Hoezo werk ik met de Christ-ALL Licht Codes?


The 'Christed Flame'.

De Christus Vlam

De Magdalena & Yeshua ChristALL Licht Codes.


Hoezo werk ik daar eigenlijk mee?

Hoezo geef ik die door...?


DOOP IN DE JORDAAN

Op deze foto zie je mij en mijn Liefde, Rob In Het Veld - Loeffen, meteen nadat ik mezelf gedoopt had ik de rivier de Jordaan, bij Yardenit, in Israel.

Ik heb een video samengesteld (*) van enkele magische, wonderlijke gebeurtenissen die me ertoe brachten mezelf daar te dopen...

Ik zal er nu vast een paar noemen (staan ook op film vastgelegd):

Op weg naar Capernaum (een tijdlang 'de basis' van Yeshua en de apostelen) stond er een REGENBOOG aan de hemel met Capernaum als Basis. What are the chances in een land waar we verder GEEN regen hebben gehad?
Terwijl we in Capernaum rustig zaten te genieten, aan het Meer van Galilea, vroeg ik om een witte reiger en wat er vloog er even later voorbij?: een witte reiger (eentje ja) - staat dus op video.
Voor wie mijn blogs niet eerder gelezen heeft en mijn Zielsconnectie met de Reiger niet kent: De Reiger is mijn 1e Spirit Bird (**). REIGER = BENU = HEILIG IN HET OUDE EGYPTE = PHOENIX RISING = CHRISTUS BEWUSTZIJN.

Toen we weg moesten gaan keken we nog een keer om. Mijn man Rob - die daar een scherp oog voor heeft - zag op het hek bij het water: een blauwe reiger en een witte reiger, een kraai en een duif. EXACT deze formatie had ons gedurende de reis al op vele plekken begeleid... (ik krijg weer kippenvel).

De ochtend erna voelde ik: Ik moet me gaan dopen in de Jordaan. We vroegen aan het hotel waar we dat konden doen. Ik liet de baliemedewerker specifiek weten dat ik het zelf wilde doen dus niet door iemand anders op een toeristische plek...  De plek die we aangeraden kregen bereikten we echter niet. In plaats daarvan kwamen we terecht op een toeristische doopplek. Even baalde ik, maar alles wees erop dat we hier evengoed moesten zijn.

Ik ging de rivier de Jordaan in. Ik doopte mezelf... Op het moment dat mijn hoofd in het water ligt vliegen er 2 duiven over mijn hoofd. Door 'White Bull' was me gezegd dat ik de Holy Spirit zou ontvangen...
Na de doop keek ik over de rivier en zag...: De blauwe en witte reiger. 

Dit zijn slechts enkele van de vele magische mirakelse signalen op die reis waarin er zoveel in mijzelf ontsloten en ontwaakt is...:

Dankij de wakker geworden herinneringen een Groter Weten van wat ik Nu Hier te doen heb. 


DOOP IN LA FONTAINE DES AMOURS

Enkele maanden later waren we in Frankrijk, Katharenland. Opeens voelde ik dat ik me moest dopen in La Fontaine des Amours. Een zo heilige plek ook... Het Licht, Het Licht…Ik ontving de Codes, ze werden tot diep in mijn DNA geactiveerd.


Maria Magdalena heeft 2000 jaar geleden precies op deze plek velen gedoopt en geïnitieerd...



Enkele maanden DAARNA waren Rob en ik wederom in Katharenland. Nu om een groepsreis te begeleiden, de MYSTICAL MAGDALENE PILGRIMAGE ...

spontaan vroeg 1 van de deelnemers of ik hem wilde dopen in La Fontaine des Amours... en vervolgens ontstond er een rij na hem en heb ik de eer gehad er 11 mensen te mogen dopen in het meest prachtige Licht en een ongelofelijk serene sfeer...

(staat ook allemaal op video).


CHRIST-ALL LICHT CODES

De ‘Krystal Licht Codes’ die ik doorgeef voelen echt als CHRIST-ALL Licht Codes; 
Codes die mensen eraan herinneren dat Christus BewustZijn NIET slechts voorbehouden is aan een enkeling. 
Het LEVENSWERK van Yeshua & Maria Magdalena draaide er JUIST om DE WEG te banen, opdat mensen zich zouden herinneren dat dit hun GODDELIJKE RECHT is. 

De Basis... 

Ons Thuis.

Het Heilig Vrouwelijke in ieder dient te ontwaken.

Het Heilig Mannelijke in ieder dient te ontwaken.

Het Heilige HUWELIJK dient voltrokken te worden in ieder. 


Ik voel me intens dankbaar dat ik hierin op mijn eigenWijze een rol mag spelen... 


Wat ik je nu graag wil zeggen is...

WE DIENEN ONS WEER TE REALISEREN DAT HET LEVEN VÓL MAGIE & MIRAKELS ZIT!!! 

WE DIENEN HIEROP AF TE STEMMEN. 

WE DIENEN DE LIEFDE IN ONSZELF AAN TE BOREN EN ONS LICHT TE BELICHAMEN

......... en dan........

STRALEN WE FELLER DAN OOIT TEVOREN, 

DWARS DOOR ALLES WAT ONWAAR IS HEEN.


❤ 


Voel jij de ROEP om dit in jeZelf te (laten) ACTIVEREN? Voel je welkom (**): 

Christ-ALL Licht Codes 'Christus Vlam':

  1. Healing & Clearing
  2. Magdalena Christ-ALL Licht Codes
  3. Yeshua Christ-ALL Licht Codes
  4. Divine Union within / Het innerlijke Heilige Huwelijk

 (**): de replays van deze HELE serie is 24/7 beschikbaar in 'DE KRACHTPLEK'.



(*) In deze video neem ik je mee naar Israel - naar het meer van Galilea - naar Katharenland - La Fontaine des Amours – en naar 'the Throne of Isis', om enkele magische wonderen te aanschouwen. Dat wil zeggen datgene wat we als magisch en als wonderen ervaren.

Maar ik laat het je zien omdat het ons geboorterecht is Mirakels te beleven en om de wereld van Liefde, de Nieuwe Aarde, hier en nu te beLeven.

Ik neem je mee naar Krachtplekken waar ik vele initiaties en activaties ontvangen heb. Opdat je met eigen ogen kunt aanschouwen dat Wonderen Waar zijn.

In deze video richt ik me specifiek op de doop in de Jordaan en in La Fontaine des Amours; zowel die van mezelf als die van reisgenoten tijdens de reis die mijn man en ik organiseerden door Katharenland. Onze 'Mystical Magdalene Pilgrimage' zat waarlijk Mystiek boordevol Magie...

Stel je Hart open voor de wonderen waar het Leven ons continu op trakteert.

JUIST in deze tijd is het zó nodig dat we ons weer bewust worden van de Schoonheid van de Aarde, van het bestaan van Wonderen, van onze KRACHT én van waarom we hier nu zijn: om de Hemel op Aarde te co-creëren vanuit ons Hart.

Het (her)ontdekken van Wonderen kan ons Vertrouwen in ons Hart en in onze Wijsheid enorm versterken. Dit is de reden dat ik toestemming gevraagd heb aan ons reisgezelschap of we enkele beelden van hun doop mochten laten zien. ZIJ hebben =al ervaren wat er allemaal in jeZelf geactiveerd wordt aan Kracht en Wijsheid, aan Passie en Flow op het moment dat je je Hart volledig openstelt en het Liefdes Licht ontvangt.

Tijdens diverse bijeenkomsten genaamd 'Christ-ALL Licht Codes ~ je Christus Vlam aanwakkeren' neem ik jou graag mee op een Innerlijke reis om jouw eigen Kracht en Heilige Blauwdruk te activeren: https://www.heartsoulutions.com/shop/82-christ-all-licht-codes-christus-vlam-4x-zoom

JE KRACHTPLEK, een krachtige hulpbron op je Pad om meer te leven vanuit je Hart, geleid door je Ziel: https://www.heartsoulutions.com/shop/61-heartsoulutions-krachtplek

(**) De Adelaar en de Walvis zijn 2 andere Spirit- / Krachtdieren van me


CONNECT ook hier:

SOCIAL MEDIA

NIEUWSBRIEF 

YOUTUBE van HarteCoaching (NL) 

JE KRACHTPLEK 

FACEBOOK Ariëtte Love (Engelstalig) 

FACEBOOK Ariëtte Loeffen-in het Veld (NL) 

FACEBOOK PAGINA HeartSoulutions Ariette Love 

INSTAGRAM HeartSoulutions




BLIJF UP-TO-DATE

VERHOOG OOK JE BEWUSTZIJN

Mocht je nog geen lid zijn van De Krachtplek, maar wel heel graag bij deze online bijeenkomst willen zijn, weet dan dat je op ieder gewenst moment in kunt stappen (als jaarlid of als maandlid) en dat vervolgens ALLE beschikbare opnames 24/7 beschikbaar zijn voor je (waarvan sommige kort zijn - zoals affirmaties die je dagelijks kunt gebruiken - en sommige wel een hele nacht kunnen duren - opdat je energieveld en je huis opgeladen worden in die frequenties terwijl jij lekker rust).

wil jij je BewustZijn consequent verhogen, abonneer je dan nu op

De KRACHTPLEK (NL) of op the FIELD OF LOVE (Engelstalig).

Hieronder vind je de links daarvoor:

DE KRACHTPLEK                                                               FIELD OF LOVE




in Liefde,
Ariëtte


Wil je mij en mijn diensten steunen?

Gebruik dan de BUTTON hieronder

WEET DAT IK IMMENS DANKBAAR BEN VOOR JE

DONATIE


Dankjewel dat je hier nu bent, in deze cruciale tijd

©Ariëtte Love Loeffen ♡ HeartSoulutions, all rights reserved