Mijn Drijfveer, Mijn Passie, Mijn Missie

Voel jij de innerlijke drang om voluit te leven vanuit je Hart, je eigen ZielePad te lopen, maar heb je geen idee hoé?

Het is mijn Passie om mensen erin te ondersteunen vrij te worden van dat wat hen hiervan weerhoudt, om vrij te worden van datgene wat niét waar is, wat hen gevangen houdt om de waarheid te zien van wat ze wérkelijk Zijn. Om voorbíj hun schaamte, angst en oordelen te gaan en hun Perfectie en Oorspronkelijke Onschuld te ontdekken.

Ik voel me oprecht vereerd om jou te ondersteunen bij de reis die jij maakt op je Levenspad. Om je te helpen jouw waarheid en licht te herinneren en om weer te gaan leven vanuit je Hart.

Zodat ook jij je talenten ontdekt en tot uitdrukking kunt brengen; of dat nou op het werk is, in het gezin of waar dan ook. Want we hebben ook JOU en jouw specifieke talenten en gaven nodig om de Nieuwe Aarde vorm te geven.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk, maar doe ook veel sessies via Skype (in Nederland en internationaal). Ik geef regelmatig sessies en workshops; in Nederland en in het buitenland. Ook heb ik spirituele verdiepingsreizen georganiseerd en geleid (Egypte).

De methoden die ik daarvoor gebruik zijn hulpmiddelen om jou te helpen in je Kracht te gaan staan - trouw aan jezelf - om daarna verrijkt en zelfstandig weer verder te gaan.

Mijn diensten bied ik aan aan individuen, stellen, gezinnen, bedrijven, groepen; aan mensen van alle ‘kleuren en voorkeuren van de regenboog’, van jong tot oud.


Ik ben je graag van dienst op uiteenlopende manieren waarover je op mijn website (www.HeartSoulutions.com) meer kunt lezen, zoals:

Spiritual Mentorship; 1-op-1 én groepsgewijs

• Kristal Licht Codes – bijeenkomsten en sessies

• Meditatiebijeenkomsten

• Meditatiecursussen (offline en online)

• HeartSoul sessies (‘n unieke aanpak van coaching, healing, channeling en lichtwerk)

• Healingcursussen

• Workshops en Lezingen

• Cursussen Zelf Ont-Wikkeling (het ontdoen van wikkels die je Ware Zelf omhullen)

• Sacred Spirituele reizen en retraites

• de Reconnectie®

• 6D kristal chakra activatie (kan in praktijk en online)

• Axiatonale Afstemming (alleen online)

• Healing in de Kristallen Sferen (kan in praktijk en online)

• diverse ONLINE programma’s