ReadingsReadings

Een reading kan je laten doen voor jezelf of voor een ander, bijvoorbeeld je kind(eren). Je kan het doen met een specifieke vraag voor ogen waarop jij zelf meer helderheid wenst te krijgen. Soms kiezen mensen er ook voor vanuit een soort nieuwsgierigheid… Mocht het nodig zijn dan kan het zijn dat in een reading tevens healing toegepast wordt op (trauma) lagen die heel-ing nodig hebben.

Wat ik nodig heb om een reading te kunnen doen is een (liefst recente) foto, voor- en achternaam, geboortedatum, eventueel aangevuld met geboortetijd en plaats. Je stuurt me dit alles uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de reading per mail, met een heldere omschrijving van het probleem/de vraag. 

Je geeft tevens vooraf aan:

  • of je de reading live (=online) wilt horen (inclusief de mogelijkheid om in de tijd die we gereserveerd hebben te reageren en vragen te stellen), 
  • of dat je wilt dat ik de reading doe middels automatisch schrift (ik schrijf direct op wat ik doorkrijg als ik afstem) 
  • of dat ik het opneem en naar je toe stuur (mocht je dan vragen of opmerkingen hebben, dan kan je overwegen een extra reading te boeken met daarbij de opmerking dat je stil wilt staan bij de recording omdat je nog vragen hebt). 


JA, IK WIL


[..] de avond dat ‘jouw wezen er vermoedelijk al mee aan de slag zou gaan’ [..] F. zó vredig te slapen. Er hing een wolk van sereniteit om hem heen. Ik loop altijd nog even langs hun bedjes voordat ik er zelf induik en dat was echt bijzonder! Hij was aan het floaten op een enorme wolk van Liefde! Ook voel ik dat er al van alles verschoven is. Bij F. zelf, maar ook bij mij. [..] Eindelijk kon ik hem ZIEN. Dat inzicht heeft mijn hart meer geopend voor zijn wezen. Er is meer ruimte ontstaan, dat zich vertaalt in compassie. Je kunt je wel voorstellen dat het met F in huis in ieder geval nooit saai is. F staat AAN! Voor mij, als hoogsensitief persoon, is dat wel eens lastig. Ook qua stem heeft hij geen idee wat voor impact zijn power heeft op het systeem van anderen. Maar gisteravond toen ik voor het slapen gaan even bij hem lag, begon hij ook ineens weer te ‘schreeuwen’ (het is geen schreeuwen, meer een heel hard roepen/zingen) en ik dacht alleen maar: "lieverd, ik zie jou. Ik zie jouw pijn, ik voel jouw angst. Ik ben bij je, gooi het er maar uit." Ik voelde de impact op mijn systeem niet, omdat daar dus ruimte was ontstaan vanuit het diepst van mijn hart. Daar ben ik echt heel dankbaar voor. F zelf is ook een stuk opgeruimder, heeft uit zichzelf meer gedeeld en ook hulp aangeboden. Hij is zachter, zijn ogen staan milder/opgeluchter/helderder; zijn hartje staat meer open. Er is iets van hem afgevallen, omdat hij eindelijk tot in het diepst van zijn wezen gezien is. Door jou… en dankzij jou nu ook door mij. 


aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: