Equinox Magische Multidimensionale Openingen

Lieve jij,

Onlangs heb ik 3 weken in en door Egypte gereisd. Mijn fantastisch (fenomenabele*) reisgenoot gedurende de hele reis was Sandra de Vos. Tijdens onze 2e week daar hebben we een mooie groep mensen door Opper-Egypte geleid. Hieronder verwijs ik naar een aantal blogs die we over onze reis hebben geschreven. Ik zal ook de link delen naar de wachtlijst die we hebben gemaakt voor onze volgende reis.

DIEPGAAND VISIOEN BIJ DE 4 PILAREN

De eerste dag van mijn verblijf gingen Sandra en ik naar het plateau van Gizeh. Het was Valentijnsdag, 14 februari. Ik werd getrokken naar 4 pilaren en de stèle die daar was. Terwijl ik met mijn rug tegen deze stèle geplakt stond en door deze pilaren heen naar de lucht erboven keek, kreeg ik plotseling een diepgaand visioen.

Mijn visioen had een sterke link met het ‘oplossen’ van bepaalde separaties die we de afgelopen tijden (dit kan je heel ruim nemen) hebben ervaren.

Wat ik toen zag, en sindsdien voel, heeft te maken met Magische Multidimensionale (her)Openingen in de Kosmos, in ons. Heel opmerkelijk: daarna hadden mijn handpalmen op de één of andere manier de kleuren van de lucht aangenomen zoals deze aan mij was getoond!

Dit visioen blijft me bij. Een paar mensen hebben letterlijk gezegd dat ze een diepgaande verandering waarnemen in mijn veld... blijkbaar zijn zij in staat om in mijn energie op te pikken wat ik toen zag gebeuren, ervaren heb en sindsdien meer en meer belichaam.

Ik heb op dat moment opgenomen wat er werkelijk gebeurde en heb daar een video van gemaakt. De replay hiervan is onderdeel van deze deze Serie.

Het is nu zodanig geïntegreerd in mij, dat ik de mogelijkheid heb om 'de nieuwe dimensies te transmitteren’; de frequenties die als het ware 'naar binnen werden geschoven'.

EQUINOX TRANSMISSIE

Het voelt heel passend om hier samen, in sacred (online) circle, op af te stemmen tijdens het de LenteEquinox in maart, op de 20e om 20 uur. Dag en nacht zijn dan ongeveer even lang. Met andere woorden, er is balans tussen dag en nacht. Licht en donker. Vrouwelijk en mannelijk. We verwelkomen de expansie van het licht (overdag) op het noordelijk halfrond.

Als we hierop afstemmen, verwelkomen we deze dimensies bewust in onze dag-dagelijkse-nachtelijke realiteit. We zullen niet alleen de noodzakelijke Magische Multidimensionale Openingen ervaren in deze co-creatie, terwijl we ons bevinden in het oneindige Veld van Liefde… We zullen in zekere zin deze openingen ZIJN. Wij zijn de Portalen, de Poorten voor deze hoge en zuivere multidimensionale frequenties, sleutels en codes die hier op Aarde Nu ontvangen, herkregen, verankherd en geïntegreerd dienen te worden.

Voel je uitgenodigd om live met ons mee deel te nemen en een wezelijk onderdeel te zijn van The Shift.

Mocht je er niet live bij kunnen zijn, weet dan dat de replay van deze online bijeenkomst z.s.m. daarna beschikbaar gemaakt wordt, inshallah. Na aanschaf heb je er, wanneer je wilt, toegang toe.

SIGN UP NOW

FOR THE ENGLISH SPOKEN ONLINE CIRCLE on MARCH 19th

plus receive for FREE!:

BONUS and listen to the replay of the VISION at the 4 PILLARS of GIZA plateau

OF

REGISTREER JE NU

VOOR DE

NEDERLANDSTALIGE ONLINE BIJEENKOMST op 20 MAART

en ontvang gratis!:

BONUS toegang tot de replay van het VISIOEN dat ik kreeg bij de '4 PILLARS op het GIZEH plateau'


LINKS TO BLOGS AND SERIES

- EGYPTE SERIE: https://www.heartsoulutions.com/egypt-series

- WACHTLIJST EGYPTE REIS: https://lightcode-alchemy.com/waiting-list-sacred-egypt-group-journey/

- REPLAY 3.3.23 Transmission in Egypt by Sandra de Vos & Ariëtte: https://lightcode-alchemy.com/product/egypts-sacred-keys-codes-guided-light-code-meditation-live-from-sinai-march-2023/

- BLOG Missie Volbracht: https://www.heartsoulutions.com/blog/egypt-mission-accomplished

- MEER BLOGS met BEELDMATERIAAL van onze reis vind je o.a. op INSTAGRAM en FACEBOOK.

in Liefde,

Ariëtte Love


*: we houden er van om andere woorden vloeiteloos te laten ontstaan.