Kosmisch Ei (1)

Onlangs was er weer een LIVE online bijeenkomst voor leden van De Krachtplek.

Dit keer een Krystal (Christ-AL) Licht Codes DNA Activatie

die in het teken stond van het

'Kosmisch Ei'.


Schaf HIER deze Activatie / Transcendente Reis plus de 2 affirmaties i.h.k.v. Kosmisch Ei direct aan (tijdelijk met fikse korting!),

of lees eerst nog verder om meer te weten te komen over de inhoud én enkele van de ervaringen die mensen gedeeld hebben.


"Alle eitjes die een vrouw ooit in haar eileiders zal hebben, zijn al gevormd als ze een vier maanden oude foetus is in de schoot van haar moeder. Dit betekent dat ons cellulaire leven als eitje al begon in de schoot van onze grootmoeder...

Ieder van ons heeft vijf maanden doorgebracht in de schoot van onze grootmoeder, en zij, op haar beurt, is gevormd in de schoot van haar grootmoeder. 

We vibreren op het ritme van het bloed van onze moeder voordat zij zelf ook maar geboren is en deze pulsatie is de bloedlijn die helemaal teruggaat door de grootmoeders naar de eerste moeder..."

(vrij vertaald uit 'When the Drummers were Women' van Layne Redmond).

In ons trilt in deze tijd heel veel los... Oude 'vruchten' waar we nu niets meer aan hebben. Of dat nou gaat om gedrag, programmeringen, conditioneringen, denkwijzen, energieën... 

Maar IN ons hebben altijd al alle 'eitjes' opgeslagen gelegen die nodig zijn voor onze 'vruchtbaarheid' hier op aarde. Bewaard in ons multidimensionale DNA, ons Veld.

We vibreren op het ritme van onze ware afkomst, wat helemaal teruggaat - door alle levens, tijdlijnen, dimensies, ruimtes heen - tot De OerSprong; de Eerste Moeder en met Haar het Kosmisch Ei.

Hier stemmen we niet alleen op af, maar we maken diepe verbinding met onze afkomst, herkomst.

We zetten in het Licht van ons Quantum BewustZijn de 'Weten-schap' - voorstellend, herinnerend, diep voelend, lijfelijk ervarend - dat AL wat wij Zijn en AL wat wij nodig hebben in essentie al IS.

Hoe meer we doordrongen raken van en leven vanuit deze Weten-schap, hoe moeitelozer we als ziel kunnen (wo)manifesteren, floreren, genieten; een bijdrage leverend op ieders EigenWijze. 


Wauw zeg, wat een impact, wat een Reis!

Naar aanleiding van deze opname heb ik zoveel mooie en dankbare reacties gekregen.


Enkele van deze ervaringen deel ik graag met je in deze BLOG


BONUSSEN



Affirmatie 1 'LichtGedicht' Kosmisch Ei



Affirmatie 2 'LichtGedicht' Kosmisch Ei


De replay hiervan én van tientallen andere video's (affirmaties, lichttaal / zielentaal, invocaties, Krystal Licht Codes DNA Activaties, geleide meditaties, cursussen / reeksen, inspiratie) vind je in De Krachtplek.

Klik op de button hieronder. 

De Krachtplek


Maar... je kan deze ook LOS aanschaffen en daar krijg je NU maar liefst 2 bonus video's bij in de vorm van Affirmaties / LichtGedichten.

Alle drie deze video's zijn downloadbaar en dus voor altijd voor jou na aanschaf.

Tijdelijk voor slechts €12 (= -45%) vanwege de 12e verjaardag van HeartSoulutions:

Wil je deze aanschaffen?

Dat kan HIER


Velen van ons hebben mega stappen gezet en quantum sprongen gemaakt als het gaat om het verhogen van hun (en dus Het) BewustZijn.

Door onsZelf, gedurende deze live online Transmissie & DNA Activatie, onder te dompelen in de zuiverheid van het Krystal Licht, het Christus BewustZijn, en bijbehorende hoogfrequente Codes te ontsluieren, integreren en ver-ank(h)-eren, zullen we onze natuurlijke en eigen innerlijke Krachtplek niet alleen nog meer ontdekken, maar ook steeds moeitelozer ‘innemen’, opdat we op een steeds natuurlijkere manier functioneren vanuit onze Ware Kracht, Wijsheid, Onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid.

Je Krachtplek kan je zien als die plek in ons (lees: die staat van Zijn) waar Kalmte heerst, Vrede, Harmonie, Liefde en zelfs een soort van ‘neutraal overzicht’.

Door jouw Ware Kracht te belichamen én jouw unieke gaven aan te boren, onder- en innersteun je het opkomen van de ‘Nieuwe Aarde’ (frequenties) in deze tijd van collectieve ontwaking en Ascentie.

Huidige energieën én deze DNA Activatie helpen ons bij het ontsluieren van die oude patronen, die ons niet langer dienen, en bij het cultiveren van nieuwe gewoontes, denk- en zienswijzen en wijsheid die ons en het geHeel wél van dienst zijn.


BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij deze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).

Hieronder vind je de links daarvoor:

DE KRACHTPLEK                                                               FIELD OF LOVE




in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved