Openen in Overgave

Lieve mooie Ziel,

Een paar dagen geleden stuurde ik, in de ‘Signal-groep’ van De Krachtplek onderstaand bericht:

Wat vragen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en belangstelling:

Hoe gaat het met je?

Waar zitten je evt. uitdagingen momenteel?

Waar heb je behoefte aan?

We zijn 'de donkere fase van het jaar' in gegaan. Afgelopen zaterdag was het Equinox. Mabon. Oogstfeest.

Wat heb je geoogst van afgelopen maanden?

Nu je het donker in gaat... Wat neem je er in mee? Waar wil je evt. extra bij stil staan c.q. mee Zijn?

Komende zondagavond is het 1 oktober. Ik voel dat ik dan een live Christ-AL Licht Codes Activatie wil aanbieden. Om 20.00 uur.

Antwoorden op bovenstaande vragen kunnen wat mij betreft energetisch hierin meegenomen worden.

Ik hoor dan ook heel erg graag van je.

Voor nu wens ik je een machtig mooie dag toe.”Een aantal reacties die ik daarop kreeg deel ik hier even:

- (…) het gevoel van (on)vrijheid door financiële afhankelijkheid. Teveel dingen nog ‘moeten’ doen of niet kunnen doen omwille van geld. Teveel in actie zijn door veel verplichtingen (werk, praktijk,2 schatten van kindjes alleenstaand alles runnen). Terwijl ik ergens wel diep verlangen heb volledig mijn eigen ding te kunnen doen. Er is wel meer en meer groei in (oogst= recent mijn weekendwerk kunnen weg manifesteren waardoor dus daar al meer ruimte is ontstaan, alsook de woensdagnamiddag vrij met de kindjes, en ook een groei in begrenzing in het in mijn kracht staan). Ook meer en meer instroom in de praktijk. Maar aan alle verlangens die ik heb (reizen, huisje in de natuur, zelfstandige worden) hangen toch financiële plaatjes waardoor ik sommige dingen nu nog niet durf loslaten.. Voor de rest loopt alles in overgave en vertrouwen. Er is wel een innerlijk weten dat die tijd er is en komt.

- Ik vind het heel fijn dat er een Christ-Al Licht Codes activatiecode komt zondag! Het gaat wisselend met mij. Soms is het lastig met mediteren om mijn aandacht erbij te houden vooral als er veel speelt. Wel heel blij dat ik meegedaan heb. Doe iedere avond mijn oefening! De uitdaging is om in mijn kracht te blijven als ervan alles misgaat. Heb behoefte aan stilte in mezelf, heb ontdekt dat ik die momenten uitstel omdat ik dan eerst nog iets moet...Ik wil in de donkere dagen meenemen dat ik het niet donker wil laten zijn in mezelf.... Liefs en dankbaar voor je aanbod! Heb een heerlijke dag!

- Mijn thema’s zijn om volledig thuis te komen in mijn lichaam. Vooral ook in de onderste 3 chakra’s. Vriendschap te maken met alle aspecten in mij. Volledig daar bewust mee te Zijn. En daarmee meer ruimte voor m’n ziel in mijn lichaam. En dus meer bezield aanwezig te kunnen Zijn. En mijn ‘grootsheid’ te kunnen omarmen. Ik maak mij veel kleiner dan ik ben.

- Laatst benoemde je angst waar we mee te maken hebben. Ik was zo blij te weten dat ik niet de enige was dat het vanzelf minder werd. Op dit moment ervaar ik vaker onrust die ik voel bij mezelf of anderen.

- Het is zeer intens afgelopen 2 weken voor mij. Oude matrix waar ik mijn leven heb geleefd laat los, mijn lichaam/ geest vind dit enorm spannend...ben ook wel klaar om t los te laten maar de overgave hierin is nog wel een dingetje.

Wat een waardevol delen. Het raakt mij dit te lezen. Het kan - zo blijkt maar weer - enorm helpend zijn te weten dat je niet de enige bent die iets voelt of vermoedt. Dat vind ik zelf één van de mooie dingen aan De Krachtplek; dat het delen wat gebeurt kennelijk anderen helpt, dat het steunend is, bekrachtigend en dus verrijkend kan zijn.

Ieder van ons gaat immers, in meer of mindere mate, door intense processen heen. Lang niet altijd gemakkelijk. Want met wie in je directe omgeving kan je het daar openlijk over hebben? De Weg kan soms dan ook eenzaam voelen.

Tevens zijn de diepgaande processen o zo welkom. Want wij hebben hiervoor gekozen. Om Hier & Nu aanwezig te Zijn, juist in deze intense tijd vol omwentelingen, chaos soms, en van het-nog-niet-weten-of-kunnen-voorzien.

Laten we onsZelf daar in ieder geval maar regelmatig aan herINneren; dat wij hier niet voor niets zijn. Dat we een rol hebben, een taak. Dat ieder-Eén ‘n even belangrijk puzzelstuk is in dit Grote Spel des Levens. Dat we onze eigen grootsheid belichamen, zonder onszelf op te hoeven blazen. Omdat ‘authenticiteit’ essentieel is.

Zolang hebben we in onwetendheid verkeerd, misleid, omhuld door sluiers. Wat we zien, nu de sluiers der vergetelheid meer en meer verdwijnen valt niet altijd mee. Het kan pijnlijk confronterend zijn wat we dan ontdekken. We ontdekken veel over wat er in de ‘buitenwereld’ allemaal niet klopt(e)… en dit gaat hand-in-hand met hetgeen we blootleggen in onze ‘binnenwereld’. Wat is hetgeen dat het meest verstopt is geraakt? Waar ligt je grootste verlangen? Wat is je ‘bangste vrees’?

Wat zou er nodig kunnen zijn als we het ‘in de donkere dagen niet donker in onszelf willen laten zijn’?:
Licht, zeg ik.
Het Licht der Liefde.
Het Licht der Waarheid.

We dienen dus - steeds weer - de moed aam de dag te leggen om met onze aandacht, ons BewustZijn, te gaan naar daar waar Het Licht eerder niét kon komen, omdat wij er zelf van weg bleven. Uit angst voor wat we dan ont-dekken zouden.

Wat zou meer onvrij maken? Is dat de (pijnlijke) waarheid of is dat leven in leugens?
Mijns inziens zijn we op ons Krachtigst (en daar gaat het tenslotte om in Je Krachtplek) als we onsZelf kennen.
Wat begint met herkennen en erkennen.

Ieder van ons herbergt De Waarheid in zich.

Ieder van ons is in essentie (al) Kristallijn (Krystallijn).

Ieder van ons is verbonden aan en in het Christus BewustZijn. Dat is niet gebonden aan 1 mens of 1 ziel zoals ons verteld is, maar is een zeer Zuivere en Hoogfrequente Staat van BewustZijn, in Liefde.

De Codes en Sleutels van het Christ-AL BewustZijn bevinden zich (dus) in onsZelf.

Ieder van ons ís Licht.

De uitnodiging is… ons daartoe te Openen. Opdat Het Licht zal schijnen in het donker, op al die schatten die verborgen zijn geweest; codes, sleutels, gaven, talenten, een diep Weten of Vertrouwen, creatieve oplossingen…

Openen in Overgave dus.


Je bent van HARTe welkom.

WANNEER:

Zondagavond 1 oktober 2023 om 20.00 uur (tot ca. 21.00 uur)

WAAR:

Online, in De Krachtplek EN HIER.

Klik HIER om je aan te melden bij onze 'ComeUnity' De Krachtplek (hierin vind je naderhand ook de Replay tref je meer dan 200 andere bekrachtigende video's aan) OF meld je HIER aan voor enkel deze bijeenkomst + Replay.
Alle liefde,

Ariëtte

www.HeartSoulutions.com


LEES HIER ERVARINGEN VAN DEELNEMERS AAN DEZE DIEPGAANDE DNA ACTIVATIE

EN VIND ER DE HELE LIJST MET VIDEO'S DIE NU AL IN DE KRACHTPLEK STAAN