Cursussen

De cursussen en (jaar)programma's van HeartSoulutions ondersteunen je erin de Balans in jeZelf te hervinden, je stevig geworteld te voelen en een geïnspireerd en gepassioneerd leven te leiden waarin ruimte is voor jouw Eigen(Wijs)heid, jouw Talenten, jouw Gaven, jouw Zijn.

Spiritual Mentorship, Meditatiecursussen. Zelf Ont-Wikkelingscursussen. aanbod gericht op het vergroten van je (Vrouwelijke) Kwaliteiten, op het innerlijk meer in Balans komen.

Programma's die je erin ondersteunen te leven vanuit je Hart conform de Missie van je Ziel. Die je erin ondersteunen te Staan zoals jij bent en daar nog gemakkelijk van rond te komen ook! 

Alle cursussen en workshops zijn, net als alle andere diensten van HeartSoulutions, gericht op het beKrachtigen van deelnemers.

Wat is ervoor nodig om je Kracht te ontdekken, te omarmen en voluit te LEVEN? Op de eerste plaats jeZelf beter (willen) leren kennen. Vervolgens dat wat je van jeZelf gaat zien lief (leren) hebben.

Waar leidt dit toe?: Tot een evenwichtiger gevoel van binnen. Je komt in balans. Harmonie.

Wat hierin onder andere een rol speelt is meer ruimte geven aan de kanten in onszelf die we onderdrukt hebben. Dat kan om allerlei redenen gebeurd zijn. Hierover schrijf ik regelmatig in mijn blogs op de website en ook in mijn Facebook en Instagram berichten. Met name onze Oorspronkelijk / Goddelijk Vrouwelijke kwaliteiten zijn ondergeschoven kindjes geweest de afgelopen millennia. Juist dat heeft ons als mensheid in onbalans gebracht en gehouden. Onze zachtheid, ons gevoel, onze capaciteit om niet zozeer vanuit het individu te kijken maar vanuit het Grote Geheel, onze wijsheid, onze creatiekracht, ons Vertrouwen in God-in / het Universum / het Leven / de Bron of hoe jij het ook noemen wilt, het mag allemaal weer terugkomen. Dit was hoe we oorspronkelijk leefden, in afstemming met de natuur, Moeder Aarde, met de mensen om ons heen. Niét ten koste van anderen zoals nu nog te vaak gebeurt. 'Verbeter de wereld begin bij jeZelf'. Het is o zo waar.

Neem een geheel vrijblijvend kijkje in de webshop om te zien welke keuzes er allemaal al zijn (en er is nog veel meer in ontwikkeling, wat je ook online kan doen!). Klik op welke foto dan ook om de bijbehorende beschrijving te lezen.
Workshops

De workshops die ik geef zijn met name erop gericht om meer in en van jou 'Wakker' te maken. We werken met hele hoge frequenties en energieën. Deze komen door mij heen (Lichttransmissie heet dat) opdat jij je 'eraan tegoed kunt doen'. Net als het overige aanbod binnen HeartSoulutions gaat het erom jouw Kracht te vergroten, jouw Licht te versterken waardoor je meer in innerlijke Harmonie en Vrede komt. De Stilte in jeZelf ontdekt en er zelf naar terug kan wanneer jij dat wilt. 

Menig workshop betreft de Kristal Licht Codes die ik sinds de afgelopen jaren door mag geven. Als het gaat om ondersteuning in deze Ascentie periode, dan zijn met name deze codes bijzonder effectief gebleken.  

Neem een kijkje in mijn webshop en ga naar het kopje 'CURSUSSEN & WORKSHOPS' om te zien of ik ergens een workshop aanbied en wanneer. 

image: Kaiyann Isa
"The frequencies were very high last night!! I’m happy I came to experience one of your events, and Waw was it an experience. I was totally on a deep inner journey. I’ll tell you the intent I set before we started. I asked to experience Source in a NEW way, I asked for totally new experiences, not just repeated ones I know and just different versions of it. And OMGoodness I experienced new things.... will tell you about it! I won’t forget. It’s in the codes and in my consciousness. You hold the space so lovingly by the way! And the group was awesome."
Love, KY


aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: