Magdalena Meditatie Rennes-le-Château

“Waarheid is altijd aanwezig, ook ín de illusie.”



Magdalena Meditatie met Ziels-/Lichttaal vanuit Haar Grot in Rennes-le-Château

Speciaal ter ere van Maria Magdalena Naamdag - 22 Juli 2021 - heb ik een Magdalena Meditatie opgenomen in het Hart van waar zij ooit, na haar vlucht vanuit Judea naar zuid-Frankrijk, woonde en haar diensten aanbood. De meditatie is opgenomen in de grot die Magdalena grot heet. Van hieruit heb je uitzicht op het beroemde dorp Rennes-le-Chateau dat omgeven is door mysterieën. We hadden geluk dat we tijdens de opname niet gestoord zijn door andere bezoekers.

Deze video is vanaf nu beschikbaar voor leden van De Krachtplek (zie ook onderaan bij de P.S.). 

Vanuit een Krachtplek met uitzicht op Rennes-le-Château, vanuit ‘de grot van Maria Magdalena, waar eeuwenlang heilige ceremonies uitgevoerd zijn voor De Godin en voor het Goddelijk Vrouwelijke, maken we, in ons Hart, een diepe connectie met de energie, de grootsheid van Maria Magdalena en De Godin; met de Wijsheid van De Weg van Liefde. Met zowel de Divine Feminine als de Divine Masculine godskrachten in je eigen Hart. 

Vanuit de Kern van Moeder Aarde, vanuit dit krachtige centrum van Liefde, neem je de Krystal Licht energie op, tevens verbonden met het AL, de Kosmos, de multiversa en met de Heilige Geest, oftewel (voor wie die term te ‘rooms-katholiek’ vindt) de oorspronkelijke Vrouwelijke essentie vanuit de Bron. Het kan zelfs zijn dat je (met je geestesoog) een witte duif ziet of over je heen voelt dalen. Je wordt omringd door een Krachtig Veld van Liefde dat al je cellen en al je multidimensionale DNA delen en strengen aanraakt en wakker kust. 

In je Hart wordt als het ware een zeer kostbare Schat geopend, (of het Boek der Liefde), waar alles in opgeslagen ligt wat je op Harts- en Zielsniveau nog weet. Het helpt je te herinneren aan jouw eigen Kracht, Waarheid, Wijsheid en Liefde...  

Bij het intensiveren van de Krystal Licht frequenties worden we bijgestaan door prachtige engelen van goud-wit Licht die een cirkel om je heen vormen. Met hun etherische lieflijke tonen en klanken beroeren ze je Hart & Ziel op een diep niveau en zo helpen ook zij je herinneren aan jouw Ware Zijn, aan jouw rol hier nu op Aarde, aan jouw Licht, aan jouw Liefde.

Abonnee worden van De Krachtplek kan nu! (zie ook in de P.S. na de foto hieronder).

met Magdalena Rozen Liefde, Ariëtte xx


P.S.:

De enige manier om van deze Krachtige Liefdevolle video en zo'n 70 (!) andere Meditaties, Krystal Licht Codes Activaties en Teachings te profiteren is via DE KRACHTPLEK. Ook voor de Leeuwenpoort (8-8) en bepaalde andere portaaldagen zal je hierin videos vinden. Plus: iedere maand is er - tijdens Nieuwe Maan - een online Krystal Licht Codes Activatie die gratis is voor abonnees van De Krachtplek (deze wordt opgenomen dus als je eens niet live aanwezig kunt zijn kan je naderhand intunen en genieten).