Testimonials Mystical Magdalene Pilgrimage

Hieronder vind je een paar van de ervaringen en testimonials die deelnemers terug hebben gekoppeld na de Mystical Magdalene Pilgrimage door Katharenland. Mogen deze je inspireren. We zijn immers tot zoveel meer in staat dan wat we vaak plachten te denken. Wat een impact hebben mensen mogen ervaren in slechts die ene week. 

Vandaag nog (6 januari 2023) vertelde een deelnemer die 1,5 jaar geleden deel uitmaakte van de groep het volgende: "(..) september 2020 is de mega shift maand geweest en zo essentieel voor hoe het leven zich nu ontvouwt voor mij, waar ik zó gezegend mee ben. Ik voel me echt waanzinnig dankbaar en eigenlijk heb ik geen woorden voor hoe ik me nu voel."

Lees zelf maar wat een kracht, creativiteit, gevoel van weten waartoe je hier bent en nog veel meer er boven kan komen drijven in zo'n kort tijdsbestek! Daar voel ik me diep dankbaar voor. Het maakt ons nederig en raakt ons diep dit te hebben mogen begeleiden en dit samen met al deze mooie zielen te hebben mogen beleven.MYSTICAL MAGDALENE PILGRIMAGE

MAY 2023

"Vooraf wist ik al, zonder precies te weten wat de Reis zou inhouden, dat deze Reis een keerpunt zou zijn in mijn leven, met een Voor en een Na. En wat een ‘Na’… Een ‘Na’ waarbij ik nog meer bezield in het Leven sta, waarbij ik aan alles merk en voel dat ik sterker aangekoppeld ben op mijn Ziel, op mijn essentie, op de Essentie. Een diepere belichaming van mijn ware Zelf in mijn persoonlijke zelf(je). Ik kan eigenlijk gerust stellen dat ik een soort hergeboorte beleef sinds de Reis. En een geboorte is een vreugde- en liefdevolle gebeurtenis, maar brengt ook geboortepijnen en contracties met zich mee. Om dan telkens opnieuw expansie en nieuw Leven te mogen ervaren, ook al ziet het er soms anders uit dan mijn eigen persoontje het had bedacht/gewild.

De Reis bracht me terug op koers, op mijn Pad.

De Reis bracht me Leven. De Reis bracht me Hoop. De reis bracht me Liefde.

En de Reis bracht me ook veel prachtige herinneringen, prachtige verbindingen en een warm Thuiskomen op alle levels.

Dankjewel, liefdevolle, mooie, stralende Ariëtte, Rob, alle medeReizigers, alle passanten.

Ieder had zijn bijdrage en zijn plek, het geheel vormde de perfecte bedding voor mijn eigen Reis.

Vanuit mijn hart: dankjewel! (...)

Rob, jouw zachtheid, rust, wijsheid en humor waren belangrijke ingrediënten om het geheel tot een allerfijnst gerecht te maken. Jouw foto- en filmkwaliteiten kregen we als kers op de taart, heel veel dank lieve Rob!

(als toetje: je hebt de juiste feeling om onderscheid te maken tussen op de voorgrond en op de achtergrond optreden, het ene is niet beter of hoger dan het andere, beide zijn evenzeer nodig en jij voelt deze dans goed aan)

Ariëtte, ik heb genoten van jouw Zijn, van jouw naturel om vele processen/bewegingen te Zien en ernaar te handelen wanneer nodig en mogelijk. Ik hou van jouw helderheid, oprechtheid en puurheid. Van jouw Licht, van jouw Liefde.

Je hebt zaadjes in mij geplant, je inspireert me, je raakt me. Iets in mij wordt op een diep niveau aangesproken door hoe jij de dingen Ziet, beLeeft en neerzet.

Je bent zacht, empathisch en warm, en vurig, helder en correct. Een mooie mix van ‘mens-zijn’, en ook dat inspireert mij, je bent wie je BEnt en zo is het ook bedoeld. Zo mooi…

Dankjewel voor Alles! ""Deze reis heb ik ervaren als een magisch, transformerende en liefdevolle reis. Voor mij waren er prachtige momenten bij waarin de onvoorwaardelijke liefde en de hoge trillingsfrequentie zo op de voorgrond stonden. Het heeft vanalles opengebroken en losgeschud. Ik heb veel inzichten mogen ontvangen en het is me nu kristalhelder geworden wat wel en niet past in mijn huidige leven en wat ik te doen hier op deze wereld. Mijn licht is opgepoetst, uitvergroot en nog feller gaan schijnen. Daar waar mijn mind wel dingen wist, heb ik het nu op diep niveau mogen ervaren. Ik voel me heel sterk in mijn energie, ga staan voor mijn waarheid en voel dat ik echt grootste dingen te doen heb in de wereld. Ik heb me af laten leiden door allerlei ruis, chaos en gedoe en dat mag vanaf nu echt anders. Mijn grens weet en voel ik nu sterker dan ik ooit heb gedaan. Alsof we in 1 week gedaan hebben waar je normaal minimaal een jaar zou doen. Daar ben ik heel dankbaar voor. (...)

Voor mij was alleen jouw zijn al zo helend en fijn Rob. Dat er mannen zijn zoals jij, zo verbonden met hun vrouwelijke en mannelijke energie. Dat je met humor dingen luchtig kan maken, dat je zo open bent geweest in deze reis. Jouw zachte energie, steady, jezelf soms zelfs bijna onzichtbaar makend terwijl je taak zo nadrukkelijk belangrijk is. Heel ondersteunend en dragend. Zo voelt het voor mij. Even die arm, een blik, glimlach of opmerking die maakte dat ik me gezien voelde. 

Ariëtte jemig de pemig…. Waar zal ik eens beginnen… Wat ik het aller allermooiste aan jouw begeleiding tijdens de reis was dat ik zo duidelijk een shift in mezelf kon ervaren van “tegen jou opkijken als de ‘juf’ “ naar “we doen het samen”. Die energie straal jij aan alle kanten uit. Iedereen is hier met een bepaalde kracht, iedereen is even belangrijk, niemand op een voetstuk. Allemaal een schakel als onderdeel van het geheel. Dat vind ik zo mooi aan hoe je alles vorm hebt gegeven.

Jouw liefdevolle zijn, de prachtige ceremonies, precies dat weten te zeggen of te doen wat zo passend en voelbaar is. Ongelooflijk mooi en krachtig. Doordat jij zo jezelf bent en gaat staan voor alles waar je in gelooft, geef je voor mij een prachtig voorbeeld voor hoe het ook kan. Ik heb me door jou gezien en gedragen gevoeld en dat ik er helemaal mocht zijn. Dat was voor mij heel erg fijn. Jij hebt warm bad van onvoorwaardelijke liefde weten te faciliteren, dank je wel daarvoor. "
MYSTICAL MAGDALENE PILGRIMAGE

MAY 2023


"Door deze reis heb ik mijn angst(en) overwonnen en kan ik in mijn kracht gaan staan. Ik ben niet bang meer om mezelf aan de wereld te laten zien en om daarin mijn eigenheid uit te dragen. Voor mij is de “hernieuwde doop” het hoogtepunt van de reis. Daarin komen alle dingen samen en vallen ze op hun plek. Hieruit is bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan en heb ik de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf gevonden. Dit stelt me in staat om in mijn kracht te staan.

Ook vind ik het bezoek aan de Montségur heel bijzonder. Met name de combinatie met onze ceremonie maakt het geheel speciaal.

Een andere hightlicht vind ik de Cave of Perillos. De energie die daar voelbaar is, is magnifiek zelfs de wandeling er naar toe brengt je al op een hogere trilling. De oefeningen die we daar in de grot hebben gedaan, dragen bij aan een prachtige en onvergetelijke ervaring!

Wat ik ook heel waardevol vind zijn de kringmomenten, ceremonies en geleide meditaties. De overdenkingen die jij daarin meegeeft zijn zeer treffend, vooral die van de auto met daarin o.a. de criticus en moeder liefde, en prachtige metafoor!!! (...)

