Activaties & Initiaties 1:1

Ik bied een diversiteit aan Intiaties en Activaties aan die ik 1-op-1 kan geven (vraag naar mogelijkheden mocht jij dit samen met iemand willen ontvangen of met een paar mensen). Je kan me zien als een soort doorgeefluik voor de hogere frequenties om door te komen opdat jij herinnerd wordt aan wat in jouw multidimensionale DNA besloten ligt. Deze frequenties komen met name door via zowel Licht als Geluid / Sound. Beiden hebben de eigenschap dat ze tot alles van en in jou door kunnen dringen, waardoor alles in en van jou vibreert op de hogere energie waarmee we werken. Dit zorgt op een heel diep niveau en door levens, tijden en dimensies heen voor het loslaten van dat wat oud is en niet langer dient. Daar waar iets weggaat, ontstaat ruimte om dat wat nu wél op alle lagen ten goede komt aan jou, alles en iedereen in grotere mate te ontvangen. 

De Activaties en Intiaties die ik mag doorgeven ('transmitteren') zijn zogezegd 'out of this world'. De Krystal / Christ-AL Licht Codes (**) hebben een zeer hoge frequentie en zijn energetisch enorm krachtig. Ze hebben een diepe impact op jouw verdere (spirituele en aardse) ont-Wikkeling. 

Deze sessies zijn erop gericht je hele Ascentieproces als het ware een flinke boost te geven; de connectie met jouw Hoogste Zelf (Ziel) en je Goddelijke Blauwdruk te versterken, evenals de verbinding met het Krystal / Christ-AL BewustZijn, en tevens met je fysieke gestel. Het kan zijn dat je je spontaan gaat herinneren waar je vandaan komt (welk planeten-/sterrenstelsel), wat je rol of missie is terwijl je eveneens sterker dan ooit de band met Moeder Aarde voelt. Dat is het mooie van dit soort sessies en is iets wat mensen meestal juist niet verwacht hadden. De meesten verwachten kennelijk dat werken met hoge frequenties ervoor zorgt dat je 'zweveriger wordt'. In mijn ervaring en die van de vele mensen die ik Activaties en Initiaties heb gegeven is het tegendeel echter waar: Je krijgt moeitelozer inzichten door, hebt toegang tot een innerlijk Weten én je voelt je gegronder dan voorheen.  

Je Ascentieproces dient te geschieden in stappen die passen bij jouw tempo; met beleid dus. Op die manier kan je systeem (m.n. je fysieke gestel en mentale en emotionele lagen) geleidelijk aan wennen aan de kracht en impact van de hogere frequenties. Je lichaam (het ‘voertuig’ van je Ziel), raakt meer en meer gewend aan het ontvangen van meer en hogere energie en kan dit gemakkelijker opnemen én door gaan geven. Kortom: Je leeft steeds meer als een 'hoger frequent lichtwezen', in afstemming met de hogere dimensies en met jouw unieke zielsplan.

Alles vindt plaats in een 'safe and sacred space' en een hoog frequent Quantumveld vol puur Licht & onvoorwaardelijke Liefde. De frequenties zijn noch tijd- noch plaatsgebonden. Sessies kunnen dan ook zowel live als online plaatsvinden.  Ik stem van te voren altijd af of de aangevraagde activatie op dit moment passend is voor jou.


"I was in the hand of God during my session with Ariette Love. It was more than sacred!!"
Oscar Cortes, interdimensional musician & composer, Colombia 


Activaties & Initiaties 1:1 kunnen momenteel niet geboekt worden wegens grote toeloop.

Op dit moment is het weliswaar niet meer mogelijk om Activaties & Initiaties 1:1 te boeken, maar het is wel mogelijk om op een andere manier met mij en mijn werk te verbinden. Dat is waarom ik onder andere De Krachtplek opgericht heb in 2020, zodat jij altijd toegang hebt tot hetgeen ik aanbied.


De Krachtplek is een plek...
..waar je op kunt laden en krachten opdoet.
..waar mensen geïnspireerd worden.
..waar je ervaart hoe het is om in je Hart te Zijn.
..waar je leert om je Ziel te horen en te volgen.
..die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen.
Tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde...


Met maandelijks nieuw aanbod in de vorm van Krystal Licht Codes DNA Activaties, meditaties, affirmaties, invocaties enzovoorts. Deze ‘videotheek’ blijft maar groeien en bevat inmiddels al ruim 100 verschillende inspirerende video’s. Bovendien kan je gratis lid worden van onze online community en zo anderen die lid zijn leren kennen.


Ontdek De Krachtplek hier.

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: