ZÍJN in de Grote Leegte (2)

ZÍJN in de Grote Leegte

De replay van deze diepgaande Krystal Licht Codes DNA Activatie in de energie van de krachtige Zonsverduistering op 20 april 2023 is nu verkrijgbaar (Nederlandstalig).

GA NAAR REPLAY


ENKELE ERVARINGEN:

"Woah, lekker uitvloeien in een badzee van kleuren, eenheid en tegelijkertijd ook niks, als een soort van trage zwevende vogel. Heerlijk verankerend, geaard weer. Thanks. Dankjewel Ariette en de rest ook."

"Ik voelde heel veel ruimte en lichtheid."

"Lastig woorden te vinden, de leegte, voelde wat spannend, in de afleiding, weer terug, draken hielpen, toen al mn cellen los van elkaar, alsof ze allemaal afzonderlijk een update kregen, toen allemaal geometrie zichtbaar, voelbaar en ook veel zwart, niets, alles, daarin zweven, zijn, licht, en toen ik in mn lichaam mocht komen leek ik net in slaap te willen vallen, oh ja weer hier terwijl ik dacht dat ik er best gewoon was….Dankjewel allen, Ariette! Nieuwsgierigheid was mijn intentie, vanuit Joy and bliss ipv zwaar en zorgelijk."​

"Ben inslaap gevallen."​

"Ik heb dit keer niet geslapen. Maar vaak ook wel. En dan ben ik er ook altijd weer als je zegt dat we terug mogen komen in ons lijf. En het is niet altijd slapen idd. Want ik hoor je stem dan wel, maar mn hoofd luistert niet. Zoiets."​

"Heerlijk hier. ik werd me maar niet bewust wat er speelde bij mij vandaag/afgelopen dagen.. nu valt alles op zijn plek, zo fijn! Erg dankbaar maar ook verdrietig nog dat ik mezelf hierin even niet zag."​

"Heerlijk! Om zo bewust/ onbewust te zijn... Precies mijn thema van nu. Zijn, met alles wat is. Voelde zalig. Was ook fijn om zo te verbinden, in dit veld van licht en liefde."​​​​

"Hmmm, er was heel veel activiteit in mn hoofd. Beetje moeite met de overgave. Zag mn Ziel als een prachtige wit diamanten Licht, zoooo mooi! Verder heel veel activiteit in mn lijf, veel energie, tingeltjes en dingetjes, haha. En daarna een heel warm onderlijf. Which makes sense toen je het daarna over het dieper incarneren in je lijf had. (..) 

​Met activiteit in mn hoofd bedoelde ik trouwens niet zozeer gedachten, maar echt activiteit/energie. Dusdanig veel dat het me enigszins afleidde. Maar ik voel nu al dat wanneer ik deze activatie nog een keer ga doen, dat ik volledig in de Stilte zal Zijn. (..) Verder verscheen mijn hart deze keer als een paars fluwelen hart. Die had ik nog niet eerder ervaren. En er dook ook een walvis op die een paarse bloem had meegenomen. Daar ga ik denk ik maar eens fijn een nachtje over dromen"

"Ik vond het nog wat eng de stilte, maar het was een hele mooie ervaring om te voelen dat deze plek in jezelf is."

"Wat heb je een fijne stem! Ik ben ver weg geweest (geslapen) en werd wakker toen je ons terugriep, heerlijk! dank je wel! Ik voel nu, dat er een bepaalde zwaarte van me af is gevallen...fijn.​

"Hier ook ver weggezakt in een diepe stilte. Volledig overgave. Nu rechterkant veel ongemakjes vooral nek en schouder. (..) mijn rechterkant is nu in grote constructie sinds tijdje. Dankjewel voor de hele diepe activatie."


GA NAAR REPLAY