Ik vind het heel erg plezierig dat Rob erbij aanwezig is. Zijn rol is divers en dat maakt hem heel toegankelijk. Zijn warme, zachte energie zorgt voor een fijne balans in het mannelijke en het vrouwelijke en tussen daadkracht en draagkracht. Daarnaast is het heel fijn dat Rob jou ondersteunt in alle zaken, zodat jij volledig in jouw kracht je taak kan doen.  

De begeleiding van Ariëtte. Hier zijn bijna geen woorden aan te geven. Het is een unieke ervaring vanaf de eerste tot de laatste minuut. Ik heb het als zeer fijn ervaren dat jullie 24/7 onderdeel van de groep zijn. Op de momenten dat jij je terugtrekt om hernieuwde energie op te doen, neemt Rob de regie moeiteloos over. Door jullie aanwezigheid in de groep is er altijd mogelijkheid voor een gesprek of reflexie. Wie behoefte heeft schuift aan en zo wordt er mooie kennis gedeeld over allerlei zaken.

Dan heb ik een aantal woorden die met jou begeleiding samenhangen: eerlijk, oprecht, compassievol, nederig, onvoorwaardelijk, vol liefde, moederliefde, uniek, bovenaards, mystic woman, spiritual connection, wisdom keeper, moedig, enz….. ""Vrijwel in een opwelling hadden mijn vrouw en ik besloten om met deze reis mee te gaan.

Al vrij snel werd duidelijk dat dit een bijzondere reis zou worden; niet alleen qua impact naar ons toe maar ook voor het collectieve veld.

Heel sterk voelbaar werd de hechte zielsconnectie met de andere reisgenootjes, die we toen nog niet niet kenden.

Het werd voor mij een indrukwekkende reis met veel herkenning, gevoel van thuiskomen en een warm liefdesbad waarin we ondergedompeld werden.

Tijdens de reis hebben we verschillende mooie en ook krachtige ceremonies mogen doen.

Deze werden door Ariëtte geleid, met ondersteuning van Rob, dit gebeurde op zó'n mooie manier, met zóveel liefde en respect naar iedereen toe. Ik was daar erg van onder de indruk.

Energetisch is er zoveel gebeurd, dat zou teveel zijn om hier te beschrijven, als ik al de woorden hiervoor zou kunnen vinden.

Absoluut een onvergetelijke reis waarvan de impact zich nog mag uitwijzen naar ons.""Deze reis was voor mij een verdieping in een kindstuk. Er wilde nog iets gezien worden. De (kleine) D. die is en gaat staan voor wie ze is. Zij is aan het groeien (en staat ook (deels) gelijk aan de Godin in mij die groeit).

[Highlights voor mij...] het samenzijn met een groep gelijkgestemden, de verbinding en het thuiskomen hierin, de ceremonies, de doop en dat we bij Fontaine des Amours waren. Zet mij aan het water in de natuur en ik ben in mijn element. Ow…en niet te vergeten het magische bos…ook zó wonderbaarlijk mooi om de natuur te zien. (..) Een ervaring/reis die ik nooit zal vergeten.""Ik ben een ander mens sinds onze Reis.

Ik kan het met woorden niet goed beschrijven,

maar sindsdien is mijn richting zo helder, is de begeleiding zo aanwezig,

en volg ik die innerlijke vlam die gevoedt wordt door Goddelijke Waarheid, Licht, Liefde en Wijsheid.

Een diep dank je wel. Voor jullie allebei.

We zijn begonnen aan een groot en belangrijk werk, 

in de geestelijke zin van het woord.

Ik kijk met een groot verlangen uit naar de toekomst,

we leven een profetie, zo voelt het voor mij.""De Reis was de hemel op aarde week met gelijkgestemden, mijn zielsfamilie, voor mij een onbeschrijfelijke groeps ervaring !

Deze Reis betekende voor mij dat het mij duidelijk is geworden dat mijn huidige buitenwereld niet meer matched met mijn binnenwereld na 5 jaar van processen. Deze Reis heeft me opgeleverd dat ik er vol voor wil gaan om mijn hart en ziel te horen, voelen en te volgen. Vooraf dacht ik, ik dacht niks, maar voelde dat ik er bij moest zijn. (..)

Een en al highlights , om een paar te noemen allereerst de groepsverbinding en liefde die zo groots voelbaar was, 

Natuurlijk mijn Tower moment ( krijg nog steeds een grote smile op mijn gezicht als ik daaraan terugdenk of de fotoś zie) , voor mij een groots wauw moment. 

Montsegur op meerdere lagen/aspecte , diep indrukwekkend en grootse gevoelservaringen.

De doop...... als ik die beelden weer terug zie, wat een liefde straalde ervan af, wat een sprookjes omgeving, magisch, bijna niet te bevatten dat dit werkelijk is gebeurt, 

Ermitage la Galamus daar heb ik zoveel mogen ontvangen, ik heb mij nooit eerder zo fijn in een "kerk" gevoeld. 

De licht activaties, de magische synchroniciteiten die er voor mij zijn geweest . 

Eigenlijk kan ik zo alles wel benoemen waar we geweest zijn en wat we ervaren en gedaan hebben, echt ALLES was zo groots kloppend voelend en wauw .........

De begeleiding van Rob heerlijk dat hij er bij was, een mooie aanvulling, 

de begeleiding van Ariëtte GROOTS liefdevol, wat ben jij een MOOI voorbeeld."“Dit was De Reis die ik ondernam omdat ik een appèl voelde/kreeg. Deze Reis betekende voor mij dat mijn geloof in Spirit en magie werd erkend en bevestigd ... met bevestiging van anderen vooral door mijzelf. (..) heeft me opgeleverd dat ik meer in mezelf, mijn talent en de waardevolheid van mijn aanwezigheid op aarde geloof.

Vooraf dacht ik dat ‘groepsreis is echt niets voor mij maar na deze reis weet ik of mijn intuïtie over lichtgeboorte klopt en wat bleek was dat het divine plan nog grootser in elkaar zit dan ik had durven dromen.... mindblowing en ik kwam al redelijk open dus heb nu geen duidelijk geschreven antwoord ... toch een poging:

De reiger komt op de juiste momenten en magie werd zelfs zintuigelijk specifiek (bv de foto met die piramide in mijn oog na de doop) en dat vond ik echt mindblowing ... ik had dat nooit geloofd over mezelf maar tis dat ik die foto ZELF heb gemaakt anders had ik waarschijnlijk nog steeds niet gelooft dat dit echt mijn oog was. Ik heb genoten dat alles zo automatisch in elkaar viel en ik bewondering had voor de plek die mensen innamen...en die bewondering breidde zich erna ook uit naar mezelf. (..) maakte geloof in magie en Spirit iets waar ik niet alleen in sta en het werd zintuigelijk zelfs real , waarin er meer toeschouwers waren dan enkel ik en dat vond ik het allermooiste ... de ervaring van lichtcirkel rituelen in de natuur en op heilige grond die ook door aardse zintuigen zichtbaar werd. (..) eerlijk gezegd was geld mijn bezwaar naar Spirit toen ik het appèl voelde en toen reed iemand een deukje in mijn auto waar ik 1100 euro voor ontving, dus ik heb hier niet echt over nagedacht. Mijn volgende bezwaar was de afstand en toen kreeg ik chauffeurs op mijn pad. Daarna heb ik me pas opgegeven en betaald want ik had geen reden meer om niet te gaan. En ik ben iemand die nooit op groepsreizen gaat. Deze was achteraf absoluut mijn tijd en moeite waard en ook het geld als ik er nu over nadenk. De begeleiding van Rob: fijn, heerlijk eerlijk, welkom en zachtaardig.... thuiskomen in een warme veilige ruimte. De begeleiding van Ariëtte: Representatie van een Godin, lead by example, menselijk voorbeeld en waanzinnig goed afgestemd op de energie van het divinity veld, zichzelf en de ander ... she leads and shows us how to be trust in unknown territory (that was once known & sacred)."MYSTICAL MAGDALENE PILGRIMAGE

MAY 2023

BLOG:

MYSTICAL MAGDALENE PILGRIMAGE
May 13-20th 2023

copyright ©Ariëtte Love ♡ HeartSoulutions, all rights reserved