HeartSoul sessies

Ontpop jeZelf
Ontgin je Gaven
Sta zoals jij bent

Zowel de online sessies als de persoonlijke sessies hebben als doel jou te ondersteunen om door de zogenaamde 3D sluiers te gaan en om volledige jeZelf te worden.

Dit is waar ik gepassioneerd over ben:

Om van dienst te zijn in jouw Ont-Wikkel proces.

Om je te begeleiden in het dieper belichamen van jouw Essentie.

Ik loop graag naast je op dit deel van je Pad als je je aangetrokken voelt tot de energie die ik belichaam en uitstraal.

Blokkades zullen verdwijnen, verloren zielendelen hervonden zodat ze weer welkom geheten kunnen worden...thuis in jou, waar ze horen.

Je beloning is jouw HEEL-wording, zodat je als Soeverein wezen door het leven kan gaan; bekrachtigd, zelfverzekerd, jouw Missie vorm gevend op jouw eigen Wijze.

Dit innerlijke werk zal ertoe leiden dat het je helder wordt waarvoor jij Hier (op aarde) bent én dat je daar vorm aan geeft.

In de veilige liefdevolle setting die ik creëer ontvang je begeleiding die zeer diep inwerkt op je Zijn. Dit nodigt je ertoe uit om de blokkades die je er tot nu toe van weerhielden om jouw volle potentieel neer te zetten recht in de ogen te kijken. Om in de Liefde, in het Licht te stappen als het krachtige talentvolle wezen die je in de Kern bent.

De sessies maken de weg vrij voor het in rap tempo ontplooïen van Jou, zodat ook jij staat voor wat je waard bent en doet waarvoor je geïncarneerd bent:

Om op jouw eigen unieke manier bij te dragen aan het neerzetten van de Nieuwe Aarde; een planeet waar Vrede heerst. Om dat te bereiken dienen we eerst de vrede in onsZelf te vinden; we zullen vrede moeten sluiten met onze verinnerlijkte vijanden en stoppen met de innerlijke oorlog. We zullen moeten leren om ALLES van en in onszelf te accepteren en lief te hebben.

Ik ben zo dankbaar dat ik Mijn Missie ontdekt heb.
Dankzij het (her)vinden van mijn eigen Kracht heb ik mijn Droombaan kunnen creëren.
En dát is wat ik jou ook toewens!

Sessies kunnen per stuk geboekt worden maar je kan ook gebruik maken van kortingen (variërend van 5% tot bijna 20%) als je een HeartSoul pakket boekt.

Voor diegenen die oprecht toegewijd zijn aan het ont-wikkelen van hun volle potentieel is een traject dat meerdere sessies inhoudt zeer waardevol en meestal wordt daar voor gekozen. Dit zal ook op lange termijn veel meer impact hebben. Ik leer je namelijk technieken aan waar je zelf mee verder kan en die je mag gaan integreren.

Het is een Cadeau aan jeZelf waarvoor je Ziel je dankbaar zal zijn. Lees bij de HeartSoul pakketten in de SHOP meer over de (financiële) voordelen van een traject aangaan. Natuurlijk kan je beginnen met 1 sessie en daarna alsnog besluiten een pakket aan te schaffen. Als we een diepgaand traject aangaan neemt iedere sessie zo'n 1,5 uur in beslag.

vertaling van de ervaring in bovenstaande foto:

"Iedereen die ik gesproken heb die een healing van je ontvangen heeft heeft hetzelfde ervaren; ze zeiden dat je fantastisch was.

Zelfs mensen die niet in energetische healing geloofden, die er volledig voor afgesloten waren, hebben zich ervoor open gesteld vanwege de manier waarop je hen benadert en vanwege de barrières die jij in hen weghaalt terwijl ze daar zelf niet toe in staat waren."