Memberships

Ik bied 2 verschillende memberships aan.


Een membership heeft vele voordelen:

 • Persoonlijke Krachtplek met toegang tot vele meditaties, activaties, invocaties, oefeningen, teachings en inspiratie.
 • Toegang tot een groep gelijkgestemden in de Facebook groep 'HeartSoulutions Krachtplek' (exclusief voor members).
 • Frequent afstemmen op hoge liefdevolle energieën die je beKrachtigen.
 • Upgrades in Hoge Frequenties (5D tot veel hoger).
 • Je kunt hier vertoeven wanneer jij maar wilt.
 • Je ontvangt veel extra's voor een laag bedrag!

 • Flink financieel voordeel vergeleken met de aanschaf van losse meditaties.
(Omgerekend betaal je nog geen €3 per meditatie als jaarlid).
 • Geen schreeuwerige reclames na een liefdevolle diepwerkende meditatie zoals dat op YouTube wel gebeurt.
 • Het abonnement wordt automatisch verlengd. Afzeggen kan op ieder moment via jouw eigen portal op de website van HeartSoulutions.


De Krachtplek


Om in ‘deze verandering van tijdperk’ (*) meer mensen erin te kunnen ondersteunen in hun Kracht te komen, te blijven én het Leven vanuit hun Kern tevens te verankeren hebben we deze omgeving gecreëerd, genaamd 'Je Krachtplek' ofwel, op Facebook 'HeartSoulutions Krachtplek'

(dit betreft een besloten groep die alleen toegankelijk is voor leden van 'De Krachtplek',

zowel voor mensen die het JAARABONNEMENT hebben als voor leden die het MAANDABONNEMENT hebben).Je kan naar 'JE KRACHTPLEK' toe je wanneer jij maar wilt.

Een plek waar je op kunt laden en krachten opdoet.

Een plek waar mensen geïnspireerd worden.

Een plek waar je ervaart hoe het is om in je Hart te Zijn.

Een plek waar je leert om je Ziel te horen en te volgen.

Een plek die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen.

Tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde...IEDERE NIEUWE MAAN EEN Krystal Licht CODES ACTIVATIE binnen De Krachtplek

Naast alle meditaties, activaties, invocaties, teachings en meer hou ik ook maandelijks een live online bijeenkomst waarin ik een Krystal Licht Code Activatie geef. 

Hoe deel te nemen aan een Krystal Licht Codes Activatie? Enkele suggesties:

MAAK EEN FIJNE PLEK VOOR JEZELF – een LiefdesNestje – waarin je heerlijk in overgave kunt genieten gedurende de Activatie (lekker liggen is het fijnste, met een dekentje en een kussentje, warm en stil genoeg).

Ik raad doorgaans aan aan mensen te gaan liggen. Maar sommigen prefereren te zitten, wat ook prima is. Wellicht vind je het fijn een dekentje of kussentje klaar te leggen in de ruimte waar jij kunt genieten van 'Me-time'. Reinig jezelf en de ruimte van te voren met salie of palo santo. Verduister de ruimte ietwat en/of brand een kaarsje. Of zit je liever buiten in de natuur? Houd je van wierook of etherische olie, denk daar dan ook aan. Wil je voor jezelf wat noteren of tekenen na de activatie? Neem dan aan je dag-/notitieboek erbij. Zorg dat je water bij de hand hebt om te drinken en evt. ook water in een kelk/graal wat je naderhand aan Moeder Aarde kunt offeren (=inclusief de Krystal LichtCodes die het water opgenomen heeft tijdens de bijeenkomst). Omring jezelf met Kristallen en/of bedek jezelf ermee. En…wat jij verder fijn vindt (Ankh, Lichttaal-symbolen…).

Integratie:

Deze Krystal Licht Codes Activaties werken na. Wees je daarvan bewust. Datgene wat op energetisch niveau getransformeerd is heeft meer tijd nodig op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Wees dus extra zorgzaam en mild voor jou en je lieve lijf. Neem rust wanneer nodig, verbind met Moeder Aarde en de Kosmische - / Krystal Licht krachten en vraag om hulp voor een moeiteloze integratie. Drink voldoende water. Neem een bad met (keltisch) zeezout. Luister naar fijne muziek, of….

De ZOOM LINK voor een Nieuwe Maan bijeenkomst krijg je toegestuurd via de mail, uiterlijk 1 dag voordat de bijeenkomst plaatsvindt.

Er wordt een opname gemaakt van iedere bijeenkomst  die naderhand ten alle tijden in De Krachtplek beschikbaar is. 


Over de Activaties van HeartSoulutions / Ariëtte zeggen mensen o.a. het volgende:

"[...] Het was allemaal heel relaxed en vredig. Het was alsof er een holle buis door mijn lijf ging. Op een gegeven moment voelde ik mijn oerkracht. Mijn handen lagen op mijn buik en maakte draaiende bewegingen, rond en van links naar rechts. Het leek alsof er iets in balans gebracht werd of moest worden. [...]"

“Ik heb nu 3x de meditatie blauwe diamant krystal activatie geprobeerd te luisteren maar ik val telkens in slaap. Het gebeurd mij bij andere meditaties soms wel 1x keer maar dan lukt het later wel. Maar telkens bij deze mis ik het hoogste punt als de ‘tall blue beings ‘ komen. En wordt weer wakker als je weer geactiveerd wordt.[…]”

“Ik zat er wel heel diep in. Mijn lijf werd een met de omgeving. Maar ik kreeg het er koud van en daardoor kon ik niet in slaap vallen. Ga deze nogmaals luisteren met een warmere deken.”

"...] Eerst verscheen een rondje van licht voor haar [Ariëtte] derde oog. Daarna een straal via haar hoofd naar beneden. Niet helemaal in een rechte lijn. Maar in haar romp slingerde deze iets om daarna weer recht naar beneden te gaan. Nu voelde ik mijn energie heel sterk. Ik voelde de voeten al gloeien. En weer kwam de straal via mijn nek door mijn ruggenmerg binnen naar beneden. Verankerend in mijn lichaam. [...]"

"[...] Prachtig, je stem doet iets met mij, en je zegt wees nieuwsgierig, dat vind ik ook prettig, dat maakt het minder zwaar. Ik heb het heel warm gehad en nog. Heel veel tintelingen, mijn basischakra is een tol….die blijft draaien. In mijn zonnevlecht waren steken. In mijn wervelkolom blupte het. En vanaf mijn derde oog tot mijn kruinchakra loopt een weggetje…grappig. Mijn lichaam voelde ik op een gegeven moment niet meer. Mijn zwaard houd ik hoog in de lucht en voor mij kwamen kracht en eerlijkheid heel sterk naar boven. [...]"

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben. A Big Loving Thank You"


Keer op keer blijkt hoezeer mensen zich geraakt en geholpen voelen als ze bepaalde meditaties of activaties van Ariëtte beluisteren, als ze deelnemen aan transmissies en invocaties.

Het ‘tilt hen boven zichzelf uit’.

Haar teachings (a.k.a. 'babbeltjes') maken ‘iets’ in hen wakker.

De oefeningen die aangereikt worden zijn prettige praktische hulpmiddelen op het Pad naar Zelfverwerkelijk

en leven als Soeverein Wezen.

De Krachtplek zet deelnemers in hun Kracht.

(Enkele ervaringen vind je onderaan deze pagina).

Thuis ZIJN ín jouw Krachtplek...
Dat is wat we willen dat iedereen ervaart.

Dit is waar ik, Ariëtte, voor leef:

een wezenlijke bijdrage leveren

aan het verhogen van de frequenties hier, 

opdat de Liefde en Vreugde toenemen,

opdat er meer oog is voor de Schoonheid op deze planeet, 

opdat mensen weer in contact komen met hun innerlijke natuur

en respectvol omgaan met de ons omringende natuur,

opdat mensen zich herinneren hoe krachtig hun eigen lichaam en geest zijn,

opdat mensen leven vanuit hun Hart en in verbinding met hun Ziel,

in plaats van dat ze zich laten leiden door het ego en door krachten buiten henzelf.

Hoe meer mensen leven vanuit hun Waarheid, hoe groter hun positieve impact is op de omgeving.

Zo transformeren we gezamenlijk deze planeet tot De Nieuwe Aarde.

Zoals een steentje dat je in het water gooit vanzelf steeds groter wordende kringen om zich heen krijgt en invloed heeft op al het omringende water, zo gaat dat ook bij wat wij doen als we onze vibraties verhogen. Ons energieveld raakt automatisch de aura’s en harten van anderen… En zo hebben we tezamen invloed op de energie van de hele aarde en al het leven.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Deze membership omgeving is een verzameling van video’s en recordings die jouw staat van Zijn verhogen. Oftewel je frequentie naar een hogere trilling brengen en je zo meer en meer in je Kracht zetten.

Vandaar dat we de membership omgeving gedoopt hebben tot: ‘Je Krachtplek’.  

 • Iedere maand wordt 'Je Krachtplek' aangevuld met minimaal 2 nieuwe meditaties / activaties / invocaties / inspiraties. Tot nog toe zijn dat er gemiddeld maar liefst 4 per maand geweest!
 • Als Lid van de Krachtplek krijg je bovendien extra korting op de 'HeartSoul pakketten' en de 6D Krystal Chakra Activatie.
 • Je kunt zelfs regelmatig GRATIS deelnemen aan workshops en bijeenkomsten (i.t.t. niet-leden die daarvoor betalen). 
 • Meer voordelen som ik onder dit overzicht op.


RUSTPUNT; een plek om weer tot rust te komen ín de hectiek van deze wereld.

BRON VAN WIJSHEID; een plek waar je kunt herinneren wat van werkelijke Waarde (en Waarheid) is…alle Wijsheid is toegankelijk voor jou… en je Hart is de ingang daartoe.

HEARTSOUL BASE; een plek waar je connectie met Hart & Ziel (en Passie) kunt maken… uitgangspunt voor vervolgstappen in je Leven om je Missie neer te zetten.

INSPIRATIE en MOTIVATIE.


VOORDELEN MEMBERSHIP

 • Persoonlijke Krachtplek met 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang tot vele meditaties, activaties, invocaties, affirmaties, oefeningen, teachings en inspiratie. Je kunt hier dus vertoeven wanneer jij maar wilt en waar je ook bent.
 • Contact met een groep gelijkgestemden in de Facebook en Signal groep '(HeartSoulutions) Krachtplek' (exclusief voor members).
 • Frequent afstemmen op hoge liefdevolle energieën die je beKrachtigen en afstemmen op onvoorwaardelijke Liefde.
 • Upgrades in Hoge Frequenties (5D tot veel hoger).
 • Je ontvangt veel extra's voor een laag bedrag!

 • Flink financieel voordeel vergeleken met de aanschaf van losse meditaties. 
(Omgerekend betaal je nog geen €3 per meditatie als jaarlid).
 • Geen schreeuwerige of anderszins interrumperende reclames na een liefdevolle diepwerkende meditatie, zoals dat op YouTube wel gebeurt.


Je hebt de keuze tussen


een Maandabonnement 


of een JaarabonnementMembership


Als je kiest voor een abonnement krijg je:


 • Gratis toegang tot maandelijkse LIVE online bijeenkomsten, exclusief voor leden.

 • De mogelijkheid tot het doen van suggesties voor nieuwe onderwerpen en meditaties.
 (BLOG 1 hierover).
 • Toegang tot een online community (besloten Facebook groep en/of Signal groep);
  • Maak kennis met gelijkgestemden in de community, wissel uit, inspireer, leer en doe nieuwe ideëen op.
  • Additionele content en uitleg over de meditaties
  • Mogelijkheid om daar  ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER DE KRACHTPLEK EN VIDEO'S: 


Warmte... Liefde... Ondersteuning... Herkenning... Groeien... Bekrachtiging... Samen... De tijd van alleen is voorbij....
Op een hartverwarmende en hartopenende manier gefaciliteerd door
Ariëtte Loeffen-in Het Veld en  Rob In Het Veld - Loeffen 
2 hele mooie fijne bijzondere Zielen waar ik veel liefde en dankbaarheid voor voel.
Een soort 'huiskamer' waarin je je Thuis voelt. Waarin gedeeld wordt en waarin je toegang hebt tot een zeer ruim assortiment aan meditaties/ activaties, stuk voor stuk pareltjes die door Ariette heen zijn gekomen. Ook Q & A...
Samen op reis met gelijkgestemden, waarbij Ariëtte de gave heeft om jouw Essentie te zien, te bekrachtigen, te Be- Lichten. Waarbij geen sprake is van een 'leraar', want dat is jouw eigen Hart.
Gewoon... (ja, gewoon... want dit is het oorspronkelijke zuivere 'gewoon') samen op reis, op het pad van het Hart, walking each other Home. Hè, wat fijn....
~ Anna Ra ~
Voel een en al dankbaarheid dit alles in deze krachtplek te mogen ontvangen.
Dank Ariëtte, Rob en deelnemers
~ Heidi Douma ~

Ik wil even met jullie en in het bijzonder met Ariëtte [...] delen dat ik heel veel Kracht, Licht en Activatie ervaar van de meditatie: Verbinden met het eenheidsveld van Liefde.
Intuitief voelde ik dat ik me hier dagelijks op heb af te stemmen en dat heb ik nu ongeveer 3 weken gedaan [...]. 
En het is echt heel bijzonder wat er gebeurt/wat er is gebeurd.
Ik ontvang zoveel uit de Lichtwereld, vanuit Moeder Aarde. Verbindingen worden gelegd, verbindingen springen open, het hart springt en de sacraal gloeit. 
Ik vond het de moeite waard om te delen omdat ik Voel dat deze Verbinding met het Eenheidsveld van Liefde, het Kristallijnen-Raster, het Christus-BewustZijn van diepe waarde is in deze tijd."

"[...] ik Voel ook de Verbinding met het Eenheidsveld van Liefde, het Kristallijnen-raster en het Christusbewustzijn. Voor mij als Ankerpunt van de Nieuwe Energie voor de Nieuwe Aarde zijn de meditaties en activaties voor mij een hulpmiddel om op een steeds hogere frequentie te komen."
"Dankjewel voor de erg mooie krachtige meditatie.

De meditatie heb ik nu 2x gedaan. [..] Vandaag vond ik hem heel fijn, ik zat er erg diep in. Werd er heel kalm door en me ademhaling ging steeds dieper. Voelde me tijdens het vlinderstukje een hele grote vlinder dat was prachtig. Verder kreeg ik het heel warm en vooral mijn handen leken te gloeien. Ik voelde me tijdens deze meditatie meer dan mijn lichaam. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat deze meditatie me verder gaat brengen. " Bianca

"Wauw deze meditatie heeft mij zoveel inzichten gebracht (middels de binnenkomende frequenties) die perfect aansluiten bij hetgeen waar ik momenteel mee bezig ben / \ A Big Loving Thank You" D. Hoofwijk

"Prachtig Ariette , (ook de visuele beelden) voor deze mooie en krachtige transmissie van de lichtcodes van de 2e straal van liefde, wijsheid en waarheid " Marlène Dohmen 


“Tijdens de meditatie ontstond een mate van helderheid waardoor voor mij de puzzelstukjes op hun plek vielen met wat ik nu te doen heb vanuit de situatie waarin ik nu in mijn leven in sta. Dus ik kan wel zeggen dat die helderheid mij echt heeft geholpen om te weten wat ik nu heb te doen. Ik ben daar blij mee. Voelt heel speels en voelt helemaal als de juiste energie.”


“Tijdens de meditatie was er heel veel beweging, heel veel licht, heel veel kleuren. Gewoon het gevoel van uitbreiding en geen grenzen meer enzo. Die vrijheid. Die ruimte. Dat was echt een verademing.”

“Er was veel expansie. Een soort moeiteloosheid, een soort rijpheid, alsof het veld rijp is en expansie. Maar gelijktijdig was er ook heel veel IK-kracht. En daar bedoel ik mee Gecentreerdheid. En dat vind ik heel mooi als er én veel gecentreerdheid is én er is een soort eindeloosheid. Een soort verbonden, versterkend veld. Openend potentieel en toch veel Zelf gevoel. Dat vond ik heel mooi. Dankjewel, de manier van hoe je begeleidt is heel fijn. In het tempo perfect bijna, in intonatie, in authenticiteit... je doorleeft het zelf en dat is voelbaar. Dat is mooi. Dus dankjewel. En mooie muziek ook.”

"Het resoneert zo zeer dat tranen van vreugde en herkenning in mijn ogen kwamen tijdens het luisteren... Liefs & Dankjewel." Christiana Kanaki

(*) quote van prof.dr.ir. Jan Rotmans: “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk”


terug naar bovenThe Field of Love

It all starts Within…


Hello Love,

I warmly welcome you in The Field of LOVE;

a global, authentic and radiant community 
Here you can recharge and re-center. Connect, again and again, to your Highest Self. Attune to an endless Field of Love, available to you. Nourish your Heart and Soul in the pure (pr)Essence of Love.

In this online sanctuary you will be immersed in high uplifting frequencies. You can enter via a monthly or annual membership and benefit from many Meditations, Activations (live online each Master Number date! Schedule: below), Transmissions, Affirmations and Sacred Krystal (Christ-ALL) Light Codes (here you find a BLOG about the Krystal Spiral and Codes).

"UNITY
On 9-9 I received a Krystal Light Codes Activation from Ariëtte Love @heartsoulutions.
When asked what I wanted to bring to a conclusion within myself, I felt that I wanted to let go of 'fighting'. I wished to complete the tremendous polarity and duality of the past year and to experience greater unity consciousness.
The meditation opened my heart and brought me back to myself completely. I felt gratitude and forgiveness flow through me.
After this experience came to an end I took my crystals to my bedroom and fell asleep.
But it was no ordinary sleep, for I remained very much awake and aware of what I was experiencing.
I dreamed all night about consciousness as an infinite ocean. And saw the perfect unity and harmony in the image that was projected. I understood that the top layer was driven by the bottom layer from which waves originated. Thanks to the lower layer that initiated the stowage, the upper layer was given the opportunity to rise above it. And to see what the underlayer could not yet see, but facilitated. And I also understood that in LETTING GO the top layer offered space for the bottom layer to rise above it again IN ITS OWN WAY.
So not by controlling and hovering over it and then teaching it. But precisely by surrendering to the endless ocean and letting the waves of consciousness roll through. Wave after wave after wave..
An image speaks louder than a thousand words. I understood in the experience what this dream was trying to tell me about unity consciousness. It felt like a mystical experience. Along with a few other images, I knew I was getting the exact images my limited brain could grasp to get a glimpse of UNITY!
I shared this special experience with my friend Ariëtte who facilitated this very special Kristal experience. There appeared to be a lot of synchronicity with the insights she had received before. 
She described more in her BLOG.
Blessed we are!"
Wendy of ‘Verbonden Wereld

By joining the Field of Love, you become part of a global heart based community. This safe space supports you to reconnect with your unique Blueprint and to remember your innate Truth.

Being aligned with the Power of Love strengthens you in every aspect of your BEing. It expands your sense of Freedom, Sovereignty and Joy. It enables you to tap into the Wisdom that is stored within and that is accessible through your Heart; activating your multidimensional DNA and reuniting all your Soul parts. Divine Union within is being enhanced by specifically focusing on Divine Feminine and Masculine energies and qualities.

When you make some time every day to connect with your soul, you'll get a deep feeling of newfound energy, purpose, clarity, and balance within your heart, body, mind and spirit. 


Testimonial:
Ever since my meditation practice deepened I have been searching for a platform that resonates with me. With YouTube always coming up with commercials and Insight Timer often a tiring quest to find a good new meditation,“The Field of Love” is a place where there are many powerful meditations and activations in one environment.
Ariëtte's way of activations are so pure and light. The Transmission of Sacred Krystal Light Codes is what makes 'The Field of Love' especially unique. You can just feel that there is a replenishment on soul-level. (Which often has an integration time for days after.)
Her voice is calm and gentle and you immediately feel connected to the frequency of love. 
To be able to connect on a daily basis with these frequencies is just uplifting on every single level. I would recommend it to everyone and especially if you are a sensitive being, feeling overwhelmed in this world sometimes. 
~ Janine ~


Why The Field of Love ?:

Unlimited access to an ongoing stream of Meditations, Activations, Transmissions, Affirmations and Sacred Krystal (Christ-ALL) Light Codes (without any commercials).

A monthly online gathering of our community with a 1-1,5 hour guided Meditation, Activation or Transmission.

Heart Based Community to connect to like minded Souls.

Discount for several online courses, events, sessions, spiritual journeys and retreats.


BECOME MEMBER FOR A WHOLE YEAR HERE
(extra discount)

BECOME A MONTHLY MEMBER HERE

"I have a Dream... I Dream of people feeling Sovereign and Free, Loved and Happy...
I have a Vision.... A Vision of people meeting Heart to Heart and seeing Soul to Soul...
I have this inner Knowing... that we will overcome any polarity and embody Consciousness reigned by Unity."
Ariëtte

DATES 2022

some of the upcoming MONTHLY online 

Krystal Light Codes DNA ACTIVATIONS 


Monday 

04-04-2022

Wednesday

04-05-2022

use a TIME ZONE CONVERTER to check your time


Love always and all ways,

Ariëtte Love Loeffen ~ HeartSoulutions.com

⫸♡⫷


LET OP: Het abonnement wordt automatisch verlengd. Mocht je even uit de Krachtplek of Field of Love willen gaan, onthoud dan dat je dit zelf tijdig dient af te zeggen. Dit kan via jouw persoonlijke toegang tot je gegevens op de website van HeartSoulutions. Gewoon door in te loggen en op het kleine kruisje te klikken. Je bent op ieder gewenst moment welkom om terug te keren.

N.B.: The subscription is automatically renewed. In case you need to leave De Krachtplek or Field of Love for a while, remember that you have to cancel this yourself in time. This can be done through your personal access to your data on the HeartSoulutions website. Simply log in and click the small red cross. You are welcome to return any time you like.

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: