Maria Magdalena Affirmatie IK BEN Thuis in mijn Hart

Maria Magdalena Affirmatie

IK BEN Thuis in mijn Hart

opgenomen te Vézelay 

Laat jezelf moeiteloos zakken in je Hart zodra je je ogen sluit en luister met 'de oren van je Hart' terwijl je hele Wezen zich herINnert waar je Ware Thuis is... Hoe vaker je voor jezelf bevestigt dat je Thuis bent in je Hart, hoe gemakkelijker het wordt om te leven vanuit deze Tempel van je Ziel.

Tijdens het verblijf van mijn man en mij in Vezelay - wat men noemt 'een Krachtplek' op aarde - voelde ik de aanwezigheid van Maria Magdalena (Miriam Migdala) heel sterk. Maria Magdalena voelde als een soort 'Heilige Muse' (Holy Muse) op deze reis.

Ze fluisterde diverse malen in mijn Hart... Zo mocht ik zeer veel inspiratie ontvangen en ontstond onder andere ook deze affirmatie, IK BEN Thuis in mijn Hart.

Dit gebeurde op de laatste avond van ons verblijf aldaar, genietend van de avondzon (vandaar mijn bezwete gezicht ;-)). We namen tevens menig andere video (met geleide meditatie, affirmatie, lichttaal / light language / zielentaal) op. Deze zullen te vinden zijn in De Krachtplek van HeartSoulutions.

Als je je NU aanmeldt kan je er LIVE bij zijn op de eerstvolgende online Krystal Licht Codes Activatie van dinsdag 20 september die in het teken van de Equinox zal staan; de overgang van zomer naar herfst. Deze zal naderhand beschikbaar zijn in wat ik noem de online tempel van De Krachtplek. Iedere abonnee heeft 24 uur per dag toegang tot alle video's die daar beschikbaar zijn!




wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).

Hieronder vind je de links daarvoor:


Do you want to consistently increase your Consciousness, then subscribe to

De KRACHTPLEK (NL) or the FIELD OF LOVE (in English).

Click the link below:


♡ DE KRACHTPLEK                                                                  ♡ FIELD OF LOVE