Spiritual Mentorship part 1Al heel lang komt er regelmatig een idee in me op...
Een idee dat Groots voelt. Kostbaar. Heel mooi. En belangrijk. Een idee dat me blij maakt, nederig en dankbaar... het raakt aan wat ik noem 'SPIRITUAL MENTORING'...

Het idee was er, maar de HOE nog niet.

En dan wacht ik...

want ik kan allang niet meer een hoe mentaal afdwingen... het MOET vanuit mijn HART komen en anders niet.

Dus ik wacht tot ik de inspiratie daartoe krijg (inSPIRIT, als de SPIRIT tot me komt).

Dan weet ik dat ik doorgaans eerst zelf het één en ander aan den lijve mag ervaren...nog meer de diepte (én tegelijkertijd de hoogte) in... nóg bloedeerlijker naar meZelf kijken, nóg meer mijn ROL en mijn LICHT 'own-en', nóg meer mijn Waarheid uiten...én nóg meer mogen uitvinden op het vlak van laten ontstaan op de GODDELIJK VROUWELIJKE manier (waarover hieronder meer).


KAN IK STAGE LOPEN BIJ JOU?

Een paar maanden geleden kreeg ik een leuke vraag, nl. of diegene 'stage' bij me kon lopen... daar heb ik bij stilgestaan...ik heb er inmiddels op door kunnen vragen en die vraag lijkt vooral aan te sluiten bij dat idee dat al in mij opgekomen was.

Dankzij mijn werk binnen sessies en ook met de bijeenkomsten i.h.k.v. de Kristal Licht Codes heb ik mooie mensen mogen ontmoeten die (ook) het innerlijke verlangen voelen (en volgen) om Hun HOGERE ROEP te volgen...

ik zié het in hun ogen, in hun 'veld'... ik voél het in hun aanwezigheid... ik ervaar dat er met hen in sessies andere (DIEPERE) dingen gebeuren dan bij anderen, dat ze hun ESSENTIE laten raken en gaan LEVEN... ik merk het zelfs aan hoe ze reageren op bepaalde posts die ik op social media plaats...

Hún Ziel laadt nog meer dan die van anderen op van energieën waar we mee werken:

Het zijn de LICHTwerkers / -dienaars / -brengers die geïncarneerd zijn om HUN unieke taak op aarde te volbrengen op hun unieke Wijze.

Nou mag ik in deze incarnatie mijn rol vervullen t.a.v. het terug in balans brengen van de Goddelijk / Oorspronkelijk VROUWELIJKE energie met de Goddelijk / Oorspronkelijk MANNELIJKE energie.
Dat houdt o.a. in dat ik ook anders werk dan 'gemeengoed' is. Daar heb ik zelf aan moeten wennen. Uiteraard. Want dat krijgen we niet als voorbeeld voorgeschoteld. We krijgen wel de mannelijke manier van HARD werken getoond in de Westerse samenleving (afdwingen, controle, structuur, etc.).
Maar hoe kan je HART werken, hoe kan je op de DIVINE FEMININE manier creëren EN in overvloed leven EN dienend zijn aan je Missie...?

Daarin heb ik zelf mijn Weg mogen vinden. Met veel vallen en ook altijd weer opstaan en verder gaan. Een continu proces.

Ik spreek tot mijn mede Pioniers hier.

Ik spreek tot hun ZIEL.

Je weet wie je bent.

Ik verwacht dat de meeste anderen die begonnen aan het lezen van dit artikel allang afgehaakt zijn by now of - wat ook wel gebeurt - nog wat verder lezen omdat het hun scepsis voedt en omdat het hen vermaakt ;-)

Wat prima is, want

ik schrijf vooral aan diegenen die ook die INNERLIJKE HONGER VOELEN om te STRALEN, om het HOOGSTE uit henZelf te halen.
Je oren zijn als het ware gespitst tijdens het lezen omdat je IETS voelt...
IK ben er nu klaar voor.
Om aan die ROEP in mij gehoor te geven.
Die ROEP om anderen i.h.k.v. Spiritual Mentorship te begeleiden.
Die ROEP om dat te doen op de DIVINE FEMININE manier.

Dit houdt o.a. in dat ik...
GEEN vastomlijnd kader of programma aanbied!
Wat ik nu al wel weet is dat ik zal gaan werken
met een klein select gezelschap in een zeer veilige setting.
En verder... ligt het open.

Waarom?:

DIT 'wiel' mag door ONS - in gezamenlijke CO-CREATIE - uitgevonden worden.

  • Hoezo op deze manier?
  • Wat koop ik daarvoor?
  • Waar kan ik dan van op aan?
  • Hoeveel gaat het kosten?
  • Hoeveel dagen gaat het me kosten?

Allemaal vragen die de mind kan opwerpen.

En die hartstikke legitiem zijn hoor.

Maar het wordt wel aangevlogen vanuit de 'Mannelijke hoek' van 'het van te voren al willen weten', kaderen, structureren, beDENKen, etc.

WIJ gaan het nou eens precies andersom doen.
Omdat de NIEUWE AARDE vraagt om CO-CREATIE.
De Nieuwe Aarde heeft de VROUWELIJKE MANIER nodig... en daar hoort onzekerheid bij, flow, leren (mee) stromen, je INTUITIE serieus nemen, je HART laten spreken...
Jouw OUDE Ziel herinnert zich nog hoe dat ooit was, hoe we dat ooit deden.
Verlangt ernaar terug.
Is het zat, al dat individualisme.

Gezamenlijkheid. Verbinden. Steun. Samenwerking met behoud van Soevereiniteit (!!!). Het beste uit jeZelf halen, het beste in de ander zien en aanspreken en in het alchemistisch (AL-KHEM-istische *) proces dat dan ontstaat merken dat de uitkomst hiervan vele malen groter is dan wat je als 1 individu voor elkaar gekregen zou kunnen hebben.


Wat betekent dat?

Dit betekent op dit moment dat IK het nodig heb om het van JOU te horen als je interesse hebt.

Schrijf me een persoonlijk berichtje als dat zo is. Enkelen van jullie van wie ik vermoed / voel dat ze een JA voelen zal ik mogelijk zelf benaderen, want niet iedereen ziet mijn posts langskomen (ik zelf zie erg weinig op Facebook omdat ik niet teveel wil dwalen op internet).

Laat me daarin weten WAT JOUW ZIEL verlangt.
Vervolgens gaan we gezamenlijk op zoek naar de VORM.


VOOR WIE IS HET SPIRITUAL MENTORSHIP PROGRAMMA?:

Moet ik op een rijtje zetten voor wie dit is?...

Ik krijg een big smile als ik deze vraag schrijf omdat degenen die HET voelen dat zélf al weten...

maar evengoed wat herkenningspunten voor je omdat je je vanuit onzekerheid kan afvragen of 'jij er wel bij hoort'.

Denk aan:


- de OUDE zielen die VOELEN dat er meer is...

- de zielen die zich afvragen 'WAT IS MIJN MISSIE', maar ook HOE BRENG IK DIE IN DE WERELD?

- de zielen die al prachtig (Licht)Werk doen en voelen dat er een NIEUWE FASE aanbreekt... die fase kan in het begin onzeker voelen, omdat er geen kant-en-klare gebruiksaanwijzing voor je ligt.... hoe daarmee te dealen?...

- de zielen die weten dat ze ook een ROL hebben als het gaat om het terugbrengen van de GODDELIJK VROUWELIJKE ENERGIE op aarde en die daar (veel) meer in willen ontdekken.

- de priesteressen en priesters van weleer... jullie aloude kennis (soms nog verborgen maar juist DAT zullen we gaan beLICHTen!) is van immens belang in deze Gouden Tijd.

- de StarSeeds die gewoonweg WETEN wat ze hier komen brengen maar een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, evenals een 'community van gelijkgestemden'.

- en dit is GEEN opsomming die AF is...


Wordt vervolgd.......

met Grote Nieuwsgierigheid,
een sterk innerlijk brandend VUUR,
heel veel Vreugde en
alle LIEFS,
Ariëtte


* KHEM = het Oude Egypte e.o.

LINK naar artikel op Facebook (25 april 2019)