JE KRACHTPLEK 2 maanden en Q&A


Over een paar dagen bestaat 'HeartSoulutions Krachtplek' alweer TWEE maanden!! 


DE KRACHTPLEK: WAAROM?

Om in ‘deze verandering van tijdperk’ (*) meer mensen erin te kunnen ondersteunen in hun Kracht te komen, te blijven én het Leven vanuit hun Kern tevens te verankeren hebben we op 10 juli 2020 deze omgeving geopend, genaamd 'HeartSoulutions Krachtplek'.

Een plek waar je naartoe kunt wanneer jij maar wilt. Een plek waar mensen op kunnen laden en krachten opdoen. Een plek waar mensen geïnspireerd worden. Een plek waar je ervaart hoe het is om in je Hart te Zijn. Een plek waar je leert om je Ziel te horen en te volgen. Een plek die je erin ondersteunt toegang te krijgen tot een Weten dat altijd al in je besloten heeft gelegen.

Tot Wijsheid, Liefde, Kracht, Compassie, Vreugde..."Het is een warm bad. Heel mooi en fijn.
En in Abundance... we kunnen even voort.
Met de Lichttaal begon ik ook Lichttaal mee te klanken, net als wat je meemaakte in de grot. Ik spreek ook Lichttaal, maar nooit 'samen'. Door jouw ervaring in de grot stond ik het nu toe om ook te laten klinken in een 'samen- dans'. En dat bracht weer een verdieping aan […]”

 

NU AL zijn er maar liefst 

26 VIDEO’S beschikbaar in DE KRACHTPLEK: En op 7 september 2020 vindt - voor de jaar members -

de 1e Q&A (incl. meditatie) plaats via Zoom...


Mocht jij je nou aangetrokken hebben gevoeld tot deelname aan 'de Krachtplek'
maar het wegens zomervakantie uitgesteld hebben...
ik kan je van HARTe aanbevelen juist NU in te stappen.

Om vele redenen. 


Laat me er een aantal noemen. 

- Je kunt als jaarlid meteen profiteren van de ZOOM BIJEENKOMST van 7 september (en aan de Facebook groep).

- Upgrades in Hoge Frequenties (5D tot veel hoger).

- Per maand komen er minimaal TWEE nieuwe beKRACHTigende meditaties / activaties / affirmaties etc. bij. Ik gebruik het woord minimaal met recht want daar heb ik me in de 1e twee maanden meteen niet toe beperkt :-) (reken maar uit…over 12 maanden staan er dus 24 extra in… 24 plus de huidige 26 = 50 (!!!) KRACHTIGE BEKRACHTIGENDE MEDITATIES!!).

- In de Facebook groep kan je je vragen stellen en ook uitwisselen met anderen die jaarlid zijn, je ervaringen delen, inspiratie (zoals gedichten, filmpjes, ...).

- Op een overbekend videokanaal kan je weliswaar vele meditaties gratis beluisteren MAAR je ontkomt er niet aan reclames. Eerlijk gezegd vinden ik en vele anderen dat storend als de energie heel hoog is geweest!! Als je genoten hebt van een meditatie in De Krachtplek kan je daarna in die Heerlijke Sfeer blijven zolang je wilt, zonder gestoord te worden door reclames, een automatisch startende nieuwe video of wat dan ook.

- RUSTPUNT; het is een plek om weer tot rust te komen ín de hectiek van deze wereld.

- BRON VAN WIJSHEID; een plek waar je kunt herinneren wat van werkelijke Waarde (en Waarheid) is…alle Wijsheid is toegankelijk voor jou… en je Hart is de ingang daartoe.

- HEARTSOUL BASE; een plek waar je connectie met Hart & Ziel (en Passie) kunt maken… uitgangspunt voor vervolgstappen in je Leven om je Missie neer te zetten.

- INSPIRATIE en MOTIVATIE.

- Je kunt hier vertoeven wanneer je maar wilt

- Je ontvangt veel Extra's voor een laag bedrag!

- Flink financieel voordeel vergeleken met de aanschaf van de losse meditaties in de webshop. (Jaarleden betalen omgerekend nog GEEN €3 per meditatie).
ENKELE ervaringen van MEMBERS:

“Wat mij betreft mag [naam ander HeartSoulutions traject] zo snel mogelijk weer opgestart worden. Membership is een perfecte aanvulling voor mij. Ik luister IEDERE dag naar de meditaties uit de Krachtplek.”

“De nieuwe meditatie/activatie in de krachtplek is erg fijn. Weten voelen handelen vanuit je kern.”

“Ik voelde meteen blije bubbels bij dit mooie initiatief en als ik deze voel, dan duik ik er meteen in... Fijn om hier te zijn en om met elkaar op reis te gaan […] Aangezien dit echt een Nieuwe Aarde - cocreatie is die breedgedragen mag gaan worden. Heel mooi en fijn!”

“[…] ik voelde me aangetrokken tot deze krachtplek omdat jou meditaties/activaties enz. mij heel erg goed doen. Ik was heel erg nieuwsgierig naar deze plek en voelde een dikke JA. Ik wil heel graag nog meer stralen en in me kracht staan en dit samen doen met anderen die hier ook voor gaan vind ik ontzettend fijn "

"Lieve Ariëtte ,nog een dank je wel voor de laatste toevoeging Meditatie Activatie 'Weten Voelen Handelen vanuit je KERN'. Voelde heerlijk"

"Gisteren de lichttaal meditatie gedaan en die daar onder stond. Die 2e kende ik al maar voelt toch iedere keer anders. Was heel ontspannen erna maar kon toch niet meteen slapen. De lichttaal meditatie vond ik ook mooi en heel afwisselend in woord en zang.[...]"

“[…] Ik luister met name graag de meditaties met 6D en hogere frequenties. Voor mij is het dan heel makkelijk veel meer te voelen dan mijn fysieke lichaam. Ik voel dan veel meer de eenheid. Met name uit het hogere hart. En die heeft weer uitwerking op mijn keelchakra die op een hogere vibratie mag komen. Tevens voel ik mijn voet en handchakras en naar mijn ogen (die lijken dan weer verbonden te zijn met mijn oren). En dan nog een extra chakra in mijn hoofd en eentje tussen mijn hartchakra en mijn zonnevlecht (al zijn die 2 niet zo zeer op de voorgrond momenteel. Mijn sacrale chakra staat in brand zo lijkt het wel. Ik voel dat daar veel power onder zit maar dat mag nog op een of andere manier vrij komen. […]”

“Wederom een pareltje wat menig hart zal raken en Thuis laat brengen”

“Ik heb vanmorgen de meditatie van op Terra Nova gedaan en daarna de meditatie “Moeder Aarde en Sacred Krystal Cosmic Mother. Die twee vullen elkaar goed aan. Ik kreeg bij de tweede een hele grote bol gevormd van vlinders die mij een tijd volgden. Daarna vlogen ze langzaam weg. Zo mooi en vreedzaam.”

"[...] heel mooi hoe je hem opbouwt en de frequentie steeds hoger en tja..ben gek op die natuurwezentjes"


voorbeeld: losse aanschaf nu €15

als jaarlid van De Krachtplek MINDER DAN €3 


“Wat een mooie naam ‘De Krachtplek’!! Ik ben reuze nieuwgierig. Net je blog daarover gelezen... en je maakt een goeie stap, qua businessmodel. En terecht! ‘Meer volwassenheid’, zoals dat in ontwikkelingsterminologie heet." 


Onze hoop (en inzet) is uiteraard dat deze Krachtplek community groeit en een HoogFrequentie HeartSoulCommunity wordt... als de groep groter wordt biedt dat ook nog meer perspectieven voor (online) bijeenkomsten.


Mocht je iemand zijn die of iemand kennen die hier baat bij heeft kijk vooral even op de WEBSITE HIER voor meer info


“Zoals een steentje dat je in het water gooit vanzelf steeds groter wordende kringen om zich heen krijgt en invloed heeft op al het omringende water, zo gaat dat ook bij wat wij doen als we onze vibraties verhogen.
Ons energieveld raakt automatisch de aura’s en Harten van anderen… En zo hebben we gezamenlijk invloed op de energie van de hele aarde en al het leven.”
Ariëtte Love Loeffen


5 September 2020