Sacred Christ-ALL Temple of Light circles

Afgelopen seizoen 2019-2020 zijn de 'Sacred Christ-ALL Temple of Light circles' ontstaan. De planning was om 8 bijeenkomsten te houden in Centrum EVA. Het liep anders... zoals alle geplande Live bijeenkomsten, scholingen, cursussen en programma's dit seizoen een plotse verandering ondergingen ergens in maart van dit jaar... Opeens mochten we niet meer samenkomen in groepen. En moesten we het anders inrichten of uitstellen.

De afgelopen keer, 3 april, was de 5e 'Tempel-bijeenkomst' in dit kader. En deze was voor het eerst online. Alhoewel het voor sommigen wellicht wat onwennig was, een 'gek idee' of technisch uitdagend, bijna iedereen was er toch bij. En... WOW... de energie was zo voelbaar en de frequenties waren zo hoog...

Naderhand werd er in de Facebook groep veel uitgewisseld over wat mensen ervaren hadden.
Dat raakte me...
En het bevestigde voor mij dat er weliswaar verlangd kan worden dat we fysiek nog wat afstand houden, maar dat de Kracht waar wij toegang toe hebben zo verbindend is dat die welke grenzen en beperkingen ook (opgelegd of zelf gekozen) overschrijdt.
Van Hart tot Ziel tot Hart tot Ziel verbinden wij, ongeacht de afstand...

De inzichten die doorkomen, ook in dromen, zijn nog steeds enorm waardevol en verrijkend. 


15 MEI SACRED ChristALL TEMPLE OF LIGHT circle ONLINE


Morgen, op vrijdag 15 mei, vindt de 7e Sacred Christ-AL or Krystal Temple of Light circle plaats. Er is nog plek voor deze online bijeenkomst. Je bent van HARTe welkom als je van binnenuit de Roep voelt om deel te nemen. Neem gerust een kijkje op de website om er wat meer over te lezen. Of meld je aan bij de Facebook groep waar je aan andere deelnemers ook vragen kunt stellen of je kunt er over ervaringen lezen. 


MAGDALENA & YESHUA KRYSTAL LICHT CODES

Klik HIER voor een artikel over Online Energie bijeenkomsten dat ik schreef t.b.v. Centrum MAIA te Nistelrode waar ik op 11 juni en 25 juni respectievelijk de Magdalena en de Yeshua Krystal Licht Codes Activatie zal geven.