Cathars & the Magdalene with Lars Muhl & Ariëtte Love

v.l.n.r.: Lars Muhl, Tea Jarlkov, Ariëtte Love

In 2021 (20 juni) zat ik samen met de bekende auteur Lars Muhl (*) - die ik enorm bewonder - in een panel tijdens het online Worldfestival genaamd 'Elvenhearts' - georganiseerd door de Deense Tea Jarlkov en Rolf Jackson, ter nagedachtenis aan het Katharen erfgoed. We spraken vooral over Maria Magdalena, de'RoseLine' en de Katharen, met name bezien in het licht van huidige Collectieve Verschuiving.

Het was een eer om deze tijd en ruimte samen te delen en ik voel me nog steeds erg dankbaar. Nu kan ook jij genieten van dit gesprek. Dus blijf lezen!:

HET O MANUSCRIPT

Laat me iets vertellen over de impact die Lars' boek 'the O Manuscript' op mij heeft gehad. Het is eigenlijk een trilogie die bestaat uit 'De Ziener' (oorspronkelijk gepubliceerd in 2002), De Magdalena (oorspronkelijk gepubliceerd in 2004) en 'De Graal' (oorspronkelijk gepubliceerd in 2006).

Ik las het 'O Manuscript' in 2014. Of eigenlijk heb ik het zo'n beetje verslonden. Ik kon het moeilijk wegleggen. De woorden, de energie, de Waarheid die in dit boek werden gedeeld, maakten zoveel in mij los... Het hele boek voelde zowel als een diepe DNA-activering en als een soort overdracht... ja zelfs als een inwijding. Dit boek heeft me geholpen om Mij vollediger te herinneren.

Tot op de dag van vandaag is het een van de meest diepgaande boeken die ik ooit heb gelezen (en deze staat so wie so in mijn top 5).

Destijds had ik vooral veel internationale connecties op social media. Dankzij uitwisselingen met hen leerde ik meer over bepaalde oude tradities van Mysteriescholen. Maar ik voelde niet de drang om er veel over te gaan lezen.

In dit leven lijkt het voor mij vooral te gaan over herinneren door ervaring.

Maar op het moment dat ik de omslagfoto van het O Manuscript zag (iemand plaatste dit op Facebook) werd ik er direct door aangetrokken en bestelde ik het meteen. Zodra ik het had ontvangen, 'verslond' ik het helemaal. Er stond zoveel in dat resoneerde, wat 'delen van mij' herkenden. Het was alsof 'ik dit altijd al geweten had'.

Ik kon dat nauwelijks rationeel verklaren, en dat heb ik ook niet geprobeerd. Toch wezen anderen me op bepaalde dingen die toevallig belangrijk bleken voor mijn ontwikkeling.

Een van de dingen die mensen tegen me begonnen te zeggen was het volgende: "Goh, je lijkt net op Maria Magdalena op de omslag van het O Manuscript." Niet slechts één iemand zei dit tegen mij. Ook geen drie. Eerder een dozijn. Zonder dit van elkaar te weten! Dat was voor mij een teken dat 'het Universum' (het Leven) mij 'op iets belangrijks attendeerde'. Althans, zo interpreteerde ik het.



Op de een of andere manier waren dit boek en de opmerkingen die mensen me gaven meer dan slechts wat duwtjes in de rug... het stuwde mij met kwantumsnelheid voort op mijn zich ontvouwende Pad... Het was in het jaar dat ik 44 werd. Het jaar dat mijn man me een zeer bijzonder verjaardagscadeau gaf, namelijk dat hij me op alle mogelijke manieren zou steunen in mijn levenswerk en zielsdoel. Hij was toegewijd om ook dienstbaar te zijn en de rol te omarmen die White Bull ooit omschreef als 'Divine Enabler'.

Ik begon meer naar specifieke Heilige Plekken te reizen. Het ware plekken en gebieden waar ik als vanZelf naar toe werd getrokken. Mijn Hart & Ziel verlangde daar zo naar dat er geen houden meer aan was om dat nog te stoppen, hoewel mijn ego daar regelmatig bezwaar tegen maakte, aangezien ik moeder was van twee tieners.

We gingen naar Engeland om daar bij Solstice te zijn.

We reisden voor het eerst naar Katharenland op Magdalena's Day (22 juli) 2014. Naar Montségur.

Sinds ik had gelezen over de 'Earth Gate' (wat voor mij een Sterrenpoort is) voelde ik een magnetische aantrekkingskracht naar dat portaal. Maar ik (d.w.z. de 'kleine ik', mijn ego) dacht dat ik die specifieke dag gewoon naar Montségur 'Castle' te gaan had.

