2010 tot 2019...DOWN UNDER en UP ABOVE

We sluiten vandaag een jaar af. 

We sluiten een decennium af.

Dankjewel voor alles van 2010 tot 2019!

Een decennium waarin de ‘expansie’ die reeds ingezet was doorgezet is. BewustZijn verruimd. Impact vergroot. Maar bovenal de innerlijke Rust die ergens in dit decennium een vast ankerpunt is geworden en gebleven in mijn leven.

Was er dan geen onrust, waren er geen ups en downs? O jawel, nou en óf die er waren. En zijn!

“That’s Life Jim”…

Geen idee waar ik die zin vandaan heb maar ik hoor het mezelf regelmatig zeggen… een lied, een boek, een film? Anyway, voor mij zegtie alles, die zin: Het Leven gebeurt, door ons heen ook. In dat Leven komt van alles voorbij… Daar kan je volkomen in ‘op’ gaan (en geloof me, OP was ik op een gegeven moment! Totaal BurnOut) maar er bestaat ook een andere manier. Die de golven erkent. Herkent. Er echter niet in mee gaat. En er niet aan ten onder gaat.

Flow.
Mijn woord als afsluiter van dit decennium.
Holy Flow, de term die ik meeneem naar het volgende decennium.
Een komen. Een gaan.
Een geboorte. Een overgang.
Een up. Een down.
En wij daarin.

Radeloos zolang we geloven dat we die golf die de diepte in gaat Zijn! Lyrisch enthousiast als we menen dat we top van de golf zijn. En moedeloos, gefrustreerd, in de steek gelaten (door God-in, het Leven, de Bron…?) als daarna de golf verder beweegt… naar beneden.

10 jaar geleden, 2010. Rob vraagt me ten huwelijk als we met z’n viertjes op Texel zijn. “Ze zei JA” schreef hij op het strand. De meisjes waren ook zo blij. Het klopte en klopt gewoon. Met ons tweetjes. Met z’n viertjes. Op 4-6-’20 zijn we alweer 10 jaar getrouwd. Vlak voordat ik 40 werd. Wat betekent dat ik komend jaar 50 word. Woehaaaaa!!! How did that happen? (“That’s Life Jim”)

Op 10-10-’10 startte ik met mijn tweede praktijk dit leven: ‘van HarteCoaching’ was een feit (met mijn Sadhana in Almere en Utrecht had ik moeten stoppen toen we verhuisden). Mijn praktijk alleen al heeft een mega transformatie ondergaan deze periode. Uhm, nee, dat moet ik toch echt anders formuleren:

IK heb een mega transformatie ondergaan.

Na decennialang kwakkelen met mijn gezondheid op alle niveaus - tot aan Chronisch VermoeidheidsSyndroom toe – moést het roer om. Ik had al veel aangepast maar ‘kleurde nog steeds veelal binnen de lijntjes’. Althans, in het openbaar.

Tot ik besloot “ach, wat de hek,

‘gek’ ben ik in de ogen van velen tóch al - en altijd al geweest… me aanpassen aan ‘wat gangbaar is’ - in de hoop geaccepteerd te worden - heeft kennelijk niet voor me gewerkt (wel tegen me)… dus nou ga ik maar eens doen waarvoor ik Hier ben: ik ga STAAN voor wie IK BEN”.

En BAM, mijn leven werd nooit meer hetzelfde.
Ook dat gebeurde dit decennium.

Ik heb een nogal bijzondere ‘carriere’ gehad als het gaat om mijn Lichtwerk. Mán, ik wist niet eens dat die term bestond toen mensen me gingen Herkennen en zeiden wat ze (in mijn aura enzo) zagen… Ik werd gevraagd om samen te werken met een collega Lichtwerker uit Schotland… Een samenwerking die ontstond om een paar jaar lang samen met haar en een andere collega Lichtwerker aan te sluiten bij het faciliteren van wekelijkse en maandelijkse ‘Afstand Licht & Healing Transmissies’ waaraan letterlijk duizenden mensen van over de hele wereld mee deden. Het Leven leidde…

Een uitnodiging die ik kreeg van iemand die een Spiritueel Centrum had in Miami om daar workshops en sessies te komen geven… Een hele Amerika tour van 5 weken (uhm?!) die daaruit voortkwam, waarin we onder andere ook in MAGISCH Mount Shasta terecht kwamen (velen die in Miami naar onze workshops waren gekomen besloten spontaan op het laatste moment ook naar de andere kant van de US af te reizen om in Californië wederom deel te kunnen nemen aan een weekend lang bijeenkomsten… maar ook vanuit Engeland en Canada namen mensen deel slash waren er speciaal voor gekomen.

Ik wist niet wat me overkwam. Plus ik had geen – rationeel - idee wat ik zat te doen (I am NOT kidding!) maar kennelijk gebeurde er ‘iets’…

“All you need to do is SHOW UP AND BE PRESENT”,

hoorde ik vele malen daarvoor… dus dat deed ik maar… De mind die regelmatig heftig protesteerde. Me klein hield. Althans, zijn uiterste best deed.

We reisden van Florida helemaal naar Hawaii. Zwemmen met Dolfijnen. Vrije!!! (Een belangrijke voor me). Zwemmen met WALVISSEN. Vrije!!! Wilde!!! Een mega mama Bultrug met kalf dat bij haar zoogde terwijl ik precies boven hen zwom, met de zon hoog aan de hemel en de stralen die als natuurlijke schijnwerpers op hen schenen, met mij in het midden ervan… ‘Net als in de film’ ging later door me heen. Alleen dan is het geënsceneerd!!! Dit wás gewoon opeens zo… ik voel het NU nog en kan wederom huilen van Dankbaarheid en Geluk. De Walvissen (er was nog een derde, zg. ‘begeleider’ bij) ZONGEN!!! Het heeft me voor altijd verrijkt… de Walvis energie is sindsdien bij me.

Na 5 jaar lang mijn praktijkje gecombineerd te hebben met mijn baan als maatschappelijk werkster bij de WegWijZer (vind ik nog steeds een briljante naam gezien mijn Taak hier) in de gemeente Helden-Panningen vertrok ik in 2005 (meteen na die reis) bij die Stichting en ging als ‘zelfstandige ondernemer’ verder… met knikkende knietjes hoor (want ik zag mezelf helemaal niet als een ondernemer…) maar ook keek ik uit naar de uitdaging!!!

Een jaar later wederom een ‘Amerika tour’. Korter dit keer (ik wilde geen 5 weken weg van mijn liefies thuis) EN helemaal alleen. Miami en New York, New Jersey die keer.

En er kwam meer… onder andere reizen organiseren en faciliteren naar en door Egypte. Diverse malen workshops e/o sessies in Glastonbury. Schotland. Bali. Koeweit zelfs (waar de eerste avond meteen zo druk was - jaja, met alleen maar moslims en moslima’s lieve mensen, die volledig open stonden voor wat deze lange witte vrouw met wild los haar en kwam brengen ;-) - dat mensen tot op de gang moesten staan hahaha)!

En in Nederland gaf ik ook zo nu en dan een bijeenkomst, maar in eerste instantie zoveel minder (en véél minder goed bezocht ook) dan in de andere landen waar ik naartoe mocht gaan… en zelfs sessies gebeurden veelal online met mensen over de hele wereld. En ook wel wat met Nederlanders in mijn praktijk.

Een bijzondere gewaarwording was het dan ook voor me om na de laatste keer Egypte te voelen/Weten…: nu moet ik voorlopig in Nederland gaan werken. “Hoe dan?”, ging even door me heen, “ik ken hier in Nederland nog bijna NIEMAND / ze kennen mij niet (zeker niet in de regio waar ik werk en woon)”. Maar dat duurde niet lang. Trust the Flow was immers het devies van ‘the Divine’ (én dat dat werkte bleek dag na dag, so what could I do but TRUST???).

En die ‘WegWijZer’ heeft wederom ZOVEEL moois opgeleverd! VELE Kristal (Christ-ALL zoals ik ze het liefst noem) Licht Codes bijeenkomsten heb ik inmiddels in NEDERLAND mogen geven. Vooral in Limburg (wie had dat gedacht zeg?!) en inmiddels ook in Noord-Brabant. Sjonge...

Het lijkt wel of ik de afgelopen 10 jaar diverse malen ALLES (ja echt, inclusief mijn huwelijk op een gegeven moment) wat lekker liep los heb moeten laten inclusief vele mensen die ik had leren kennen dankzij de Lichttransmissies, de reizen en het buitenland werk - en vervolgens met een volkomen schone lei moest beginnen… in een andere setting, met ander / nieuw publiek te maken heb gekregen terwijl ik vooraf GEEN enkele (fysieke) aanwijzing had dat ‘het’ zou gaan slagen… want wie kénde ik hier nou??? Wat mensen in de Randstad en dan hield het al snel op…

Ik zal het je nog sterker vertellen. In plaats van dat ik afreisde naar de Randstad om weer workshops te gaan geven (of Nijmegen en Eindhoven zoals ik eerder had gedaan) ‘moést’ ik nou starten in VENRAY!!! Sure?, vroeg ik ‘ze’ nog… Waarop ik slechts bevestiging kreeg. De eerste keer daarna liep het zó storm dat het gewoon té druk was. Al die 40 mensen pasten nauwelijks in de ruimte… Ik was perplex.

Dit voorjaar ‘kreeg ik opeens door’: Je moet een SPIRITUAL MENTORSHIP programma gaan samenstellen. De twijfel ...?... zelfs tijdens de spaarzame korte momentjes van twijfel bleef een VOLMONDIG GROOT JA aanwezig. De groep was al snel vol. Het paste voelde ik. Zij pasten bij elkaar. En dat blijkt ook écht zo te zijn. Lieve mooie Zielen, dank jullie wel voor JULLIE! As I am allowed to lift YOU up, YOU lift ME up as well…. Dat is zó mooi: Als mensen elkaar ontmoeten op het niveau wat er werkelijk toe doet dat er dan ENKEL ‘ALL-WIN’ overblijft…

Waarom schets ik dit alles?

Omdat het Leven mij Letterlijk keer op keer verbaasd heeft. Met schijnbaar onmogelijke voorzetjes. Met belachelijke ‘voorstellen’. Met dingen die ‘kleine ik’ vooraf NIET had kunnen bedenken. En KENNELIJK zijn dat de BESTE manieren. Waardoor ik heb mogen ervaren dat ‘kleine ik’ zich maar beter zoveel mogelijk gedeisd kan houden.

TRUST THE FLOW OF LIFE.

Shall we??


En privé?

10 jaar. De tijd gaat snel. Beide dochters zijn inmiddels officieel volwassen (en wederom vraag ik me af “when did thát happen???”).

Met allebei heb ik 1-op-1 mooie reizen mogen maken ook!! Na de afsluiting van de basisschool gingen Rona en ik rond Kerst samen naar Londen. En in 2015 samen naar Bali (we hebben er zelfs leren duiken, een haai gezien en konden een poos achter een enorme mooie schildpad aan zwemmen; zij is een natuurtalent en ik niet zo haha). En morgen precies 2 jaar geleden stapte ik in het vliegtuig naar Sydney, waar Rona destijds werkte, woonde en reisde, om samen met haar een maand lang een roadtrip door zuid-oost Australië te maken.

In een periode dat ALLES in mijn leven op z’n kop stond, en ik me regelmatig afvroeg wat onder of boven was, reisde ik (naar) Down Under…

Met Selby ging ik naar ‘Lichtstad’ Parijs na haar basisschool en een paar jaar geleden naar Ibiza. Intens dankbaar voor de mooie herinneringen die we zo hebben gecreëerd.

Rob en ik zijn met z’n tweetjes op vele mooie reizen geweest. Het begon in 2008 met een paar keer Frankrijk en zelfs Japan (waar hij toen werkte). Maar afgelopen decennium was het gewoonweg teveel om nu op te noemen. Wellicht komt een opsomming nog eens want vele reizen waren Zielsverrijkend en Hartopenend.

Met z’n 4tjes samen hebben we ook veel moois van de wereld mogen zien en ervaren…

In 10 jaar tijd gebeurt TEVEEL om alles te kunnen benoemen… We zijn betrokken geraakt bij een bizar mooi ‘anders-woon-werk’ project hier in de buurt!! Met bijzondere pioniers. Mensen met het Hart op de goede plek. Die gáán voor het goede. De Aarde willen helpen herstellen, o.a. middels voedselbossen.

Onze familie die uit elkaar viel. Pijn. Verdriet. (Er) Vrede (mee) sluiten.

Healing op vele niveaus.

Mensen die stierven… Rob’s zus Karin. En zwager Dennis onlangs. May they Rest in Peace.


UP ABOVE AND BEYOND

Wat mij heel erg verblijd en raakt…:

In Het Grote Geheel is ongelofelijk VEEL veranderd de afgelopen 10 jaar… ECHT HEUL ERG VEEL!!

Het Licht is ENORM toegenomen. Dat is nog niet zichtbaar in de Mainstream Media maar het is ZEER VOELBAAR en ZICHTBAAR op een ander niveau.

The Shift is Happening. Lees mijn blog over Christina er ook maar eens op na…

Ik ben DANKBAAR voor ALLE ERVARINGEN en voor ALLE MENSEN die ik ontmoette.

En ik ben meZelf ONGELOFELIJK DANKBAAR dat ik de MOED heb gehad om voluit JA te zeggen tegen mijn Missie. Ongeacht wat wie dan ook ervan zou denken of zeggen of vinden. Ik doe het lekker toch ;-) Op Mijn Geheel EigenWijze. Ik houd van eigenwijs. Ik houd van nieuwsgierig. En zo, nieuwsgierig, leergierig en heel erg EigenWijs, zal ik 2020 binnenstappen…  

Ik voorvoel dat 2020 me nog veel meer zal brengen.
Ik mag weer nieuwe uitdagingen omarmen. (Ben al begonnen met me nieuwe dingen bewust eigen maken…).
IK HEB ER ZIN IN!!! 
IK HEB ONGELOFELIJK VEEL VERTROUWEN IN ONS ALLEN, IN DE GOEDHEID DER MENSEN EN IN ONZE KRACHT.
Ik wens jou en ‘de jouwen’ een heel INSPIREREND & VERRIJKEND & Bewust-Zijns-VERRUIMEND & KRACHTIG 2020 Nieuw jaar.

in Liefde & met een Vreugdevol Dankbaar Hart

Ariëtte


pssst, op mijn YouTube kanaal staat deze gloednieuwe video om het oude bewust af te sluiten en vooral het NIEUWE te omarmen 


foto Erik Daems