Magical Multidimensional Experiences

DANKJWEL

MAGISCHE MULTIDIMENSIONALE WEZENS

Allereerst: Hier is mijn GRATIS video (Engelstalig); een korte HeartBreath-meditatie (<2 min.) die je kunt opslaan en waar je naar terug kunt gaan zodra je de roep voelt om terug te keren naar je Centrum!


Dan... over onze meest recente sacred circle...Terwijl ik ga zitten om te schrijven, word ik me bewust van een heerlijke stralende gloed die ik van binnen voel en van de enorme dankbare glimlach op mijn gezicht. Want, wohooow, wat hebben, we samen met alle deelnemers (multidimensionale Wezens van Licht) die aanwezig waren voor onze online Equinox Celebrations (Griekenland, Frankrijk, USA, Nederland, en...?), iets prachtigs gecreëerd. Inclusief degenen die kwamen opdagen vanuit de ‘etherische, astrale en spirituele gebieden’, want het werd behoorlijk ‘druk’!!!


MAGICISCHE MULTIDIMENSIONALE OPENINGEN

De titel zei het al, denk ik, na te hebben ervaren wat er werd getransmitteerd én na te hebben gelezen en gehoord wat mensen hebben meegemaakt. De titel ‘Magische Multidimensionale Openingen’ gaf zeker aan wat mensen hebben meegemaakt!!

Een paar van deze ervaringen zal ik iets verder naar beneden delen.

Een van de vele (!) dingen die ik zo mooi vind aan deze bijeenkomsten, en aan de DNA Activeringen in het algemeen, is dat elke deelnemer letterlijk zijn eigen unieke indrukken, percepties en 'cadeautjes' krijgt. De Codes en Sleutels die worden vrijgegeven zijn uniek voor ieder individu. Dat wat perfect bij jou past, zal worden ontgrendeld in je 'innerlijke rijk'. Deze 'bijÉÉNkomsten', waarin we samenkomen als Eén familie van Licht & Liefde, ondersteunen ons om onze Essentiele Waarheid aan te boren, onze Goddelijke aard. Hierdoor worden jouw natuurlijke, aangeboren kwaliteiten herkend en vrijgegeven, zodat jij ze hier en nu, terwijl je op dit aardse vlak loopt, kunt inzetten ten behoeven van jouw unieke missie.

Als jij ook van deze hoge frequenties wilt profiteren, is het goed om te weten dat de Replay nu beschikbaar is (Equinox Magical Multidimensional Openings [49:44 mins]) en kan worden gekocht: HERE (English) of HIER (Nederlandstalig). 

Maar dat is niet alles! 

Want er zijn dit keer een paar EXTRA bonussen:

- Video ‘Vision at 4 Pillars of Giza’ [10:22 mins]

- Video ‘Affirmatie voor 'n Magisch HeelZijn in de nacht' [03:33]

- Document ‘Affirmatie voor 'n Magisch HeelZijn in de nacht’.


EXPERIENCES OF PARTICIPANTS

“Goedemorgen en een mooie week! (..)

Gisteren voelde ik in het begin angst en moeite om erin te komen.

Na wat ademen ging ik naar binnen.

Ik voelde de aanwezigheid van de energie van entiteiten (licht).

Interessant de dubbele piramide….

En ik voelde de activering in het bovenlichaam en toen je het andere deel van de piramide noemde dat naar beneden wijst... voelde ik de activering in mijn onderste ledematen.

Leuk(...).”

“Bedankt allemaal, het was geweldig. Ik voelde een enorme open plek in de baarmoederruimte, alsof alle scheppingskracht eindelijk vrijkwam. En de hyrogliefen verlichtten alles in het lichaam. Voelde ook Sekmet ja. Veel gehuild en het was geweldig.”

“Wauw heel erg bedankt! Geen woorden zo mooi.. Ik voelde me helemaal heel en compleet. Voelde alles tegelijk, helemaal één.. Mijn lijf, alles..

Op een gegeven moment voelde ik dat ik door mijn voeten naar de aarde werd getrokken (een diepere incarnatie!).

Ik begon meteen te huilen. Zo mooi al die energieën.”

“Mooi! Bij het benoemen vd nieuwe dimensie een bijzonder gevoel langs mijn ruggengraat en ik zag mezelf veranderen in een soort kristallijn, parelmoer achtig wezen met hoorns, soort van bok. En in de heel ing room veel gevoel, bijna drukkend op mijn hart, en nog veel meer, dankjewel lieve Ariette en dank Egypte en iedereen.”

“Wat was het fijn om je gisteren weer te zien. Je zag er geweldig uit. Heel licht. En ik vond het heerlijk om weer mee te doen. Het ging heel diep. Ik ben er nog steeds van aan het bijkomen. Omdat ik er meteen in dook. Ik voelde downloads binnenkomen. Van boven naar beneden; kruin ging open en toen voelde ik dingen gebeuren onder mijn voetzolen en derde oog... Ik voelde zoveel sensaties. Veel beelden, maar ik kon er niet veel van maken. Daarna was ik echt knock-out en de slaaptijd was nogal droomloos, en ik voel me nu moe. Zo wauw, wat is er veel gebeurd! Het was echt heel bijzonder. Dit zal in zijn eigen tempo integreren. Dus dankjewel."

 “Mooi! DANK JE WEL. Ik voelde de diepte van de reis. Bedankt voor alles wat je doet en voortbrengt naar de wereld/alles/ons.”

 “Bedankt voor al je energie en affirmaties! Zorgt altijd voor meer licht.”

 “Ik zag zoveel kleine lichtjes om ons heen. Een douche van liefde en licht. Levensenergie, gevuld met vreugde.”

"Ik wil graag iets delen wat er gisteren na de activatie nog ontstond. Ergens zie ik een link met jouw next level dream.

Na de activatie toen ik naar bed ging, werd ik in beelden meegenomen op reis. Ik was nog gewoon wakker, maar was helder dat er een nawerking vd activatie was.

De beelden kwamen wel in fases, alsof het even tijd nodig had dat de informatie tot me kwam.

Ik zie een adelaar, isis, nog iemand die ik niet direct kan plaatsen (iets later kan ik in de energie voelen dat dit Osiris is, de man van Isis).

Ik zie mijzelf ook als een Egyptisch "iemand" (ik kan niet eens verwoorden wat ik zag, maar het was bijzonder). Ik was een van hen, een gelijke aan en het lijkt alsof ik gepromoveerd ben tot een soort opperhealer. Al is dit niet de juiste benaming. Ik zou bijna zeggen is het dan een upgrade, maar ook dat is het net niet. Er lijkt geen aards woord voor te zijn.

Tijdens de activatie zag ik ook mijn sleutelankh te voorschijn komen (die had ik trouwens ook op mn schoot liggen tijdens de activatie) en diezelfde ankh kwam terug in die beelden.

Zij bevat nieuwe coderingen en ze kwamen tot me in mijn visioen wat ik had.

Ik liet al eeten dat mijn helende handen belicht werden tijdens de activatie en nu zag en voelde ik duidelijk hoe mijn helende krachten zijn toegenomen. Ook zijn er nieuwe helende "functies" (kan er ook even geen ander woord aan geven). Wat deze zijn wordt nog duidelijk. Terwijl in het visoen (laat ik het zo even noemen) mij dit wel duidelijk is. Net zoals tijdens de activatie, daarin begreep ik de download, codes en activaties, maar kan dit niet vertalen naar aardse woorden. Dat komt wellicht nog.

Opeens besef ik me dat dit ook weer een soort next level is.

Het is een initiatie, een inwijding. Ik zie meerdere wezens/mensen/energieen bij me staan. Ik begrijp de coderingen en weet precies wat ik ermee kan of waar het voor dient, maar kan hier geen aardse woorden aangeven.

Ik zie nu ook de hiërogliefen. We (de groep wezens waarmee we samen zijn, isis, osiris, horus en anderen) zijn ergens mee bezig. Een verdere activatie. Ik vraag me af of ik nu (deels) beleef wat jij ook gezien hebt?

Het heeft met de hiërogliefen te maken. Alsof de juiste combinatie, ook van de tablet waar deze opstaan, geplaats worden om een volgend portaal te openen.

Of dat we zelfs meerdere portalen open aan het zetten zijn. 

We zijn iig aan het werk. We bevinden ons in Egypte. En tevens zijn we binnen andere dimensies aan het werk. Het hangt allemaal met elkaar samen.

Ergens lijkt het ook een soort operatie, alsof iets hersteld moet worden en hierdoor weer geactiveerd kan worden.

Vervolgens blijft het rustig in mijn visioen en val ik in slaap. 

Dus....je activatie, reis en het verdere ontvouwen zal doorgaan....ik heb er wel een gevoel bij als ik dit zo bij je lees.

Tevens heel benieuwd wat zich hieruit allemaal manifesteerd"


4.4 ANCHORING SACRED LOVE

REGISTER HERE / read more HERE

This will be an English 'Krystal Light Codes DNA Activation' on April 4th, so a 4.4 date.

Note in your calendar: on 4.4 (April 4th) I will offer online: ‘4.4 Anchoring Sacred Love’. 


LINK TO REPLAY

of Magical Multidimensional Openings


May ALL benefit from the upgrades that have been transmitted, received and downloaded and every-thing that has been re-activated.

Eya Ashe Eya

in Love, Ariëtte 


BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij onze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).


Hieronder vind je de links:


DE KRACHTPLEK




Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved