Verborgen Schatten in OLV Basiliek te Maastricht

Ik schreef een blog over mijn ontmoeting met Michelle Shanti in Nijmegen. Er hoort nog een deel 2 bij... dit is dat vervolg... Want op dag 1 ging het al over the Divine Feminine, la Divina, Magdalena, zoals je HIER kunt lezen. De dag erna ging het verder...en ontdekte ik wat dingen die niet zo tof zijn...

De foto's van dag 1 (12 augustus) en de erop volgende dag vind je in deze blog onder 'ZOEK DE VERBORGEN SCHATTEN'. Wie interesse heeft in het ont-dekken van lang verborgen gehouden schatten dient deze zeker te bezichtigen... Wie of wat houdt zich verborgen in kerken als dit als er tekens te vinden zijn van de vrijmetselarij e/o de illuminatie?...



THE MORNING AFTER IN MAASTRICHT

In blog 1 vermeldde ik nog niet eens dat ik de dag na deze avond in Nijmegen in Maastricht was. Op vrijdag de 13e nota bene. Traditioneel de dag van De Godin. Helemaal geen ongeluksdag dus. Ik ging er op bezoek bij lieve vriendin Sandra de Vos, die ik in juli in Frankrijk ontmoet had. Ze nam me op een gegeven moment mee naar een kamer boven, omdat ik door een bepaald raam moest kijken. Ik zag twee torens. Dat is de Onze Lieve Vrouwe kerk, zei Sandra. Onmiddellijk dacht ik aan Magdalena, terwijl deze kerk in het algemeen gekoppeld wordt aan Moeder Maria. Maar deze kerk deed me denken aan een zelfde soort kerk die ik bijna letterlijk een jaar eerder gezien had. In Ottobeuren. Een kerk die lugubere en enge schatten bleek te bevatten, waarvan ik bijna over mijn nek ging...

Zodra Sandra me de kerktorens liet zien voelde ik een magnetische aantrekkingskracht om erheen te gaan. Sandra voelde dat ook.

Al lopend naar het centrum staken we de Maas over. Daar zag ik wederom een een groot schip liggen (zie blog 1 om te snappen waar ik naar verwijs). Nu met de naam SARAH. De dochter van Maria Magdalena en Yeshua; hun eerstgeborene. Dat ik vervolgens links naar beneden keek, in de Maas en een prachtige witte zwaan zag. Die net op dat moment een witte veer verloor die zachtjes in het water landde en wegdreef.

Aangekomen bij de basiliek wist ik het zeker: dat de Magdalena energie er hing was voelbaar. Ik liep de hal in en zag Haar meteen: De Hemelse Koningin met de kroon op haar hoofd en de Heilige Sarah in haar armen. Op het altaarkleed las ik, naast 'Ave Maria', ook ‘Stella Maris’; een verwijzing naar Maria de Migdala. Het leek of de reeks die afgebeeld werd achter dat Magdalena-Sarah beeld een combinatie was van gebeurtenissen uit de levens van beide Maria's: van Moeder Maria en van Maria Magdalena. Ik zag o.a. de kroning van Miryam de Migdala (Maria Magdalena) tot Koningin. (Dit zag ik later ook terug in een van de grote ramen in het middenschip van de kerk. Evenals de Heilige Geest die in Haar neerdaalde).

Ik liep naar binnen en zag een poster in de kerk waarop stond ‘Loop binnen en ontdek de verborgen schatten.’ “Daag me niet uit”, dacht ik nog met een grijns. Als een ware Sherlock stroopte ik de ruimte af. En deze kerk bleek er vol mee te staan. Met schijnbaar verborgen schatten. Doch niet daadwerkelijk verborgen. Magdalena staat letterlijk overal. Openlijk. Alleen weinigen (her)kennen Haar.

Ook zag ik in die kerk tekens van de vrijmetselarij, of de illuminatie. Toen ik er half september voor de tweede keer in korte tijd kwam, wees mijn vriendin Daan me er op eentje die wel heel akelig oogt (woordgrapje): Boven de schatkamer staat, vol in zicht, het Oog (van het kwaad) in de Driehoek met stralen er omheen. Daarna keek ik 'toevallig' achter één van de lampjes die aan de muur hingen en zag hetzelfde teken. Dat teken zat achter diverse zelfde muurlampjes. Brrr. Waarom in een kerk, waarvan de gelovigen denken dat het Goede aanbeden wordt? Zie ik iets over het hoofd? Of...???

De zogenaamd verborgen schatten die nagenoeg niemand herkent zijn m.i. zichtbaar. In plain sight. Zij die ogen hebben om te Zien Zien. Zij die oren hebben om te Horen Horen.

Kijken door de sluiers heen is wat ons wordt gevraagd. Juist nu. Zien waar het kwaad zich verborgen houdt. Al vele eeuwen lang. Het lijkt wel of ze willen dat we het zien. Het is dan ook de tijd dat Het Licht erop schijnt en duistere zaken zichtbaar worden.


ZOEK DE VERBORGEN SCHATTEN...

Onze Lieve Vrouwe
Basiliek Maastricht

Loop binnen en ontdek
de verborgen schatten

Ave Maria
en
Stella Maris


Verdekt opgesteld:
Maria Magdalena

Magdalena in de Waal te Nijmegen

Sarah in de Maas te Maastricht

De witte zwaan met de witte veer

Matura in de Waal te Nijmegen

Maria Magdalena

Maria Magdalena

Maria Magdalena

Ariëtte Love en Sandra de Vos

de Schatkamer van de Basiliek Stella Maris te Maastricht...
en wat prijkt daar boven die deur?

Naast de Schatkamer hangen lampjes met daarachter, verdekt opgesteld, het oog in een driehoek

alle Liefde. alle Licht, 

Ariëtte

HeartSoulutions.com


©Ariëtte LoveLoeffen, HeartSoulutions, all rights reserved