Truth or Dare? NO: Truth ánd Dare!

TRUTH OR DARE...

Ik zie veel quotes voorbij komen áls ik al eens scroll op Facebook... (en/of Instagram, waar je overigens ook welkom bent: HeartSoulutions heet mijn account daar).

Ik moet eerlijk bekennen dat ze vaak prachtig klinken die quotes. Prachtige diepe doorleefde wijsheid in enkele woorden gevangen.

Dat Diepe en Doorleefde is wat het tot Wijsheid maakt... Doorleefd door degenen die die uitspraken gedaan hebben. Kennis is m.i. pas Wijsheid als het Ervaren is, belichaamd... iets - wat voorheen slechts mentaal bekend was of waar nog nul begrip over was - is 'omgezet' in een Nieuw Inzicht, is in een ander Licht komen staan, van waaruit vanaf dat moment Geleefd wordt.

Kennis is in mijn ogen pas Wijsheid als 'de Talk ge-Walkt' wordt.

Voor die tijd is het gewoon kennis met de kleine k. 

Die mij persoonlijk doorgaans niet diep raakt, laat staan iets wakker maakt.

ANGELOU, EINSTEIN, MALALA...

Het is prachtig (en Waar!) wat een Albert Einstein ooit zei, dat een probleem nooit opgelost kan worden op hetzelfde niveau als waar het ontstond. 

Maya Angelou slaat hier de spijker op z'n kop: "If you're always trying to be normal, you will never know how amazing you can be."

Wat ik wil weten is: 

Wat heb jij zelf ondervonden en ontdekt wat je herkent in die quote die je plaatst? Welke levenslessen heb je eruit gehaald en GEÏNTEGREERD in je leven? Wat heeft jou dat inmiddels gebracht?

M.a.w.....WAT KAN JIJ ÁNDEREN dus meegeven? 

Niet dat ze dus moeten doen zoals JIJ gedaan hebt (never nooit niet), maar door JOUW ervaringen, wijsheid, inzichten te delen kan je pas écht inspireren! Want daarin kunnen mensen zich herkennen. Bijvoorbeeld in de problemen, twijfels, 'dark night of the soul' waar jij mee te kampen hebt gehad.

Deze quote van Malala Yousafzai, onderstreept wat ik probeer aan te geven: "I tell my story, not because it is unique, but because it is not. It is the story of many girls." Het gaat er niet om dat je deelt omdat jouw ervaringen zo uniek zijn, maar omdat we zoveel overeenkomsten hebben als mensen. Hoe vaak komt het niet voor dat je dingen meemaakt die, als je er eenmaal over gaat delen, anderen kennelijk ook (ongeveer) meegemaakt hebben? Hoe vaak ben je zelf al niet vooruit gekomen in het leven doordat iemand zo moedig was haar of zijn verhaal te vertellen? Hoeveel Lichtwerkers hebben zich niet eenzaam gevoeld in hun kinderjaren, niet gezien, onbegrepen...? Hoeveel Lichtwerkers voelen dat er meer in hen zit, dat eruit wil, dat geleefd wil worden...maar hebben geen idee hoe...

Maar hoeveel Lichtwerkers zijn er tevens die daarin inmiddels WEL hun Weg gevonden hebben? OF die dat meer en meer aan het doen zijn? En kunnen dus middels het delen van hun Verhaal anderen verder helpen?

Ware verhalen intrigeren en inspireren. 

Eigen-Wijsheid raakt.


TRUTH or... ❌ ➡️ TRUTH ÁND DARE ✅

In deze 5D REAL-i-Tijd mogen we van het duale TRUTH OR DARE naar TRUTH AND DARE. 

Of-of wordt en-en.

"There is no greater agony than bearing an untold story inside you" (*), Maya Angelou.

So, I dare you. Us. ALL.

Laten we gaan staan voor onze Waarheid. 

Laten we gaan staan IN onze Waarheid. 

ZIJN ALS WAARHEID.

Laten we deze niet meer opgesloten houden. Waarom zouden we? Uit angst te falen? Afgewezen te worden? Anders te zijn?... 

Maar kwamen we niet juist daarvoor Hier? Om anders te zijn en dus iets ANDERS te brengen, manifesteren? Iets ANDERS CO-CREËREN??? Die Liefdevolle wereld waar we van Dromen?

Ikke wel.

Volgens mij kan die er komen dankzij onze 'Dare to express our Truth'. EN dankzij de 'Walk van onze Talk'.

Dus... zullen we dan maar?!

(*: Er is geen grotere kwelling dan een onverteld verhaal in je te dragen)