Mijn man reed vanuit het noorden van Spanje (waar we op vakantie waren met de kinderen) terwijl ik genoot van de omgeving, kijkend naar het bos aan de rechterkant van de weg. Plots voelde ik mijn hoofd naar links draaien alsof het door 'een kracht' werd gedraaid en ik zag een groot geel gebouw. Ik herkende het meteen; dat was het grote huis van de 'Earth Gate' die Lars zijn boek beschreef en 'daar was iets voor mij'! Tenminste, dat was de boodschap die ik kreeg. Ik moest erheen.

Ikvroeg mijn man te stoppen. Hij zei dat dat niet kon, omdat de weg te smal was en we immers op weg waren naar Montségur en bijna daar waren, dus op de terugweg zouden we wel naar dat huis gaan. Ik hoorde mezelf echter zeggen dat hij nu moest stoppen en omdraaien. Vanwege mijn dwingende stemgebruik (wat hij niet gewend was van me omdat ik dat zelden deed), was hij genoeg onder de indruk om dat te doen :-) Hij keerde om.

Het leven wilde me daar niet voor niets hebben. Ik merkte dat doordat ik meteen naar de plek toeliep, terwijl deze verborgen lag achter dichtbegroeide bosjes en bomen. Ik vond het instinctief... De tranen stroomden al snel over mijn wangen. Ik heb geen idee hoe lang ik daar heb gezeten, maar ik herinner me wel dat ik veel 'informatie' kreeg; talloze downloads en upgrades.

Les Contes in 2014, 22 juli

Dat jaar sloot ik me ook aan bij twee Lichtwerkers Zusters Sally Sherin (die de initiatiefnemer was geweest hiervan, gevestigd in Engeland) en Helen Howie (nu Quail, toen gevestigd in Schotland en nu Mount Shasta); wekelijks én maandelijks boden we Licht & Liefde Healing Transmissies op donatiebasis aan. Helen en ik boden ook onze eerste gezamenlijke live bijeenkomst in Nederland aan, waarna een Facebook-vriendin contact met me opnam en ons verzocht om naar haar prachtige centrum in Miami te komen om onze diensten daar aan te bieden. Het ontvouwde zich natuurlijk in 'een tour door de VS'... We gingen o.a. naar Mount Shasta om een ​​retraite te geven en naar Hawaï (Big Island en Kauai). Helen en ik werkten ook een paar keer met groepen in Schotland en Glastonbury.

Dit gebeurde allemaal binnen 9 maanden... Daarnaast ben ik in die tijd mijn oude baan als maatschappelijk werker kwijtgeraakt en had 'inkomenstechnisch' nauwelijks 'zekerheid' meer... Maar er was een 'Krachtig innerlijke Weten' dat was ontstaan en wat met de dag sterker werd...

Maar ik ben inmiddels een beetje van het pad afgedwaald. Alhoewel... slechts een klein beetje. Want wat ik vooral wilde vertellen, was hoe betekenisvol dit boek voor mij is geweest in deze tijd van mijn leven, ten tijde van het plaatsvinden van één van de grootste verschuivingen voor mij. Hoe dan ook, voordat ik je meeneem op mijn hele reis als Lichtwerker, wil ik weer teruggaan naar Lars...

MYSTERY SCHOOL TEACHINGS 

Voor mij is Lars 'n ware hedendaagse Mysticus: Wijs en nederig, terwijl hij tegelijkertijd recht staat in zijn Waarheid. Als ik hem zie herken ik vooral 'de Esseen' in hem.

September 2017 ontmoette ik hem live in Amsterdam, tijdens een workshop die hij aanbood. (Ik was verbaasd over het kleine aantal mensen dat meedeed... een man die zoiets moois de wereld in brengt zou toch veel meer mensen moeten trekken?... doch tevens dankzij dat gegeven was het een ervaring die een nog diepere impact had, vanwege de meer intieme sfeer).

Een prachtig puur en wit licht straalde van hem uit toen hij gepassioneerd zijn kennis over de Essenen deelde, ons verschillende oude helende technieken leerde die gebaseerd waren op de leringen van de Esseense Mystery Schools en muziek voor ons speelde. Die mantra's, zijn stem, het instrument dat hij bespeelde, de woorden raakten mijn Ziel als geheel diep en maakten opnieuw vele DNA-codes wakker. Nogmaals, het raakte een diep innerlijk Weten binnenin.

Ook ontdekte ik iets dat mijn rationele begrip te boven ging. Toen Helen en ik naar Miami vlogen, had ik spontaan een liedje in het vliegtuig gechanneld. Het lied creëerde een mega (!) energieveld. Het was mijn eerste Light Language-lied (in dit leven); een soort mantra. Dit nummer eindigde met 'Eya Ashe Eya'. Zo had ik het tenminste fonetisch 'ontvangen'.

Drie jaar later, in de workshop van Lars' Muhl, leerde ik dat 'Eyher Asher Eyher', in ieder geval al ten tijde van de Essenen ook echt iets betekende in mensentaal: IK BEN WIE IK BEN. Weer een paar jaar later (in 2019) - toen we 'Essenen gebieden' en IS-RA-EL bezochten en meteen nadat ik mezelf had gedoopt in de Jordaan (bekijk mijn Nederlandse video over die wonderbaarlijke gebeurtenis HIER) - zagen we toevallig die woorden precies naast 'mijn' doopplek. Wohooow... om stil van te worden...

Om juist deze woorden, EHYEH ASHER EHYEH, IK BEN WIE IK BEN, direct na mijn doop te zien, daar op die heilige plek, voelde zo betekenisvol...


Blijkbaar had ik op mijn pad een paar bevestigingen nodig om de 'kleine ik' / 'het ego' ervan te overtuigen dat ik niet gek was of dingen verzon, maar dat ik me eigenlijk oude leringen herinnerde en belangrijke informatie ontving.

En er is meer. Veeeeeeeel meer. Want ik heb nog niet eens verteld over de grote onthullingen die ik kreeg in relatie tot (het oude) Egypte, terwijl ik groepen meenam door Egypte..of tijdens mijn werk op Bali of op Hawaii, of... Maar dat zal moeten wachten tot een andere keer. Houd mijn delen hier in mijn BLOG of in mijn Inspiratie / Nieuwsbrieven in de gaten. Nu voel ik met name de behoefte om te vertellen over de impact van The O Manuscript. Hoewel ik nooit officieel een student van Lars Muhl ben geweest, beschouw ik hem als een begaafd leraar van wie ik veel heb geleerd!

MYSTERIE SCHOOL DESTINATION U

Alles wat ik heb herinnerd en ontvangen, gedurende aardse en veel vaker nog tijdens de 'in-spirit-nachtelijke-trainingen', is omgezet in de leringen die ik nu doorgeef. Het is mij jaren geleden duidelijk gemaakt dat ik een Mysterieschool moest 'oprichten'. Op mentaal niveau had ik geen idee hoe en daar ervoer ik ook wel eens ongeduld.

Achteraf kan ik echter helder zien hoe alles in mijn leven, en vooral in het afgelopen decennium-plus, me naar dit punt heeft geleid. Het voelt nu als een heel natuurlijk 'iets' om 'mijn eigen' Mystery School 'Destination U' aan te bieden en mijn Hart en Ziel hebben hier heel veel zin in.

Ik weet dat de perfect passende mensen zich aangetrokken zullen voelen tot deze 'School'.

Een Mysterieschool die niet alleen gebaseerd is op oude leringen, maar ook op de 'AL-TIJD-presente-toekomst' die ik me levendig 'herinner'. Een School met als doel jou te supporter in het 'bereiken van je bestemming'. Het Jouw Pad gaand op een meest authentieke Wijze... op de manier waarover je Ziel al die tijd al zachtjes zong in het diepst van je Kern.

Deze Mystery School zal trouwens in het Nederlands zijn en in 2023 in Nederland plaatsvinden.


VOOR JOU MET LIEFDE

Zoals ik al vermeldde: nu is het ook voor jou mogelijk om van dit gesprek te genieten. We hebben het zowel in het Engelse ledengedeelte 'Field of Love' als in de Nederlandse online omgeving van 'De Krachtplek' geüpload. Ik besef dat dit een betaald lidmaatschap is. Ik heb dit echter bewust goed betaalbaar gemaakt. Voor hetgeen je erin vindt, had ik gemakkelijk veel meer geld kunnen vragen. Maar dat doe ik niet. Mocht je het teveel vinden, dan komt dit lidmaatschap mogelijk later voor jou. Als je denkt dat je het niet elke maand kunt betalen, gun jezelf dan gewoon de kans om het 1 maand uit te proberen. Hoe?: Door je aan te melden en direct weer af te melden. Zo kun je direct 24/7 profiteren en genieten van de tientallen opnames en video's (meer dan 200 tezamen) die al beschikbaar zijn in de 'Field of Love' (Engels) en in 'De Krachtplek' (Nederlands). 

Dat was het voor nu, lieve Jij.

Snel meer!



SHINE ON

en alle Liefde,

Ariëtte

(*): Ik kan Lars' trilogie 'the O manuscript', maar ook 'the Gate of Light' en 'the Law of Light' van harte aanbevelen.


BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij onze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).


Hieronder vind je de links:


DE KRACHTPLEK




in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved