Mijn naam is Ariette Love Loeffen.

Ik sta aan het roer van HeartSoulutions

Het is mijn missie om mensen, middels de wijsheid van het Hart, erin te ondersteunen vrij te worden van dat wat onwaar is en beperkend werkt.

Ik 'ben': een veelzijdige pionier, (Krystal / Christ-AL) lichtgids, hedendaagse mystica, moeder, echtgenote, Nieuwe Aarde co-creator, activator, transformator, channel, mentor, levensARTiest, inspirator, natuurliefhebber, priesteres, initiator, etcetera.

Hier nu om oude paradigma’s en conditioneringen aan de kaak te stellen, in het Licht te zetten, te ontworstelen en te ontgroeien. Met name door ons de 'Divine Feminine' (goddelijk vrouwelijke) kwaliteiten en kracht te helpen herinneren én belichamen (in vrouwen en in mannen), opdat we innerlijk herbalanceren en de ons omringende wereld dit zal reflecteren.


Zacht als water en een gepassioneerd powerhouse tegelijkertijd.

ariette loeffen Rennes le chateau Katharenland Magdalena torenGemaakt om te Stralen. Net als JIJ!

Op geheel eigen-wijze en middels mijn unieke gaven innersteun ik de verhoging en verruiming van je bewustZijn.

Ik inspireer je ertoe door de sluiers van vergetelheid heen te gaan, om de wikkels die je om je heen hebt af te pellen en uit te komen bij je Ware Zijn; om het Licht toe te laten en uit te komen bij de Liefde in je Hart, de Liefde waar alles uit bestaat...

Dit leidt ertoe dat je je leven vorm kan gaan geven vanuit beZield leiderschap. Dat je toegang krijgt tot jouw talenten, gaven en kracht en dat je zonder voorbehoud kan gaan stralen. Zodat je kunt Zijn zoals je in wezen bent; vol wijsheid, creativiteit, vreugde, kracht en liefde. Vrij van wat je ervan weerhouden heeft je eigen perfectie, schoonheid en onschuld te zien.

Van jongs af aan ben ik al bezig met Zelf Ont-Wikkeling en Zelf onderzoek. Tevens heb ik zeer brede en gedegen (HBO+) opleidingen genoten (zowel regulier als 'alternatief'). Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen; heb gewerkt binnen het sociaal - maatschappelijk en cultureel - werk (o.m. psychiatrie, Tbs, reïntegratiewerk, buurtwerk, kinder(opbouw)werk).


Reeds in 2000, na de geboorte van mijn jongste dochter, opende ik mijn eerste praktijk in Almere en later Utrecht (Sadhana). Inmiddels heb ik huidige praktijk - inmiddels genaamd HeartSoulutions - sinds 10-10-’10 te Venray. Tot begin 2015 combineerde ik dit werk met een baan buitenshuis, maar sindsdien werk ik fulltime binnen mijn zelf gecreëerde bloeiende Droombaan.


Om mijn werk uit te oefenen ben ik niet gebonden aan Venray, dus laat je daardoor niet weerhouden als je Hart & Ziel JA zeggen. Ik bied sessies online aan, heb online trajecten en cursussen en een paar honderden video's gecreëerd waarvan je in je eigen tijd kunt genieten en profiteren. Voor bijeenkomsten, lezingen, workshops reis ik het hele land door en zelfs de hele wereld over. 

Middels jarenlange LichtTransmissies en mijn overige (online) diensten heb ik met vele duizenden mensen over de hele wereld gewerkt. Ik heb reizen naar heel veel krachtplekken op onze aardbol gemaakt (in mijn blogs en op mijn social media accounts - te vinden via de knoppen bovenin - kan je hier meer over lezen).

Ik heb zelf diverse spirituele verdiepingsreizen en retraites begeleid en op vele plekken sessies en bijeenkomsten gehouden (o.a. Egypte, Frankrijk / Katharenland, Engeland / Glastonbury e.o., Mount Shasta, Bali, Koeweit, Schotland, Miami, New York / New Jersey).


Meer over mijn leven en werk, scholing, passie en missie en hoe ik hier gekomen ben ondanks (of dankzij?) vele obstakels kan je lezen in mijn blogs.

“Ik ken Ariette al enkele jaren en haar liefdevolle ondersteuning heeft me door veel kronkels en veranderingen van het leven geleid. Als een baken van Liefde doet ze wat ze zegt op een heel authentieke manier.

Ariëtte is een gepassioneerd healer. De warmte die ze belichaamt voel je zodra je met haar praat, maar is ook non-verbaal voelbaar dankzij de Heilige Vrouwelijke & Kristallijne Codes die ze uitzendt via haar stralende ogen en diamanten hart. Ze kijkt in de Ziel en is een zuiver kanaal voor de Goddelijke Maria (Isis) en Yeshua frequenties. Door de jaren heen heeft ze haar gaven aangewend om vrede te brengen in de harten van mensen, middels haar online aanwezigheid, video’s, workshops en ook met het opschonen van onzuivere energieën ten behoeve van onze Geliefde Gaia, en middels haar grid/raster werk over de hele wereld.
Dankjewel divine siStar, dat je altijd de weg bent om zo de weg te tonen! Je maakt de wereld Lichter and IK BEN zo dankbaar voor je volharding & je aanwezigheid hier!”
Paige Hall, USA 

ariette loeffen in bali retraite workshop

Consciousness - Essence - Original Blueprint - Divine Feminine – Sacred Union – Empowered Presence – Leadership - Abundance - Mary Magdalene & Yeshua - Sara - Isis & Osiris - Horus - Sophia - Sekhmet - Goddess - Priestess


aanmelden Inspiratie brief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

In tijden van censuur kan ik je zo altijd bereiken.

Meld je aan via de knop: