MEMBERSHIP... het is bijna zover!

We (*) kondigden 't al aan… we staan te trappelen om onze ‘Nieuweling’ met je te delen! 

(zie ook nieuwsbrieven van resp. 4 juli 2020 en 7 juli 2020 en video aankondigingen via Instagram en mijn Facebook kanalen - zie onderaan de links).


Deze nieuweling is anders dan anders…

Het vergde nl. een nogal drastische verbouwing aan ‘Het Huis van HeartSoulutions’; de website. 


HET ONTSTAAN

Eerst even iets over hoe onze Nieuweling ontstaan mocht…

Onlangs hebben we een enqûete gehouden onder ‘klanten en geïnteresseerden’ van HeartSoulutions. Daar hebben we werkelijk prachtige terugkoppelingen op gekregen. 

Lovende woorden en positieve feedback over hoeveel mensen hebben aan de diensten van HeartSoulutions, of dat nou 

coachingssessies betreft, healing, 6D Krystal Chakra Activaties, bijeenkomsten in het kader van de Krystal (ChristAL) Licht Code Activaties (Violet / Magdalena / Yeshua), Spirituele Reizen, Spiritual Mentorship (1-op-1 dan wel het groepsprogramma), het ont-wikkel jeZelf traject, Moeiteloos Mediteren cursus, de vele Meditatie- en Activatievideo’s, de Lichttransmissies of…  


Eerlijk gezegd hebben we van slechts een enkeling een tip gekregen en nul negatieve terugkoppelingen. 

Nou geldt voor ons zeker niet dat we alleen kunnen leren iets te verbeteren als er iets mis is. 

ALLE feedback is voor ons zeer bruikbare informatie!!
Wat we eruit haalden?: 
Allereerst een intens dankbaar gevoel voor zoveel lieve warme woorden en terug te krijgen hoezeer mensen geraakt worden in het Hart en op(en)bloeien. En ook een bevestiging: Kennelijk zitten we op de goede weg. Kennelijk mogen we hier MEER van doen!

Maar hoe dan, was de vraag die in ons op kwam.

Want de weken zitten vaak al behoorlijk tot heel vol. En toch voél ik vanuit mijn Hart & Ziel de Roep om meer Waarde toe te voegen aan de levens van Meer Mensen!


YOUTUBE

Ik zal transparant zijn. 

Ik heb dat een tijdlang gepoogd via mijn beide YouTube kanalen. Hier heb ik vele video’s gedeeld waar veel tijd en aandacht in zit. Ik heb hier veel dankbare reacties op gekregen, met name op het Engelstalige kanaal ‘HeartSoulutions Ariette Love’ (waar de video’s die gedeeld worden van een ander kaliber zijn dan op mijn NL-kanaal). 

Hierin heb ik echter ook mijn beperkingen onder ogen moeten zien. Door zoveel energie daarin te steken kwam ik doordeweeks in de knel met het plannen van sessies en ik liep altijd wat achter de feiten aan. Bovendien… nu ik over de 1000 abonnees zit op dat YouTube kanaal kom ik in een andere ‘traject’ terecht, nl. dat je betaald kunt worden voor views. Hoe dat precies zit daar word ik vooralsnog niet heel veel wijzer uit, maar wat ik wel lijk te kunnen concluderen is dat YouTube er zelf verreweg het meeste aan overhoudt en de creator vrijwel niks (wie had dat gedacht? haha). EN er kan maar lukraak reclame gezet worden in mijn mooie meditaties, waar ik bewust een bepaalde sfeer naar voren laat komen die dan niet meer voldoende tot haar recht komt vrees ik… 

“Is dat hoe ik het wil?” vroeg ik me toen af. “Is dat wat valt onder Win-4-ALL zoals ik het zie?” 

Uhm, even denken: Nee!

(Discovering by trial and error…)OF IS ER NU VOORAL IETS ANDERS NODIG…

Er moest dus iets komen dat ANDERS was…

Iets wat rust uitstraalt (geen schreeuwende afleidende reclames). 

Een plek waar de Liefde, Tijd en Aandacht die ik iedere keer stop in het maken van de video’s tot hun recht komen. 

Waar dit alles niet overschreeuwd wordt door allerlei ‘sidebars’ die ook weer schreeuwen om aandacht. 

Een plek waar aandacht nog WaardeVol is. 

Een plek waar mensen kunnen bezinnen. 

Waar mensen hernieuwde Kracht opdoen. 

Een plek waar je naartoe kunt wanneer je maar wilt. 

Een opbouwende plek. 

Een Vertrouwen versterkende plek.

Een plek waar je je kunt laven in de hoge liefdevolle frequenties die door 'mijn systeem' heen stromen om gedeeld te worden. 

Een plek waar harten geraakt worden op de juiste plek. 

Downloads. 

Upgrades. 

Licht.

Liefde, Liefde, Liefde…

Tevens stonden we stil bij: Wat kunnen mensen gebruiken, juíst in onzekere (politiek) instabiele tijden als dit? 

Wie zegt dat er niet nog een keer een ‘lockdown’ komt? Wat kan ik bijdragen als het gaat om een ‘veilige haven’, iets ervaren om op terug te kunnen vallen? In welke omstandigheden ook???...


VEILIGE HAVEN

Die veilige haven zit in ieder van ons. In tijden van chaos en angst kan juist dát echter vergeten en genegeerd worden. Of men weet het ergens nog wel maar het lukt niet het te voélen… men heeft er dan hulp bij nodig terug te komen in het Hart en bewuste connectie te houden met de Ziel. 
Het is van het allerhoogste belang juist dat nu massaal te herinneren. Dat dat niet altijd meevalt en hoe ondersteunend de meditaties en bijeenkomsten dan zijn bleek ook uit de enquete terugkoppeling. 

Tijdens de ‘lockdown’ zijn bepaalde programma’s die al gepland stonden van ‘live’ bijeenkomsten overgegaan in ‘digitale’ bijeenkomsten. Al was dat voor sommigen wat onwennig (inclusief voor mezelf!), gebleken is ook dat het voor de Energie, voor het ontvangen van upgrades, voor het ervaren van HARTscontact zelfs en het co-Creëren van een Krachtig Liefdesveld, niet uitmaakt of je fysiek bij elkaar bent of niet. 


DIT IS EEN HELE BELANGRIJKE ervaring geweest die telt! Juist in deze tijd. 

We kunnen ons verzetten tegen bepaalde dingen (en je hoort mij niet zeggen dat je in alles moet berusten!) maar soms is het zo dat IN bepaalde tegenslagen onvermoede cadeaus blijken te zitten.

Dit is er zo eentje…

HET CREËREN VAN EEN VELD VAN LIEFDE KAN ALTIJD EN OVERAL, over afstand heen…

Crises kunnen ons ertoe aanzetten (uitnodigen) uit te stijgen bóven datgene wat we tot dan toe gekend en geleefd hebben. Mijns inziens hebben veel mensen met wie ik mag werken dat gedaan. We hebben ons niet laten beperken maar hebben gekeken naar mogelijkheden om alsnog te verbinden en te verdiepen. 


COMMUNITY

Wat we ook gemerkt hebben is dat er tussen de mensen die elkaar ofwel Live ofwel digitaal hebben leren kennen op deze manier een band is ontstaan. Mensen die elkaars zielskwaliteit(en) herkennen. Die een magnetische kracht van binnenuit ervaren om te verkennen, te verbinden en te verdiepen. 

Een heel belangrijk aspect. Ook juist NU. Want daar kunnen we eveneens Kracht uit putten. We kunnen elkaar zo upliften. Elkaar ertoe stimuleren het beste uit jeZelf naar boven te laten komen. 

Wat daarbij vaak al van onschatbare waarde is is als de ander ervaart geZien te worden en simpelweg mag ZIJN.

Ook dit hebben we meegenomen in ‘Het Nieuwe’ dat mocht ontstaan. De behoefte gelijkgestemden te leren kennen, te ontmoeten. 


MEMBERSHIP = KRACHTPLEK

Zo kreeg het idee gaandeweg meer en meer vorm. Het moest een Membership worden. Maar niet zomaar één waar zomaar wat meditaties op zouden staan. Die zijn er al. 

Er moest Energetisch Hoogwaardige info op komen; activaties, meditaties. Korte en lange inspirerende video’s. Waar nodig teksten. Er moest ook iets ‘aan gehangen’ worden opdat mensen met elkaar zouden kunnen connecten. 

De ruimte geven aan leden om vragen te stellen voelde belangrijk. PLUS: deel kunnen nemen aan een paar GRATIS LIVE online Meditaties/Activaties/Bijeenkomsten!

Aldus geschiedde. 

Diegenen die kiezen om dieper in zichZelf te duiken en anderen waarlijk te ontmoeten kunnen het jaarlidmaatschap kiezen waar juist dit alles in zit (**).

Aangezien ik zelf al naar veel Krachtplekken op de wereld hebben gereisd waar heel veel (DNA) geactiveerd is en ik dat de leden van deze HeartSoulutions omgeving ook toewens wist ik: Dit moest een KRACHTPLEK worden. ‘JOUW EIGEN HeartSoulutions Krachtplek’. Waar je ertoe uitgenodigd en gestimuleerd wordt de oplossingen in én voor je Hart & Ziel te vinden en toe te passen in je Leven.


We kijken ernaar uit je (met open armen en HART) te verwelkomen op JOUW KRACHTPLEK.


liefs, Ariëtte xoxo


HeartSoulutions / Ariëtte vind je ook op/via: 


(*) Rob, mijn man, is bijzonder actief betrokken binnen HeartSoulutions sinds ‘de Corona-Crisis’ en heeft met name in deze nieuwste ont-Wikkeling heel veel bijgedragen. Vandaar dat ik vaker spreek over ‘we’.

(**) De waarde van dit membership valt niet in geld uit te drukken. Als we een poging daartoe doen komen we ruim boven de €500 uit. Reken zelf maar uit… Losse video’s kosten gemiddeld €17,50. In een maand abonnement krijg je voor minder geld (nl. €15) maar liefst 2 video’s. In een jaar abonnement zit nog veel meer! Omgerekend betaal je dan maandelijks ca. €11 voor 2 video’s, deel uitmaken van de online community (een privé Facebook groep), 4x p/jr een online Q&A en 2 LIVE online éxtra meditaties / activaties. Een no-brainer dus, vinden wij.