Wat is een Krystal Licht Codes DNA Activatie?

 WAT IS EEN KRYSTAL LICHT CODES DNA ACTIVATIE?


Krystal Licht Codes DNA Activaties ondersteunen (innersteunen) het in balans ZIJN in jeZelf.

In wezen zíjn we in balans. Alleen zijn we dat 'tijdelijk even vergeten'. 
En Activaties als deze...nou alles wat ik doe eigenlijk, is erop gericht dat we niet zozeer dingen hoeven aan te leren, maar dat we dingen mogen herINNERen. Dit woord zegt het al. Het zit al IN jou. Balans zit al IN jou. Maar er zijn wat lagen overheen gelegd.
Mijn DNA Activaties zijn erop gericht dat dat wat latent in jou aanwezig is, en wat er klaar voor is uiteraard, geHERactiveerd wordt. 

Dat geldt niet alleen voor de replay die je vermeld ziet staan aan het einde van deze video. Dit is de intentie van alle Krystal Licht Codes DNA Activaties die ik minimaal 2 keer per maand (1x in het Nederlands en 1x in het Engels) aanbied. 

Je kunt er soms voor kiezen om eenmalig mee te doen (het artikel daarvoor vind je dan in de SHOP en de aankondiging wordt vermeld in mijn NIEUWSBRIEVEN) maar so wie so worden ze aangeboden aan alle leden van de Nederlandstalige 'De Krachtplek' en de Engelstalige 'Field of Love'.

WAT VIND JE IN DE KRACHTPLEK?

Binnen DE KRACHTPLEK vind je inmiddels (het is 17 april 2023 als ik dit schrijf) in totaal meer dan 140 video's plús ander aanbod!

Kijk maar in de video hieronder waar je een lijst voorbij ziet komen met alles wat er tot nog toe (het is half april 2023 als ik dit schrijf) in De Krachtplek te vinden is.


Toen ik een geheel nieuw overzicht aan het maken was van de inhoud van De Krachtplek kwam ik erachter hoeveel hoogfrequent materiaal er eigenlijk al in staat. Meer dan 140 video’s inmiddels! 

In de video die ik je nu ga tonen zie je een overzicht van de documenten (waaronder affirmaties en tips), geluidsopnames én de meer dan 140 video opnames die op dit moment (het is half april 2023 als ik dit opneem) al in de online omgeving van De Krachtplek staan. 


De Krachtplek is de Nederlandstalige virtuele community waar ik, Ariëtte, minimaal 1 keer per maand, nieuwe content in zet. Het houdt dus niet op bij hetgeen je nu ziet, maar deze lijst groeit en groeit. Ik ben met De Krachtplek van start gegaan in de eerste maanden van ‘Corona’ en in nog geen 36 maanden tijd is deze nu al zó gevuld geraakt. Dat betekent dat er gemiddeld zo’n 4 video’s per maand in gezet zijn. 

Met de leden van De Krachtplek komen we ook - wederom minimaal - 1 keer per maand online samen voor een Krystal Licht Codes DNA Activatie of andersoortige Transmissie of Meditatie. 

Je kunt hier ook wel eens eenmalig aan deelnemen of de replays los aanschaffen, 

maar zoals je ziet in deze lijst kan je ALLE opnames van ALLE bijeenkomsten in De Krachtplek vinden. 


Daarnaast vind je in de online omgeving van De Krachtplek affirmaties, teachings, geleide meditaties, soul-/light language, inspiratie, liedjes, etc. 

Als lid van De Krachtplek kan je hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, terecht om je op te laden, om te ontspannen, voor inspiratie, voor healing, om je blik te verruimen en je frequenties te verhogen. 
Voel je van HARTe welkom. 
Want dat ben je in deze prachtige upliftende community.

Alle liefs,

Ariëtte

BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij onze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).

Hieronder vind je de links:

DE KRACHTPLEK



in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

DONATIE


Dankjewel dat je Hier Nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved