Kosmisch Ei (2)


Wauw zeg, wat een impact, wat een Reis!

Naar aanleiding van de Krystal Licht Codes DNA Activatie 'Kosmisch Ei' heb ik zoveel mooie en dankbare reacties gekregen. Zie hieronder. 

En JIJ kunt nu ook mooie ervaringen opdoen.

Tijdelijk voor een flinke korting (45,45%) wegens de 12e verjaardag van HeartSoulutions.

Plus: je krijgt er ook nog eens 2 bonus video's bij!

JA! IK GUN MEZELF DEZE 'REIS'


Lees ook KOSMISCH EI (1)


Enkele ervaringen deel ik graag met je:

"(...) Achteraf is het zo kloppend wat ik meteen al voelde en ja, wauw, dankjewel voor wat je doet. For showing up and for being of service. (...)"

"Wow, zo fijn! Heel licht, zwevend en omringd met warm licht, vooral boven hoofd (alsof je in ei zit, eruit komt). En fysiek niet meer weten waar je bent, kosmische (r)ei(s). Helemaal warm en doorstroomt, tintelend en super diepe en ontspannen ademhaling. en die klankschalen, geluiden. heerlijk."

"Was prachtig, heel erg bedankt! Voel me heerlijk warm. De energie begon gelijk te stromen. In het begin in mijn hart zag ik een zwaard van licht en goud en letterlijk een schat eromheen. Vond ik wel grappig, want ik had net besloten een paar dagen terug om niet meer te vechten tegen mezelf, haha . Op het einde als sleutel: zag ik de maan in het water in het donker. Voel me heerlijk, dankjewel"

"Fijn! Ik neem mee.... Volop leven vanuit mijn hart en ziel."

"ik zat er net in.. voor mijn gevoel dan...en plop, mocht ik weer terug naar mijn hart. hahahaha. ik wou duidelijk langer blijven. (...)"

"Ik ga hem gewoon lekker nog een keer doen"

"Wat een reis! was prachtig, dank je wel!"

"Ik heb net je activatie gedaan.. Vannacht heb ik gedroomd dat er een baby geboren werd van mij en die heette mane van manifestation. En dan net jouw activatie met het kosmische ei. Was een heerlijke activatie, ik ga hem zeker nog vaker doen. Heerlijk in de oersoep. Toen ik terugkwam ging direct mijn kundalini aan en kreeg ik downloads. Bijzonder!"

"(...) Het was stil en donker en het voelde eigenlijk gewoon heel fijn. En later voelde ik, tijdens de Activatie al van 'O. That does make sense. Want het is ook donker voor de geboorte. Het is ook donker in dat ei. Het is ook donker voordat alles er is.' En dat vond ik eigenlijk wel heel mooi. En ik kon er gewoon heel fijn in zijn, in die energie. Ik kreeg nog wel wat flarden van beelden maar ik weet er gewoon eigenlijk niks meer van, behalve dan dat ik me doordrongen voelde van (..) het allerduurste wit-gouden licht of zo."

"Ik vind grote stukken van de Activatie een groot poëtische reis. Dat gaat je heel natuurlijk af, om woorden op de juiste plek te zetten en het klinkt prachtig. En ook de klankschalen. Maar ik begrijp dat we nog een bonus gedicht hebben...Diepe dankjewel. Het was prachtig en heerlijk."


BONUSSEN


JA! IK GUN MEZELF DEZE 'REIS'


Affirmatie 1


Affirmatie 2 


In DIT ARTIKEL kan je meer lezen over de Activatie / Transcendente Reis i.h.k.v. Kosmisch Ei.



BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij deze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).

Hieronder vind je de links daarvoor:

DE KRACHTPLEK                                                               FIELD OF LOVE




in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved