Upgrade je Zijn met de Tall Blue Beings

Dit is een intro, een begeleidende tekst, bij de video

‘Upgrade je innerlijke Water en je Zijn met de Tall Blue Beings’ * (duur: ruim 50 minuten),

die nu te vinden is in De Krachtplek (tezamen met al meer dan 210 andere video's)

of HIER los aangeschaft kan worden.

Ik voelde nl. dat ik wat meer mocht beLichten van mijn Pad,

omdat dat nu op een aantal vlakken opeens zo samenkwam:

Vandaag, 4 november, is kennelijk een belangrijke dag als het gaat om de ‘Tall Blue Beings’.

Eén van de belangrijke dagen deze maand als het gaat om ‘hun Blue Light surges’,

ofwel – letterlijk vertaald – ‘Blauwe Licht Pieken’.


vervolg blog onder deze ervaringen die mensen al gedeeld hebben n.a.v. deze upgrades:


"(...) Wat een geweldige warme uitnodiging om jezelf te zijn als bedoeld, je innig verbonden te voelen

met een (naar mijn beleving) zeer vrouwelijk, oermoederlijk energieveld.

Ik voel me opgenomen, dankbaar, vrolijk, expressief.

Dank je wel Ariëtte voor het beschikbaar stellen van deze toegangsweg.

De enorme zorg en aandacht waarmee je dit doet is ook heel goed voelbaar."


“Lieve vrouw

De laatste meditatie in mn krachtplek is een echte parel!

Ik kom in prachtige velden met geometrische vormen en dieptes en ruimtes …

dank je voor deze prachtige begeleiding.”


“Ik heb net de meditatie gedaan en ben er nog compleet emotioneel van.

Ik weet dat hij voor velen bedoeld is maar hij voelde zo persoonlijk. Zo voor mij gemaakt , zo gericht op waar ik nu mee worstel.

Het voelde als een geschenk en een teken dat ik gesteund, gedragen en geholpen wordt.

De tranen rollen nog over mijn wangen...”


OP TOUR DOOR AMERIKA

Ik was in 2015 op een tour door Amerika. We, Schotse Lightworker Sister Helen Quail en ik, gingen naar Miami (Florida)  waar we uitgenodigd waren om workshops te geven, twee weekenden lang. Maar die initiële uitnodiging liep uit op een grotere trip en werd groter. We gingen ook naar een prachtig centrum in Mount Shasta (Californië). Naar aanleiding van de workshops in Miami reisde vervolgens een gezelschap mee naar Mount Shasta, waar we een weekendretraite zouden geven. Fantastische ervaring. (Soms denk ik, ik moet even kijken of ik de audio opnames daarvan nog heb, zodat ik die om kan zetten in iets voor in the ‘Field of Love’ of ‘De Krachtplek’, want daar zijn echt waanzinnige dingen doorgekomen. Maar dat even terzijde).

“Wat een fijne meditatie. Deze staat nu bij mijn favorieten lijst.

Dank je wel.”

YOU ARE ONE OF THE TALL BLUE BEINGS

Met Wendy, de eigenaresse van dat centrum - een prachtig Licht en hele wijze vrouw – konden we hele fijne gesprekken voeren. Tijdens één van die gesprekken gaf ze me op een gegeven moment een reading. Wat zij niet wist was dat ik, toen ik in Mount Shasta was, steeds Tall Blue Beings zag (m.n. als we buiten in de natuur waren). Zonder daar al ooit van gehoord of over gelezen te hebben. En ik was met hen aan het werk. Zij zei toen ‘out of the blue’ (wink) tegen mij, terwijl ze intunede op mijn veld: “You are one of the Tall Blue Beings (dat klonk c.q. voelde meteen heel bekend) en je moet naar Peru, naar Machu Picchu, want daar zal je ze vinden (of zij jou).”

Daar ben ik helaas nog niet geweest. Mijn man Rob en ik hadden deze reis in de planning zitten voor 2020 en we weten allemaal wat er toen gebeurd is; vliegen zat er toen niet in voor ons dat jaar, want dan hadden we moeten voldoen aan regels waar we ons niet aan wilden conformeren. Dus ik ben nog niet in Peru geweest. Energetisch echter wel, maar ik heb toch stellig de indruk dat ik daar fysiek moet zijn. Komt nog, inshallah.

“Wat een prachtige meditatie!

Zo warm en liefdevol, daar gaat je hart van open!

Voor herhaling vatbaar!

Dankbaar voor deze Krachtplek!.”


KOSMISCHE OPSTELLING

Vervolgens nam ik, op uitnodiging, in 2018, deel aan een soort kosmische-opstellingen (i.p.v. familie-opstellingen). In één van die opstellingen kwamen de Tall Blue Beings op een gegeven moment naar voren en dat ik daartoe behoor. Dat er op aarde niet veel van ‘ons’ zijn. Ik vertegenwoordigde - in die opstelling - Dat Veld. De vrouw die de opstelling begeleidde (en kennelijk ofwel met hen bekend was, of dit zo doorkreeg op dat moment) gaf hierover aan: “(…) eigenlijk meer een Veld dan dat je ze als beings kan onderscheiden. Een enorm Veld vlakbij de Bron. Het energieveld waarin de Tall Blue Beings werken, is in zo’n hoge dimensie… die zich niet met de manifestatie hier op aarde bezighoudt… het wel voorbereid, het hélpt en ondersteunt, maar zich niet met de vorm zich bezighoudt. Het is dus een Veld, het is een deel van jou wat echt meer ‘voorwaardenscheppend in sferen’ aan het ondersteunen is, maar die zélf niet over ‘vormkracht’ beschikt, dat is helemaal niet de taak van de Blue Beings. Die vormen en voeden een energetisch Veld en dat houden ze in orde en bewaken ze voor ons.”  

“Ooh oh diepe dankbaarheid lieve Ariette. tranen van ontroering....

wat is dit Welkom en nodig op dit moment,

zoveel liefde en ondersteuning, gedragenheid en licht. Dankjewel”

SIRIUS

Tevens heb ik een link met Sirius. Als we het hebben over sterrenstelsels en planeten, die we van hieruit kunnen waarnemen, dan is Sirius er daar één van, waar ik een diepe verbinding mee heb. Ook de Pleiaden en Venus en de Zon en Andromeda. Maar Sirius is dus een hele belangrijke vanwege Isis.

Esther Geskus zei vorig jaar overigens – nadat we de live Krachtplek dag in Bilthoven hadden gehad – dat ze een Tall Blue Being bij of in mij zag (hoe ze dat precies zei zou ik moeten checken bij haar).

“Ik heb de meditatie gisteravond nogmaals gedaan en voor het eerst deze reis heb ik zo ontzettend goed geslapen.

Ik voel me ook de hele dag al anders dan voor gisteren.

Euhm het is lastig te omschrijven maar ik moet denken aan het woord ‘wijzer’ .

Naast kalmer, meer ontspannen, meer gelukkig en meer evenwichtig.”

BLUE LIGHT BEINGS

Gisteren (3 november 2023) werd ik gewezen op een video van een astrologe, Pam Gregory. De titel van die video trok meteen mijn aandacht: Blue Light Beings with Nancy Rebecca (https://www.youtube.com/watch?v=eHnWD7eiGRg&t=1s)

Die video gaat over beings van Sirius. Maar omdat ik zo’n connectie heb met de Tall Blue Beings ben ik gaan luisteren.

In die video wordt een aantal data genoemd waarop deze Tall Blue Beings een grootse energetische impact hebben, nl. op 4 november 2023, op 18 november en 25 november. Op deze dagen vinden er een soort upgrades plaats, geinitieerd door die Tall Blue Beings; Blue Light Surges (Pieken van Blauw Licht). Dit hebben ze al vaker gedaan wordt gezegd. Wat ook in mijn beleving klopt. Ze zijn heel vaak aan het helpen en ondersteunen, net als heel veel kosmische wezens.

Zij zijn momenteel in grote getale aanwezig, zo werd aangegeven. Dat voel ik ook.

Het raakte me. Ik voelde onmiddellijk dat ik hierin ook iets wilde bieden, in het Nederlands, voor leden van De Krachtplek.

Weet dat wat de Blue Light Beings aan intentie hebben, dat ik dat qua intentie in de meditaties gelegd heb (de eerste video is beschikbaar op 4 november, en de tweede op 17 november).


“Zo bijzonder je uitleg erbij Ariëtte, dankjewel.

Ik deed de meditatie gisteravond laat na de Dragon Ceremony die ik gaf en ben ermee in slaap gevallen.

Ik voel me vandaag zo open energiek en ruimtelijk, sowieso stroomt de energie de laatste dagen.

Waar ik een week terug een transcendente galactische reis maakte,

kwam ik bij allemaal blauwe wezens die me omarmden

en een intens thuis gevoel gaven, ik heb zo gehuild.

En nu kom jij met blue beings.”


Ik wens je dat ook jij van de in totaal

3 meditaties genieten en profiteren mag.


DAT KAN DOOR OP DEZE BUTTON TE KLIKKEN


Liefs, Ariette


“Dank Ariette voor de fijne, helende meditatie.

Heb hem in bad beluisterd.

Voelde zoveel zachtheid, liefde, ondersteuning en heling. Was heel fijn.

Vorige week veel in gang gezet in mij, zaterdag (4/11!) stilgezet door mijn lijf.

En dan in de avond jouw meditatie, die zo helend was.

En zondag was ik er weer (ook fysiek weer oké, bedoel ik)”BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij onze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).


In deze korte video (44 seconden) zie je voorbij komen wat er

op 11-11-2023 allemaal al in De Krachtplek te vinden is:DE KRACHTPLEK
in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved