De '6D Krystal Chakra Activatie' bestaat uit TWEE SESSIES.

DOEL van de 6D Krystal Chakra Activatie:

Verhogen van je frequentie en vibratie, afgestemd op deze Nieuwe Tijd.

En aangezien ze gebaseerd zijn op en verbonden zijn aan de Krystal Spiraal blijven ze evolueren!

"Je trilling verhogen?
De afgelopen twee weken heb ik de 6D Kristal Chakra Activaties van Ariëtte Love ontvangen.
Mijn systeem heeft een enorme upgrade gehad. Ik wil het dan ook ieder aanbevelen! [...] 
Je algehele trilling is enorm opgewaardeerd na deze sessie."
~Robert Bridgeman


BOEK NU


De Krystal Licht Codes frequenties die ik transmitter (doorgeef) ondersteunen in het herstellen van de innerlijke balans. 

Ze hebben een hele hoge frequentie, ofwel een hele hoge energie, die niet 'van Hier' is. Ze hebben een rechtstreekse connectie met 'de 'Bron'. Hier maken we gedurende de sessie contact mee. De codes activeren o.a. die DNA-deeltjes en strengen die voorheen 'slapend' waren.

Dit leidt ertoe dat meer van jouw potentie wakker gemaakt wordt. Als gevolg hiervan zul je meer van jouw capaciteiten en talenten gaan ontdekken en dus ter beschikking krijgen. In die zin ondersteunen de Krystal Licht Codes je in het proces van meer van jezelf ont-Wikkelen; en hoe vrijer je bent van wikkels, hoe meer van jouw gaves aan de oppervlakte komen, hoe krachtiger je in je schoenen staat en ook hoe meer Licht je door je 'kanaal' kan laten stromen, waardoor jij anderen ook weer beter kan ondersteunen en inspireren in hun proces.

Door wat jij jeZelf geeft en laat zijn ben je dus een belangrijke schakel in datzelfde (ascentie)proces voor anderen, zelfs als je niet professioneel op dat gebied met anderen werkt!

Door het energieveld wat in jou verandert, word jij een ‘wandelend hoog frequent veld' dat in een ander - die daaraan toe is - 'iets' wakker zal maken, gewoonweg doordat jouw energie in contact komt met dat van hen. Je bent een soort sterke kathalysator dus. En zo brengen we elkaar gezamenlijk naar de Nieuwe Realiteit van Hoger Bewustzijn op de Nieuwe Aarde.

Deze twee sessies, met minimaal 7 dagen tussen de 1e en de 2e sessie, kunnen online gedaan worden maar ook face-to-face. 

Na ontvangst van je betaling maken we een afspraak voor de eerste sessie.

"I was in the hand of God during my session with Ariette Love. It was more than sacred!!"
~ Oscar Cortes, interdimensional musician & composer, Colombia

(meer getuigenissen en ervaringen vind je als je verder leest)


SESSIE 1:

Er vindt een zeer wezenlijke krachtige energie-upgrade plaats die doordringt in je hele 'systeem'. We werken met de holografische Kathara 'structuur' en de Krystal Spiraal.

Oude energieën, die niet langer passen bij je hogere vibratie, worden afgevoerd en getransmuteerd. De oude, konische 3D chakra’s, worden verwijderd als de nieuwe, 6D Krystal chakra’s, gestabiliseerd zijn. Velen ervaren een gevoel van verlichting en een zachte energie; ons ware Zelf komt door.

Er is nu een sterke en stabiele verbinding tussen de Bron, jouZelf en de kern van de Aarde. Door deze connectie zal je merken dat je vaker gewoonweg een ‘Weten’ hebt, kennis aan kunt boren die je voorheen niet had. 

Je algehele trilling is enorm opgewaardeerd na deze sessie. Enkele van de vele voordelen die mensen aangegeven hebben:

 • Je Hart verruimt waardoor er moeitelozer compassie en Liefde stroomt.
 • Je Derde Oog wordt geactiveerd waardoor je intuïtie versterkt. 
 • Je boort jouw innerlijke Kracht, Creativiteit en jouw Waarheid moeitelozer aan, waardoor je deze gemakkelijker uit.

Kortom: Jouw Ware Zelf krijgt veel meer ruimte.

De eerste sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur. Vervolgens dien je minimaal 7 dagen te wachten voor je sessie 2 doet. In de tussentijd kan oude energie die jou niet meer dient afgevoerd worden en je lichaam went aan de hogere trilling. Een algehele recalibratie vindt plaats.


