Egypt Ancient Future Key Codes

EGYPTE 'ANCIENT FUTURE KEY CODES'

Toen ik ‘de opdracht kreeg’ om mensen energetisch mee te nemen op de reis door Egypte was het thema dat naar voren kwam

Ancient Future Key Codes (letterlijk vertaald: 'oude toekomstige sleutelcodes').


Onmiddellijk voelde ik de kracht en impact van die naam en van wat er op het punt stond te worden

doorgegeven in deze online serie.


foto & licht codes ©Ariëtte Love ♡ HeartSoulutions

Op deze pagina zal ik je wat meer informeren en in-Lichten als het gaat om:

Wat is de betekenis van deze codes?

&

Waar gaan deze codes over?

POORTEN VAN DE TOEKOMST

Wat ik tot nu toe heb gezien, gaat over het openen van nieuwe poorten naar de toekomst met behulp van de oude wijsheid die is opgeslagen in onze eigen 'Zielszaden' (Soul's Seeds); onze multidimensionale DNA-codes.

Dit gaat over het opnieuw baren (BEarthing) van wat we altijd al hebben geweten én waar we naar verlangden om te herkrijgen.


LANGGEREKTE PYRAMIDES

Een van de visioenen die ik afgelopen januari (4-1) zag, tijdens een van de krachtige voorbereidingssessies waarin we (*) afstemden op onze Missie, is dat een heldere langgerekte Krystal-plasmapiramide op het punt stond te worden geïnstalleerd en dat deze tevoorschijn zou komen op de plek van de Grote Piramide (bedekken/'overschrijven') op het Gizeh-plateau terwijl wij daar aanwezig zijn. Eigenlijk zag ik er twee: de ene met de top naar boven gericht en de andere met de top diep de grond in. Hun bases verbonden op het aardoppervlak. Aldus een langwerpige plasma-octaëder ofwel langwerpige prisma vormend.

Sirius (die zowel verbonden is met de godin Isis/Aset als met zee-zoogdieren zoals walvissen en dolfijnen) dook op als zijnde zeer belangrijk. Meer daarover zal duidelijk worden tijdens de flow van deze reis.

Ik zag codes en hoge frequenties uit de top van de piramide komen. De heilige krachtcentralefuncties ervan worden hersteld(**).

Wat ik daarna zag, was dat het land volledig in goud veranderde en dat alle zandkorrels de krystallijne frequenties aannamen.

En ook zag ik dat, als we de Poorten openen (met de innerlijke sleutels die we dragen), heilig manna naar beneden zal stromen. Het enige wat we maar hoeven te doen is onze handen uit te strekken en deze geschenken vanuit de hemel te ontvangen.

Er was meer, maar op dit moment kan ik nog niet alles delen. Ik ben er echter vrij zeker van dat ik daar tijdens de recordings die ik ga maken expressie aan mag geven.

Dit is één van de meest essentiële onderdelen van onze gezamenlijke ondernemingen. Je kan het woord essentieel behoorlijk letterlijk opvatten hierin: het is van Essentie. Het zal namelijk resulteren in een flinke verhoging van frequenties die worden uitgestraald vanuit de Grote Piramide. En er is meer. Veel, veel meer! Want dit is slechts het begin en pas het eerste deel van onze reis!

image ©Ariëtte Love ♡ HeartSoulutions

KRYSTAL SPIRAL

De reden voor het plaatsen van de plasmapiramides zou heel goed het volgende kunnen zijn: De verhoudingen van de Grote Piramide (en de meeste andere) zijn gebaseerd op de fibonacci-spiraal, of 'gouden ratio', zoals het ook wel wordt genoemd. Net zoals alles in de natuur op 3D vlak deze proporties heeft gehad.

Maar aangezien we collectief veranderen en de frequenties (snel) stijgen, veranderen ook de ‘bouwstenen’ van het ‘materiële bestaan’. Velen kunnen zich nog steeds voelen aangetrokken door en afgestemd op de fibonocci-spiraal en bijv. de ‘flower of life’. Wat voor hen prima is.

Voor andere mensen echter volstaat dat niet meer; in het bijzonder voor 'High Frequency Starseeds' en 'Krystal Licht werkers'.

Wat logisch is als je er wat meer bij stilstaat en kijkt naar de snelheid waarop beide spiralen expanderen:

De Krystal-spiraal groeit exponentieel sneller dan de Fibonacci-spiraal! Wat betekent dat wanneer we werken en afstemmen op de Krystal Spiral, we zelf ook sneller uitbreiden en evolueren.

Ik heb ontelbare keren getuige mogen zijn van het bewijs hiervan. Al vele jaren bied ik de 6D Krystal Chakra Activering aan. De ervaringen die mensen tijdens en (lang) na die sessies hebben gemeld, waren (wederom behoorlijk letterlijk) verbluffend.

Ook bied ik al jaren maandelijkse Krystal Light Codes DNA Activaties aan (sinds een paar jaar ook online in de ‘Field of Love’ and ‘De Krachtplek’) en ook deze hebben enorme verschuivingen in het BewustZijn van deelnemers ondersteund en gecreëerd. En tot ver daarbuiten zelfs... Want we stemmen ons altijd af op het Hoogste Goed voor ALLES en iedereen overAL en verAnkh-eren de frequenties ook in de krystallijne rasters van Moeder Aarde. credits images: Emerald24red line = Fibonacci spiral, blue line = Krystal spiral

SACRED UNION

O, nog één ding dat wel vast kort moet worden gemeld: de plaatsing van en verbinding tussen die twee plasmapiramides heeft te maken met het herstellen van Sacred Union (Heilige Verbinding); de samensmelting van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke. In onsZelf. Op de planeet.

Wederom iets dat van Essentiële betekenis is tijdens onze ascentie, op fysiek niveau, van op koolstof - naar op kristallijnen gebaseerde structuur en het terugkeren naar Eenheid.


Zoals je je misschien kunt voorstellen, ben ik enorm opgewonden om samen met mijn geliefde SiStar aan deze reis te beginnen en later met onze groep te reizen.

En ik voel vreugde als ik eraan denk dat jij ook betrokken bent bij deze heilige onderneming.

REIS MET ONS MEE

Als je je geroepen voelt om deel uit te maken van deze Sacred Alchemy Journey die 3 weken duurt en om gezamenlijk een krachtig energetisch expansief Ascentieveld van Liefde te creëren, kun je op de knop klikken om de hele serie in één keer te kopen. Ik doe mijn best zoveel mogelijk te uploaden tijdens de reis maar gezien de onbetrouwbaarheid van internet in Egypte én onvoorziene omstandigheden tijdens de reis kan het zijn dat ik een deel pas naderhand kan uploaden:

EGYPT SERIES


Ook kan je hier doneren:

DONATION


p.s.:

Geloof me (ooit) niet op mijn woord, voel gewoon wat met jou resoneert op dit Nu-moment en doe zelf onder(inner)zoek. Ik raad je aan om onderscheidingsvermogen te gebruiken bij het onderzoeken hiervan, omdat niet alles wat ik hierover heb gelezen of gezien m.i. klopt...


in Liefde,

Ariëtte


(*): Samen met Sandra de Vos, not so much my 'partner-in-crime', but more like my ‘partner-beyond-space-and-time-in-this'

(**): De Piramide was - natuurlijk - nooit een begraafplaats voor farao's, maar had een veel belangrijkere en verreikende planetaire en kosmische impact. Voor zover ik weet heeft het gefunctioneerd als een (energetische) krachtcentrale en als een zeer belangrijke initiatieplaats. Vermoedelijk zijn zowel Yeshua als Maria Magdalena (Miryam Migdalah) hier ingewijd door Hogepriesters en priesteressen, als onderdeel van de leringen van de Egyptische Mysterieschool die zij ontvingen.