ik voelde me tijdens deze meditatie meer dan mijn lichaam. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat deze meditatie me verder gaat brengen. " Bianca

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben / \ A Big Loving Thank You" D. Hoofwijk

"Prachtig Ariette , (ook de visuele beelden) voor deze mooie en krachtige transmissie van de lichtcodes van de 2e straal van liefde, wijsheid en waarheid " Marlène Dohmen 


“Tijdens de meditatie ontstond een mate van helderheid waardoor voor mij de puzzelstukjes op hun plek vielen met wat ik nu te doen heb vanuit de situatie waarin ik nu in mijn leven in sta. Dus ik kan wel zeggen dat die helderheid mij echt heeft geholpen om te weten wat ik nu heb te doen. Ik ben daar blij mee. Voelt heel speels en voelt helemaal als de juiste energie.”


“Tijdens de meditatie was er heel veel beweging, heel veel licht, heel veel kleuren. Gewoon het gevoel van uitbreiding en geen grenzen meer enzo. Die vrijheid. Die ruimte. Dat was echt een verademing.”

“Er was veel expansie. Een soort moeiteloosheid, een soort rijpheid, alsof het veld rijp is en expansie. Maar gelijktijdig was er ook heel veel IK-kracht. En daar bedoel ik mee Gecentreerdheid. En dat vind ik heel mooi als er én veel gecentreerdheid is én er is een soort eindeloosheid. Een soort verbonden, versterkend veld. Openend potentieel en toch veel Zelf gevoel. Dat vond ik heel mooi. Dankjewel, de manier van hoe je begeleidt is heel fijn. In het tempo perfect bijna, in intonatie, in authenticiteit... je doorleeft het zelf en dat is voelbaar. Dat is mooi. Dus dankjewel. En mooie muziek ook.”

"Het resoneert zo zeer dat tranen van vreugde en herkenning in mijn ogen kwamen tijdens het luisteren... Liefs & Dankjewel." Christiana Kanaki

(*) quote van prof.dr.ir. Jan Rotmans: “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”


terug naar boven
aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: