HIER BEN IK 'Krystal Licht Codes DNA Activatie'

In deze uitdagende tijden worden we ertoe uitgedaagd en uitgenodigd om waarheidsgetrouw en zonder enige verontschuldiging te Staan. HERE I AM is meer dan een krachtige verklaring en intentie. Het is een Activator tot op het diepste niveau van je DNA, waar alle informatie opgeslagen ligt die jij nodig hebt om jouw Missie hier op Aarde te volbrengen.

Bij de start van iets nieuws is het zeer zinvol om je bewust af te stemmen op de Ware Jij.

Herinner jezelf er regelmatig aan om mild voor jezelf te zijn tijdens je Ascentieproces. Want als we eenmaal de keuze hebben gemaakt om te ZIJN hoe en wie we zijn, worden we blootgesteld aan en in het Licht van Liefde; onze aangeboren gaven en kwaliteiten, evenals (‘negatieve’) emoties of overtuigingen of pijn, e.a. 

Dit is enerzijds niet altijd gemakkelijk, doch tegelijkertijd is het perfect en helpt dat juist om een meer authentiek leven te leiden als het krachtige wijze soevereine wezen dat je bent. Dus in plaats van hetgeen aan de oppervlakte komt opzij te schuiven, dienen we te leren er contact te maken, ermee te Zijn en er nieuwsgierig naar te zijn wat er nodig is... meestal is het ‘antwoord’: LIEFDE. In Liefde aanwezig Zijn.

Terwijl we onze eigen Velden van Liefde versterken, neemt het Collectieve Veld van Liefde toe.

Dankjewel voor jouw Zijn en jouw bijdrage aan het vergroten van De Liefde hier op aarde.

Alle liefde voor jou op je moedige pad terug naar De Liefde en Het Licht.

♡ Ariëtte ♡

ENKELE ERVARINGEN VAN DEELNEMERS:

“Vanmorgen was ik om 5.30 wakker en dacht, nu een meditatie. Tot mijn vreugde stond de meditatie al op de app [van De Krachtplek]

Wat een geweldige ervaring. Overal in mijn lijf (buik hoofd) werd er iets aangezet. Af en toe ging ik zelfs even uit mijn lichaam. Zo wonderbaarlijk !!!

Na de meditatie ben ik weer in slaap gevallen en had een droom over een ruimteschip dat boven ons in de lucht was en iedereen keek er naar, op eens was iedereen weg, alleen ik nog en het ruimteschip, opeens was er een straal die uit het voertuig kwam en over en door mij heen scheen, dat was zo een bijzondere ervaring dat ik beduusd wakker werd en ook mij anders voel ! 

Dank je wel Ariëtte voor de bijzondere meditatie en ervaring”

“Lieve schat wat was je weer geweldig. S. sliep meteen tot bijna het einde en ik sliep tot het laatste kwartier maar had echt het gevoel dat ik maar een minuut weg was. Ik voelde en zag voor mijn geestesoog een prachtig en heel krachtig lichtveld. Zo fijn om samen zo’n veld te creëren en ook zo nodig. Ook S. was/is heeeel licht. We gaan de replay absoluut nog eens doen. 

Wat ben je toch een groot geschenk voor de aarde de wereld de mensheid…. Dank [..] P.S.: Meestal draag ik maar bij jou voel ik mezelf zo gedragen …….

(dat ik in totale overgave steeds meteen in slaap val)”

“zo een stralend licht! om me, in me en door me heen!”

“Diepe verankering. Diep dankbaar Ariette!”

“Een Hartelijke Dank Je Wel voor het Krachtige Helende Licht'bad’”

“Liefdevol, vredig, gedragen, vreugdevol…dankjewel”

“Voor het eerst meegedaan. wat een mooie ervaring. dankjewel dat ik mee mocht doen!”

“Fijn weer. Was diep na een toch al bijzondere dag.”

“Een healing door het voorouderveld vond plaats, super dank je wel Ariette.”

“Het was heel krachtig. Ik tintel nog lekker na.”

“Als vervolg op gister [de Engelstalige bijeenkomst 'HERE I AM'] was het magisch, alles was goud”

“Wat ontzettend helend en helpend om 2022 zo te beginnen in een diepe ontspanning vol licht.”

“Dankjewel weer, je meditaties zijn superfijn! Ik zakte helemaal weg en heb niet bewust alles meegekregen, maar ben helemaal warm en ontspannen. M'n hoofd voelt helemaal leeg, dankjewel!”


PROFITEREN VAN DEZE KRACHTIGE ACTIVATIE?

Schaf HIER de Nederlandstalige versie aan (die overigens zeer anders is dan de Engelstalige).

Schaf HIER de Engelstalige aan.


LEES OOK DEZE BLOG 'HERE I AM'


©Ariëtte Love ♡ Loeffen, HeartSoulutions, all rights reserved