"Hi lieve Ariëtte! Wauw, ik ben er nog beduusd van. Onze sessie heeft al zoveel teweeggebracht. Ik voelde me aan het einde van de dag volledig uitgeput. Vroeg naar bed gegaan en eerst nog even gemediteerd. Ik werd vrijwel direct aan mijn rug naar achteren getrokken, voelde mijn ruggegraat op diverse plekken ‘knoepen’ vooral rondom mijn nek en werd diep in mijn kussen geduwd. In bed voelde ik druk rondom mijn hoofd en oren en ineens werd alles open gezet (alsof er aan mij werd gewerkt ). Als een blok geslapen en toen ik opstond, voelde ik mij als Herboren. Alsof ik opnieuw ben geïncarneerd in een lichaam dat wél bij mij past. Ik ben gelijk het bos in gegaan en zie zo helder, alsof de wereld directer bij mij binnenkomt. Ongelofelijk! En dit is nog maar het begin, dat voel ik aan alles. Wat ben ik dankbaar dat jij er bent"


SESSIE 2:


De tweede sessie helpt deze nieuwe hoog frequente energieen te bestendigen en daar waar het nodig is vindt een nog dieper reinigen plaats; zowel in je persoonlijke veld als in de omgeving!

Dit nieuwe Krystal Licht veld neem je mee waar je gaat of staat en raakt zo aan wat geraakt mag worden, wat gereinigd mag worden en wat in vibratie verhoogd kan worden. Het is een krachtig Veld dat alsmaar uitbreidt (dit is nl. inherent aan de Krystal Spiraal, die afwijkt van de Fibonacci spiraal. De Krystal Spiraal ondersteunt het Ascentieproces en versnelt deze waar mogelijk).

De tweede sessie duurt gemiddeld 1 uur.


"Na de activatie... Het is mooi hoe dingen heel subtiel steeds meer geintegreerd worden. Ik wist al heel lang dat ik hier op aarde ben voor deze tijd, maar nu voel ik het zo ontzettend duidelijk. Ik voel ook dat ik nu meer stappen mag en kan zetten om mezelf te laten zien hierin. En ik voel heel meer vertrouwen in het proces van de aarde en trots dat ik hieraan mee mag werken.
Als ik afstem op de activatie, voel ik de energie ook weer. De verbondenheid met het hogere, de grootsheid. Vooral de energie in en om mijn hoofd verandert dan. 
Heel erg bedankt!"


BOEK NU

INTEGRATIE

Na beide sessies geldt: Eer je lichaam!

Rust wanneer dat nodig is, drink voldoende water, grond jezelf, ga de natuur in zoveel je kan. Dit bevordert de integratie van hetgeen nu geactiveerd is, je nieuwe Krystal / Christ-ALL chakra systeem. Als het je lukt om je agenda in ieder geval kort na de sessies zoveel mogelijk vrij te houden is dat extra fijn. Dit ondersteunt (!) jou als geHeel.

Je lijf eren is echt een hele belangrijke factor bij de integratie van deze krachtige frequenties. 

Wat ook heel ondersteunend kan zijn is je ervaringen tijdens de activatie op te schrijven, maar bijvoorbeeld ook om je dromen (nachtelijke belevenissen) serieus te nemen... 


GELD EN ASCENTIE

Naar aanleiding van een gesprek dat ontstond op Facebook en kritische nieuwsgierige vragen die gesteld werden aangaande de prijs schreef ik de BLOG: GELD en 5D (de prijzen genoemd in die blog zijn momenteel gewijzigd).


ERVARINGEN

Lieve Ariette,
Wauw, afgelopen dinsdag kreeg in een heel mooi en waardevol inzicht. 
De sessies bij jou heb ik als liefdevol en zoveel zachtheid ervaren dat ik dan in eerste instantie niet door heb gehad hoeveel dit met/voor mij heeft gedaan. 
Nu, sinds afgelopen dinsdag, is het kwartje wel gevallen. 
Er is zoveel moois ontstaan omdat ik mijzelf kon toestaan om liefde toe te laten voor mezelf. Jouw sessie hebben hier een ontzettend groot aandeel in gehad waardoor het echt weer is gaan stromen, alle energie in mij. 
Dank je wel daarvoor! En ik heb je zeker bij vrienden aangeraden. 
Prachtig wat je mag faciliteren, bewonder en respect daarvoor!
Veel liefs, Daisy 
"Ik ben zo blij dat ik dit stralende sterrenwezen ontmoet heb.
Ze straalt zoveel liefde en authenticiteit uit and staat voor haar waarheid.
Dankjewel voor je inspirerende woorden, mijn 6D Kristal Chakra Activatie en voor je vriendschap Ariette."
~ Daniela Sage Salazar, owner and founder of Lightcodeswellness, USA
"Wauw wauw wauw! Bedankt voor de bijzondere sessie vandaag en wat een mooi inzicht heb ik mogen ontvangen. ontzettend dankbaar en deze blog slaat de spijker op z'n kop voor mij."
Lieve Ariëtte, ik wil je graag mee laten genieten met hoe het met mij is gegaan na de chakra activatie bij jou. 
[..]
Ik heb een stuk negatieve energie kunnen transformeren en daarna heb ik dagen lang met buikpijn rondgelopen. Toen dat weg was, voelde ik me bijna herboren en voel nu de energie beter stromen in mijn buik.
Ik voel steeds meer mijn innerlijk kind, ga ook starten met intuïtief schrijven. 
Ik kreeg pas het boek “de Grootmoeders spreken” cadeau over de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. Daar ga ik helemaal op aan, net zoals bij Maria Magdalena. Er wordt in het boek gesproken over de Grote Moeder. Ik moest gelijk denken aan de oermoeder die jij naast me zag staan.
Wat bijzonder dat dit gebeurt. Ik geniet er erg van! 
Poeeheee. Goed gegrond weer bij jou vertrokken de bewuste vrijdag. Prima geïntegreerd. Het duurde nog een paar dagen eer het residu volledig vertrokken was. Momenteel wil mijn fysiek graag mee met de nieuwe uitlijning. Getintel op mijn kruin van tijd tot tijd. Haarscherp in communicatie. Een meer rechterop houding wordt lichtelijk afgedwongen. Autorijden is oefening geworden. Slouchen niet langer toegestaan. Ik voel mij er gezegent mee in a diamondsized good sense. 
[...] de activatie heeft echt een sluier weggehaald. Ik kan veel beter/makkelijker aan mijn essentie komen en wat ik hier te doen heb.
Ook als je t had over de Godin, vroeg ik me vaak af: hoe weet/voel ik t dan?
Nou...nu is dit kristalhelder hoor
Zelfs mn website krijgt al een kleine revisie.
Enorm dankbaar. ik kan echt een duidelijk verschil voelen. Er is echt iets anders. Sws veel vrijer. Niet alleen doordat de 3D chakras weg zijn (wat al bevrijdend werkt) maar ook de toegang/contact met en naar anderen stelsels/wezens.
De spirituele lijntjes als het ware. 
Ook de bovenste chakras die weer open zijn, de mist die weg is.
Als Ik verbinding maak met moeder aarde en de bron, dat gaat ook supersnel. With the speed of light als t ware. 
Regelmatig had ik wel eens blogs [...] gelezen over kathara grid and krystal code, maar kon de essentie niet helemaal pakken. Vanuit mijn hoofd gedachten die opkwamen jaja t zal wel.....wat is nog allemaal waar met dit soort verhalen?
Nu kom ik weer op n site terecht om te lezen over the kryst code en it makes sense now
Alsof t er altijd al is geweest en dus nu toegankelijk is.
Dus er is wel een wezenlijk (althans ik ervaar dit zo) verschil wanneer de 3D chakras weg zijn.
Het geeft echt ruimte aan meer (universele) kennis.
Dat ik zelfs de false flower of life nu begrijp/kan voelen (het einde)
Heb me er wel eens in verdiept maar kon t dus niet vatten/voelen, omdat ik nog in díe matrix zat.
Net alsof de muren van t systeem weg zijn...niet alsof....voor mij is dit zo
Als je t over expanding hebt....mijn woord op ons [...].
Dankjewel voor de prachtige cadeaus die op mijn pad komen o.a. via jou
Lieve Ariette
Ik merk echt dat er het een en ander is veranderd. wat vooral opvallend/ nieuw is is dat ik maandag vlak voor het slapen gaan bewust wat ik denk een uittreding mee heb gemaakt. Heel bijzonder! En ik ervaar andere stromingen/tintelingen door mijn handen. Het voelde oké gelukkig.. alleen het gekke was dat ik echt dacht dat er iets tegen me gezegd werd maar enige wat ik dacht te horen was Gaia en ik had het gevoel dat jij er ook was
Ik vond het echt fantastisch [...] Ik voel de upgrade en dit geeft me zo verschrikkelijk veel...het is gewoon een heel nieuw startpunt. Ik vond het echt heel fijn. [...] Voor mij is dit in ieder geval echt een zegen. Dit is een flinke upgrade voor mijn systeem. Ik ben diep dankbaar.
Wat ik merk van de 6D activatie is dat dingen natuurlijker gaan en dat ik sneller in het NU kan komen. 


Tevens kan je zowel individueel als groepsgewijs vele andere Krachtige Activaties ondergaan. Heb je zelf een groep? Overleg met me of ik naar jullie kan komen. Neem gerust Contact met me op.

Mocht je lid zijn van De Krachtplek dan krijg je automatisch toegang tot ALLE voorgaande Activaties én kan je profiteren an de live online Activaties die gratis zijn voor de abonnees.

Om een paar mogelijke Krystal (Christ-AL) Licht Codes Activaties te noemen:

 • Magdalena Krystal Licht Codes Activatie
 • Yeshua Krystal Licht Codes Activatie
 • Violet Krystal Licht Codes Activatie
 • Diamant Krystal Licht Codes Activatie
 • Wit Gouden / Gouden Krystal Licht Codes Activatie
 • Platina / Platinum Krystal Licht Codes Activatie
 • Gaia Krystal Licht Codes Activatie
 • Godin Krystal Licht Codes Activatie

en nog veel MEER...

xx Ariëtte


P.S.: Scroll door mijn blogsectie heen als je meer wilt weten over de Krystal Licht Codes en Krystal Spiraal.


©Ariëtte LoveLoeffen, HeartSoulutions, all rights reserved

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: