Reizen


Mystical Magdalene Pilgrimage

Ga mee op reis en kom thuis in het mystieke Katharenland.

20 tot en met 26 september 2020 
De spirituele Reizen en Evenementen met HeartSoulutions zijn transformatief, bewustzijnsverruimend (zónder middelengebruik!) en laten een blijvende indruk achter.

Waarom op reis gaan als er thuis ook zoveel te beleven is…?

Het is waar dat je veel kan beleven door te blijven waar je bent.

Toch is het in mijn ervaring zo dat de reizen die ik gedaan en begeleid heb een spurt gaven aan je ont-Wikkeling.

Het zijn namelijk niet zomaar reizen met zomaar gezelschappen; je kan het nog beter vergelijken met pelgrimstochten met gelijkgestemden waarin je (meer van) jeZelf ontdekt. Dit komt door een aantal factoren. De samenstelling van de groepen; ik neem mensen mee die ook een hoge frequentie hebben. Zet er daar een paar van bij elkaar en je kan je wellicht voorstellen wat dat doet met de energie. Er ontstaan bovendien vaak (langdurige en voedende) vriendschappen met mensen die je wél snappen. 

Vanuit mijn ‘rol als Lichtwerker’ heb ik al naar veel landen en Krachtplekken over de hele wereld gereisd en begeleid.

Ook heb ik internationale workshops, bijeenkomsten en sessies gefaciliteerd op plekken als Miami (Florida, USA), Mount Shasta (Californië, USA), Koeweit, Bali, Engeland (Glastonbury), Schotland (Rosslyn’s Chapel), om er maar eens een aantal te noemen.

Veel plekken hebben een link met de Godinnenenergie van Isis, Maria Magdalena en Yeshua (Jezus). Met hen die ons voorgingen en de terugkeer van leven uit Liefde bepleitten en voorleefden.


Evenementen

Onder evenementen valt van alles...van een lezing ergens houden, tot deelname aan een beurs of nog anders. Het meeste wat ik organiseer dan wel faciliteer vind je in de shop op deze website. Iedere foto is 'klikbaar'. Doe je dat dan vind je de uitgebreidere beschrijving van een bepaald evenement. Plus de mogelijkheid je ervoor te registreren door 'in het mandje' aan te klikken.

Wil jij graag dat ik bij jou in de buurt wat kom doen? Dat kan! Een huiskamer kan al voldoende groot zijn voor een bijeenkomst. En in een bos is het ook fijn toeven. Denk dus (mee) in mogelijkheden en schroom niet me te benaderen als je wensen of ideeën hebt.
aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: