SuperNova in Amsterdam

SUPERNOVA

Laat de Godin in jou vrij…



"Ik ga op reis en ik neem mee... mijn klankschalen, mijn stem en mijn ziel.

Wil jij ook met mij en Ariette en Elske op innerlijke reis? Deze twee prachtige en krachtige Zielenvrouwen hebben mij het afgelopen jaar diep geraakt, en ik weet inmiddels dat ze dit met heel veel mensen doen.

Het enige dat nog telt in deze tijd is samen naar de essentie, de diepte in te gaan, daar liggen onze levensmissie, onze hartsverlangens, onze diepe levensvreugde en ook, de antwoorden op vragen die nu nog niet helder zijn.

Ga je mee op reis? Een diepe, innerlijke en transformerende reis waar we door middel van meditatie, inspirerende verhalen, soul Language en muziek ons met elkaar verbinden en samen de nieuwe wereld betreden. Want we hebben het samen te doen.

Op 3 december is de eerste bijeenkomst. Wil je je inschrijven? Kijk dan HIER 

Je bent van HARTe welkom!"

~ Michelle Shanti ~


Wij dragen allen eeuwenoude wijsheid in ons. Wijsheid die onderdrukt werd toen het vrouwelijke aspect onderdrukt werd. Daar hebben niet alleen vrouwen onder geleden; ook mannen, kinderen. Evenals de samenleving als geheel. Deze is volkomen uit balans geraakt. (Zodanig uit balans dat zelfs de logica – die toch met het mannelijke aspect te maken heeft – zoek is).

Hoogste tijd voor een andere koers dus. Een koers waarbij Zij weer de ruimte krijgt.

Allereerst binnen in ons. De innerlijke vrouw is immers onderdrukt geweest. In vrouwen. In mannen.

En wat een Energie en Wijsheid komt er ter beschikking als je ‘Innerlijke Vrouw’ (Divine Feminine) opnieuw de ruimte inneemt die ze ooit achterliet.

Staat Zij ook in jou paraat om vrijuit te gaan?

Onlangs lichtten Michelle Shanti, Elske Falkena en Ariëtte Love Loeffen al een tipje van de sluier op over wat er tot stand kan komen als vrouwen, vanuit hun priesteressen genen, een co-creatie neerzetten. Het raakte vele aanwezigen diep. Menigeen zocht hen later op en liet weten dat het iets wezenlijks in ze wakker gemaakt had. Zo werd Supernova geboren.

Supernova betreft ieders sterrenkracht; een oerkracht. Het momentum is hier nu om dat weer aan te boren en als zodanig weer te stralen.  


Kom ook weer in contact met jouw vergeten krachten tijdens deze innerlijke transformerende reis door gezamenlijk sluiers der vergetelheid op te lichten; jeZelf in Het Licht ontmoetend.


Waar: Amsterdam (adres krijg je nog)

Datum: vrijdag 17 december 2021

Tijd: inloop 19.00 uur | start: 19.30 uur (tot ca. 21.30 uur)

Bijdrage: €33 (*)


Liefs,

Ariëtte Love Loeffen, Elske Falkena en Michelle Shanti


website Michelle Shanti

website Elske Falkena


(*) = niet restitueerbaar