This service is only available in Dutch, in The Netherlands. You can switch your language preference in the right upper corner.


Juist in deze roerige tijden is het van belang dat we in verbinding zijn en blijven. Met elkaar, maar vooral ook met jezelf.

Dat blijkt lang niet altijd eenvoudig.

Laten we er maar eerlijk voor uitkomen (want goudeerlijkheid is nou eenmaal iets wat meer en meer van ons allen verlangd wordt nu): Hoe het in theorie 'hoort' als het gaat om Hartsverbinding, dat weten veel mensen wel. De wensen en intenties om dat ten alle tijden en ten volle te doen zijn oprecht. En dan... is er de praktijk van alledag. 

Dagelijkse gebeurtenissen rondom ons, het nieuws dat focust op dat wat niet goed gaat en onzekerheid of angst in je kan aanwakkeren, maatregelen die van bovenaf opgelegd worden waardoor jij je fiks beperkt kunt voelen in je vrijheid, de algehele stemming van mensen in je omgeving die wellicht somberder voelt dan voorheen. Het kan een diepe impact op je hebben.

Niemand ontkomt aan de grote veranderingen waar we collectief doorheen gaan. Maar hoe verhoud je je daartoe zonder zelf in negativiteit gevangen te komen zitten? Op een gezonde en wijze manier?


BIJ ONS THUIS KOMEN

Op de laatste zondag van de maand ontvangen Ariëtte & Rob jou heel graag om bij hen Thuis in verbinding te Zijn. Lekker laagdrempelig en in een veilige setting. Middels de open en eerlijke begeleiding van Ariëtte & Rob word je ertoe uitgenodigd om jouw specifieke uitdagingen te delen en kan er, gewoon aan de keukentafel, een mooi gesprek ontstaan. Een waardevolle dialoog waarin ruimte is voor nieuwsgierigheid en heel veel veiligheid. Gesprekken tussen jou en Ariëtte en Rob, maar ook met de andere deelnemers. Over jou, je relatie, je werk, je familie… Over je struggles, over je wensen, over je kracht. Alleen al de uitwisseling met gelijkgestemden en gelijkzoekenden, kan zoveel doen op het vlak van je meer gezien en gehoord voelen en zodoende leiden tot een dieper hartscontact. Je krijgt, waar zinvol en gewenst, oefeningen aangereikt en een korte persoonlijke reading van Ariëtte. En we zullen gezamenlijk een meditatie doen om de connectie met het Hart te verdiepen. Steeds is alles gerelateerd aan het thema Verbinding


INTENTIE

Onze intentie is dat je terugkijkt op een betekenisvolle dag die jou in vele opzichten verrijkt heeft. Dankzij herkenning. Dankzij de ‘space holding’ die we voor elkaar doen. Dankzij de praktisch toe te passen tips waarmee je weer naar je huis gaat. Dankzij het echt ontmoeten van elkaar, waaruit soms langdurigere verbintenissen uit ontstaan. Want daarna gaat ieder ‘haars en zijns weegs’. Terug naar de praktijk van alledag. En ga je letterlijk aan de slag met hetgeen je aangereikt hebt gekregen. Weer een stukje meer Thuis in jeZelf en - als je als koppel komt - met elkaar.


zondag 28 november


TIJD:

welkom vanaf 10.30 uur

start om 11.00 uur 


WAAR:

Venray, Noord-Limburg. Een half uur vanaf Nijmegen, 40 minuten vanaf Eindhoven, 20 minuten vanaf Venlo. Meer info ontvang je per mail zodra je je aangemeld en betaald hebt  (check je spamfolder mocht je niets ontvangen).

Tussendoor genieten we gezamenlijk van een lekkere (vegetarische en zoveel mogelijk biologische) lunch. 


We kijken er naar uit je bij ons Thuis te mogen verwelkomen.

HarteGroet,

Ariëtte & Rob 


N.B.1: In het kader van het co-creëren van een veilige setting hanteren we als voorwaarde voor deelname dat datgene wat in de groep besproken wordt in de groep blijft. Zodra je je opgeeft stem je hier dus mee in.

N.B.2: We houden de groepsgrootte bewust klein. Wil je deelnemen reserveer je of jullie plekken dus tijdig.

N.B.3: Heb je zelf een groep(je), maar schikt de zondag niet, informeer naar mogelijkheden.


aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: