Egypt Spiritual Alchemy Journey

EGYPT SPIRITUAL ALCHEMY JOURNEY

Retrieving Inner Keys of Ancient Wisdom

 19 February until 26 February 2023 


Dit wordt niet 'weer een gewone toeristische manier om Egypte en haar mysteries te verkennen'. Dit wordt een gewijde aangelegenheid. We staan op het punt om een bijzondere missie aan te vangen.

Egypte roept. En het is niet zomaar wat geroep. Het betreft een mysterieus magnetische aantrekkingskracht naar de heilige tempels, de 'levende beelden' van machtige goden en godinnen, het kostbare heilige water van de Nijl en de diepzinnigheid van de hiërogliefen. Een uitnodiging om Thuis te komen. Hetgeen duizenden jaren verborgen is geweest, verlangt ernaar weer tot leven te komen. We zullen stappen in de mysteriën der oudheid en tegelijkertijd aanwezig zijn als de heilige alchemisten die we zijn en altijd al zijn geweest. De 'roep' is met name een zacht aanhoudend gefluister vanuit waardevolle herinneringen in ons hart.

Op 23 december 2022, toen wij - Sandra de Vos & Ariëtte Love - het hadden over onze komende spannende avonturen in Egypte, kregen we een duidelijke opdracht: het was de bedoeling dat we samen met een groep een deel van onze reis zouden afleggen. Ieder individu zou onherroepelijk het innerlijke appel voelen om zich bij ons aan te sluiten in Opper-Egypte. Zo zou de groep gevormd worden. De geboorte van EGYPTE SACRED ALCHEMY JOURNEY vond zo plaats.

In alle eerlijkheid? Het lijkt bijna een onhaalbare klus om in zo'n korte tijd alles bij elkaar te brengen, maar ach, als je op een missie bent, volg je de tekens en ontstaat alles organisch. Elke dag ontvangen we meer stukjes informatie over deze missie en we zullen onderweg zeker meer ontdekken. We vermoeden dat ieder van ons voorbereid zal worden, zodra we ons aan deze missie wijden. Het betreft hier namelijk een 'Divine co-creation'.

Missie:

Innerlijke sleutels der oude wijsheid herwinnen

Middels de activering van het heilige Hart zullen we de deur vinden naar oude wijsheid die binnenin zetelt. We staan op het punt door een poort te stappen. In een krachtige draaikolk, die oude verstoorde programmeringen zal opruimen, waardoor er ruimte wordt gemaakt voor geavanceerde oude kennis om weer in ons bewustzijn naar boven te komen. Een fontein van prachtig goudwit helend licht zal openbarsten in de heilige ruimte van het Hart. Ons verbonden veld wordt gevoed, mits we ons openstellen om te ontvangen. Heilige manna, daalt lieflijk uit de hemel neer, als zachte kristallijne sneeuwvlokken. Upgrade ons DNA, stuwt ons voort op de snelweg van de ziel. Elke deelnemer aan deze reis is een essentiële sleutel in dit hele avontuur. Hetgeen we ontvangen zullen we doorgeven en verankeren.

Er zullen grote ontdekkingen worden gedaan. De tijd is rijp. Ieder van ons heeft zich lang voorbereid. Nu zijn we er klaar voor. De Reis vindt plaats onder de gevleugelde begeleiding van Isis & Sekhmet & Hathor. Deze opdracht is van grote betekenis voor het collectieve bewustzijn van de mensheid.

We hebben een programma opgezet dat bijdraagt aan deze missie. Het is echter mogelijk dat in dit moment enkele aspecten veranderen of moeten worden toegevoegd. Allemaal met als doel de missie tot in de puntjes te volbrengen.

Voel jij het commitment  aan jouw innerlijke evolutieproces?

Ben je bereid een diepe duik te maken én een level omhoog te gaan?

We in ieder geval wel!

En we voelen de toewijding om jou te helpen en te faciliteren op het zich voor jou ontvouwende pad.


Praktische informatie

Een intrinsiek onderdeel van deze reis is om je dieper over te geven aan vertrouwen. Vertrouwen dat het Goddelijke de weg wijst.

Deze reis vraagt om onze volledige inzet. We hebben korte tijd om alles voor te bereiden. We hebben ijverig gewerkt (en zullen dat blijven doen) om een schema en programma te maken dat perfect past bij deze bijzondere missie. Verfijningen worden 'as we speak' aangebracht, maar omdat we vinden dat we je de eerste optie moeten geven om je aan te melden en te registreren, delen we nu al de hoofdlijnen van het programma. Gedurende de hele reis zullen we dagelijks samenkomen in een sacred cirkel en meditaties en activaties aanbieden, om voor zover we nu hebben kunnen zien, diepgaande inwijdingen te ervaren.

DAG 1 - 19 Februari 2023 (zondag)

Aanvang van onze Sacred groepsreis in Luxor.

Openingscirkel om 16.00 uur EET (GMT +2).

Tijdens het eerste deel van onze reis zullen we ons begeven in en 'rond' het gebied van Luxor, wat zoveel schatten van de Ouden veilig heeft bewaard. We zullen hier 4 nachten verblijven en van hieruit onze avonturen ondernemen.

--

DAG 2 - 20 februari 2023 (maandag)

o.a. Een bezoek aan zowel East Bank als West Bank, Valley of the Kings (Vallei der Koningen), misschien Valley of the Queens (Vallei der Koninginnen), Luxor-tempel.

Er wordt nog steeds veel opgegraven in dit gebied; het is een koninklijke begraafplaats. In deze necropolis liggen veel van de farao's (koningen) en koninginnen, hogepriesteressen en priesters zoals Toetanchamon, Seti I, Ramses II, begraven.

--

DAG 3 - 21 februari 2023 (dinsdag)

o.a. Het verkennen van de Karnak-tempel, het Sekhmet-heiligdom, het Isis-heiligdom.

--

DAG 4 - 22 februari 2023 (woensdag)

We gaan de Hathor-tempel in Dendera ervaren. In Abydos gaan we naar de Tempel van Seti I én Osireion.

--

DAG 5 - 23 februari 2023 (donderdag)

Vroeg in de ochtend verlaten we ons hotel in Luxor om nog dieper af te zakken in de mysteriën van Opper-Egypte. We rijden zuidwaarts richting Aswan, waar we zullen verblijven voor het tweede deel van onze reis.

We zullen de prachtige tempel van Horus (de gemaal van Hathor) in Edfu bezoeken, evenals de Kom Ombo-tempel van Sobek en Horus.

--

DAG 6 - 24 februari 2023 (vrijdag)

Integratiedag

Het is aan jou om te bepalen hoe je deze dag doorbrengt. Misschien de Nubische sfeer opsnuivend die zo typerend is voor dit gebied. Genietend van de geluiden, geuren en kleuren van winkels of de markt. Misschien de woestijn in gaan om te Zijn, of te mediteren in het helende zand. Misschien badend in de Nijl. Of al schrijvend over alle impactvolle ervaringen van de afgelopen dagen. Misschien ben je het grootste deel van de tijd alleen. Misschien breng je tijd door met nieuw gemaakte zielemaatjes.

--

DAG 7 - 25 februari 2023 (zaterdag)

Vandaag staat Abu Simbel, gelegen in zuid-Nubië, op het programma. De tempels die we zullen bezoeken - één gewijd aan Ramses II, de andere aan de godin Hathor en aan de grootse koninklijke gemalin van Ramses II, koningin Nefertari - bevinden zich in het uiterste zuiden van Egypte, vlakbij de Soedanese grens.

--

DAG 8 - 26 februari 2023 (zondag)

Vandaag voelt als de voltooiing én als het hoogtepunt van onze co-creatieve sacred journey. We worden geroepen om in de Isis-tempel op Philae Island te zijn. En tevens om te verbinden met 'de Isis Door'; de plek waar de Isis-tempel oorspronkelijk stond. We zullen onze indrukwekkende avonturen en gewijde missie afronden tijdens onze completie cirkel rond 15.00 uur EET (GMT +2), in de wetenschap dat de activatie en de integratie ervan nog een poos zullen doorgaan. Einde van onze groepsreis: 17.00 uur EET (GMT +2).


Sacred investment

Registratie is momenteel gesloten. Heb je interesse in 1 van onze volgende reizen? Registreer je

HIER

Termijnen

Gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met Sandra de Vos via sandra@lightcode-alchemy.com om te overleggen wat er mogelijk is.

Verzekering

Het is je eigen verantwoordelijkheid om te bepalen of je een reis- en annuleringsverzekering wilt afsluiten, evenals een ziektekostenverzekering. Check dan goed de voorwaarden, om te zien of bijv. annulering ongeacht de redenen dan ook is gedekt.

Uiterste aanmelddatum

Registreren voor deze reis kan tot uiterlijk donderdag 26 januari 2023.


Inclusief

 • Spirituele leiding door Ariëtte Love & Sandra de Vos.
 • Online voorbereidingsbijeenkomst met de groep.
 • Accommodatie in 4 & 5 sterren hotel in Luxor en Aswan, dubbele bezetting.
 • Begeleiding door een Engels sprekende onafhankelijke egyptoloog tijdens onze reis.
 • Privévervoer naar de heilige plaatsen in ons programma.
 • Toegangsprijzen voor alle genoemde sites die we bezoeken.
 • Water (in flesjes).
 • 7x ontbijt.
 • 6x lunch (hetzij ter plaatse of lunchbox-to-go), vegetarisch (*).
 • 1x gezamenlijk diner op de eerste dag, vegetarisch (*).
 • Contante fooien voor gids en chauffeur tijdens onze reis.

(*) Lunch & Diner

- Omdat we ons bewust zijn van de energetische impact die dergelijke reizen kunnen hebben op (sensitieve) individuen, hebben we besloten om geen diners in de reis op te nemen, zodat elke deelnemer zelf kan beslissen of zij/hij aanwezig blijft in de energie van de groep en samen geniet van het diner (in hotel of elders) of zich terugtrekt om te herijken en op te laden.

- Lunch is niet inbegrepen op de integratiedag, dan heb je wellicht me-time nodig of breng je de dag elders door.

Exclusief

 • Vliegticket naar Luxor en van Aswan; wanneer je op de openings- en sluitingsdag vervoer van en naar de luchthaven nodig hebt, kunnen wij je helpen dit te regelen.
 • Reis- en annuleringsverzekering (voor eigen verantwoordelijkheid).
 • Ziektekostenverzekering.
 • Bakshees (contant € 100) voor bewakers op de 'sacred sites' (krachtplekken en tempels).
 • Fooien voor personeel in accommodaties/restaurants.

Ten slotte

Onze harten dansen. Onze zielen verheugen zich. De goden en godinnen delen hun grote glimlach. Een enorm mysterie staat op het punt onthuld te worden en wij maken er deel van uit! In dienst van het Grotere Goed. Geleid door het Goddelijke. Samen zijn we als een moeiteloos creërende fontein. De rode loper ligt voor ons klaar om respectvol en nederig de heilige grond van … EGYPTE te betreden.

Alle liefde,

Ariëtte Love and Sandra de Vos♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡


JA

wil graag op de hoogte gehouden worden van een volgende reis

REGISTREER HIER


♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

BIO Ariette Love 

Ariëtte is een pionierende Geest, geboren om te leven in overgave aan Universele Geest (De Bron, God~in) en daarheen te gaan waar ze naartoe geroepen wordt om te ZIJN. Toegewijd aan het inspireren van anderen, middels de kracht die voor haar het belangrijkst is, namelijk Liefde. En om zo te Staan in de wereld. Als HUman BEing, niet als 'human doing'. Alles in haar leven heeft in zekere zin gedraaid om een soort vereenvoudiging, een zuivering, tot de zuiverste Essentie; in het Hart en de Ziel. De naam van haar bedrijf (innerneming) geeft dit weer dit: HeartSOULutions. Hetgeen ze aanbiedt gaat om het ondersteunen van mensen in het ontdekken van hun unieke oplossingen (SOULutions) vanuit én voor Heart & Soul. Haar leven is als een zich steeds ontvouwende reis van diepere bezieling - door clearing - en om hetzelfde in anderen aan te wakkeren. Het bevrijden van zielen behoort tot de kern van haar Zijn. Het is haar passie, haar verlangen om voorbij het definieerbare te gaan. Om definitie en identificatie te overstijgen. Om vrijheid te vinden in het Weten dat we Liefde zijn. Wij zijn het Licht. Om anderen te inspireren die vrijheid ook te vinden, door te stappen in de Waarheid van wie ze Zijn; hun schaamte en innerlijke oordelen loslatend. Onthechtend van alles wat hen blind maakt voor de Waarheid van hun perfectie en onschuld.

Door de jaren heen heeft ze zich bewogen door verschillende werkterreinen en interesses. Ruimte te zijn voor voortdurende expansie en verandering is essentieel voor haar. Intrinsiek aan haar missie is om niet vast te zitten in slechts één activiteit, of zelfs maar één geloofssysteem, maar om vrij te zijn zich over te geven aan een continu proces van evolutie en transformatie, en zelfs om zichzelf opnieuw te definiëren [met zo min mogelijk permanente labels] . Ze heeft verschillende spirituele reizen en retraites alleen geleid en samen geleid in diverse landen over de wereld, waaronder Egypte (de eerste keer, alleen georganiseerd en gefaciliteerd, reeds 7 jaar geleden). 

BLIJF IN CONTACT MET ARIËTTE LOVE: LINKTREE

YouTube gratis video's

Newsletter gratis inspiratie

Facebook page 

Instagram


♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

BIO Sandra de Vos

Multidimensionale Sound Healer. Kosmische microfoon. Brug tussen Kosmos & Moeder Aarde.

Sommige mensen noemen haar een multidimensionale klankgenezer, anderen zien haar als een sjamaan, een lichtcode-alchemist, een kosmische reiziger of zelfs een energetische stofzuiger. Als je het allemaal door elkaar mixt, kom je in de buurt van het beschrijven van haar.

Sandra de Vos wijdt haar leven aan het helpen van de mensheid bij het verhogen van de frequentie van ons collectieve bewustzijn. Ze houdt ervan om harmonie te brengen in wat energetisch niet op één lijn ligt, net als een stemvork. Je kunt haar zien als een kosmische microfoon waardoor talloze hogere dimensionale wezens hun wijsheid en geavanceerde genezingstechnieken doorgeven. De kleurrijke kakofonie van kosmische klanken en lichttaal die via haar stem tot uiting komt, laten je een diepgaande reis maken terug naar je wortels, naar de kern van je Zijn. Op die manier kunnen verouderde programma's, weerstanden en emoties worden losgelaten en overschreven worden door hoog trillende harmonieuze energie. De verbinding met je multidimensionale zelf wordt versterkt en hersteld. Je raakt meer afgestemd op je authentieke zelf, gevuld met vreugde en levenskracht, klaar om je over te geven aan je diepste, kostbare wijsheid.

Naast Sound Medicine-concerten, groepstransmissies en één-op-één zielsreizen, reist Sandra de wereld rond waar ze zich ook maar geleid voelt. Ze maakt transmissies op geliefde krachtplekken van Moeder Aarde. Van het multidimensionale portaal van Mount Shasta tot de Red Rock-draaikolken van Sedona. Van Maya-leringen in de jungle van Guatemala tot actieve vulkanen over de hele wereld. Om er een paar te noemen.

BLIJF IN CONTACT MET SANDRA DE VOS: www.lightcode-alchemy.com

YouTube free videos

Newsletter free inspiration

Facebook 

Instagram


Ga HIER naar (Engelstalige) BLOG

Egypt Calling and I'm out of control