INHOUD:

Alles van jou mag er zijn...
Coaching & Healing
Spiritual Mentorship
Sessies - de Start
HeartSoul kortingspakketten

Sessies, in overleg, face-to-face dan wel online (*)

Alles van jou mag er zijn...

Soms heb je tijdelijk wat hulp nodig om verder te komen op je Pad. Misschien herken je jezelf wel hierin:

  • Je loopt met je ziel onder je arm.
  • Je weet dat er méér uit het leven te halen moet zijn, maar waar vind je dat?
  • Je hebt geen idee (meer) wie je bent of wat je hier op aarde te doen hebt.
  • Je bent alsmaar moe of kampt met onverklaarbare lichamelijke klachten; slapeloosheid, rugklachten, hoofdpijn...om maar eens wat te noemen.
  • Mensen (familie, vrienden, collega's) begrijpen je niet meer (en jij hen evenmin).
  • Je ziet / hoort dingen die anderen kennelijk niet zien... ben je nou helemaal gek geworden of...?
  • Er broeit iets in je, iets groots... je durft er nog bijna niet over te praten maar je moét er wel wat mee...
  • Je kind is anders... en hoe kan jij als ouder daar het beste mee omgaan?
  • Leven vanuit je Hart, het klinkt zo mooi, maar HOE dan?

"Wat een heerlijke gewaarwording deze sessie bij Ariëtte. Als ik terug denk aan de sessie en de tijd erna dan denk ik aan het heerlijke relaxte rustige, zware gevoel. Het ‘zijn’ in het NU. Dat was en is super. Ik merk ook nu, het is inmiddels bijna twee weken later, dat ik in staat ben om het gevoel voor 80% weer op te roepen." (Wilma)

COACHING & HEALING

Je Weet dat je een Unieke rol te vervullen hebt tijdens de immense transformaties in deze tijd van Ascentie

maar...wat is die rol precies? 

Coaching & Healing, wat ik doorgaans combineer tijdens sessies, kunnen een krachtige steun in de rug zijn op jouw ontdekkingstocht naar je Ware Zelf. Zeker voor mensen die hoogsensitief zijn en een hoge trilling / frequentie hebben. Wat mensen terugkoppelen aan me is dat ze zich snel op hun gemak en veilig bij me voelen. Een belangrijke voorwaarde voor Groei! Daardoor durven zich te openen en merken ze hoe prettig het is om (eindelijk) gehoord en gezien te worden. Juist dat hebben ze vaak gemist in hun leven; dat anderen hen begrijpen.

De sessies ondersteunen je erin dat jij mag ervaren dat alles van jou er mag zijn. Hoe meer jij jeZelf volledig liefhebt - inclusief de zogenaamde (!) donkere kanten - hoe steviger en soevereiner je in het leven zult staan, hoe meer liefde en compassie je zult voelen voor jezelf en anderen en hoe gemakkelijker alles in het leven stroomt. Inclusief overvloed.

Klinkt als een sprookje? Dat is het geenszins. Zowel ikzelf als vele tientallen van mijn clienten kunnen hiervan getuigen.

SPIRITUAL MENTORSHIP

Voor diegenen die voelen dat ze toe zijn aan écht een Grote Nieuwe stap in hun leven en (Licht)werk maar niet weten HOE daar handen en voeten aan te geven bied ik Spiritual Mentorschap aan. 

In een serie artikelen (zie Spiritual Mentorship part 1 en Spiritual Mentorship part 2 en Spiritual Mentorship part 3) licht ik toe wat de bedoeling is van het groepsprogramma. Maar er zijn ook mogelijkheden voor mensen die er individueel mee aan de slag willen volledig in hun Kracht te gaan Staan.  Kijk in de SHOP onder de sectie 'Workshops & Cursussen' als je interesse hebt in de groep. Heb je een voorkeur voor 'n individueel traject, neem dan even contact met me op.

Mocht je verder vragen hebben, je kan me benaderen via email: info@heartsoulutions.com
SESSIES - DE START

In een intake gesprek (30 minuten gratis) kunnen we eerste verkenningen doen in diverse opzichten:

Je kan mij, online of in levende lijve, alvast ervaren; mijn stem horen, mijn blik zien, mijn energie voelen. Je merkt hoe ik op je reageer en of je een prettig gevoel krijgt bij me of niet. Of je je gezien voelt. Dat is in mijn ogen namelijk het allerbelangrijkste als je ervoor kiest om met een coach / healer in zee te gaan en dat bepaalt grotendeels of je je er fijn en veilig bij voelt.

Ga daarbij altijd op je eigen innerlijke kompas af.

Daarnaast leer ik jou kennen en hoor wat jouw Zielsverlangens zijn, welke uitdagingen je tegenkomt, wat je al gedaan hebt om met bepaalde uitdagingen om te gaan en tegemoet te komen aan je diepe hartewensen. Ik kan dan ook een beeld krijgen over of ik de juiste persoon ben om je hierin bij te staan (het komt zeer zelden voor dat dat niet zo is) en een advies geven over wat vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Het gevolg?: Stralen. Zelfverzekerd in je schoenen staan. Overvloed aantrekken in je leven terwijl je doet waar JIJ blij van wordt en waar je werkelijk goed in bent! 


HEARTSOUL KORTINGS PAKKETTEN

Hoezo een pakket, hoezo een traject?

Meerdere sessies achter elkaar zal je ont-Wikkelingsproces nou eenmaal aanzienlijk helpen versnellen. In één sessie kan al veel veranderen. Maar als we vaker tijd met elkaar doorbrengen is er meer gelegenheid de diepte in te gaan, om je te leren hoe je zelf af kunt stemmen op je aangeboren capaciteiten om jeZelf te Heel-en en om de beste versie van jeZelf aan te boren en uit te gaan stralen.

Er zijn pakketten van 6 uur, van 10 uur of van 15 uur. Natuurlijk kan je beginnen met 1 sessie en daarna alsnog besluiten een pakket aan te schaffen. Als we een diepgaand traject aangaan neemt iedere sessie zo'n 1,5 uur in beslag. Nog een reden voor de meeste mensen om voor een pakket te kiezen is dat de korting zelfs oploopt tot 20%, waardoor je geen €75 per uur maar €60 per uur betaalt. Dat scheelt dus heel erg veel.

Lees ook in mijn BLOG over hoe ik te werk ga, over wat mij drijft in mijn werk en her en der op deze website vind je ervaringen van mensen met wie ik gewerkt heb. Op mijn Engelstalige YouTube kanaal vind je veel video's; o.a. deze waarin ik ook toelicht wat belangrijk is in mijn werk. Abonneer je gerust en klik op het klokje zodat je meldingen krijgt als er nieuwe video's zijn. Liever Nederlandstalig? Ook dat kan. Op mijn Nederlandse kanaal staan andere filmpjes maar net zo inspirerend.

"Ik ben al een tijdje op zoek naar rust, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. [...] De werkwijze van Ariëtte sprak me erg aan. Coaching benaderd vanuit je hart en wat voor jou belangrijk is. Daarnaast was ik 'stiekem' ook wel benieuwd naar wat healing voor me zou kunnen brengen. Hoewel ik in eerste instantie een beetje sceptisch hier tegenover stond, [...] Na de intake met Ariëtte was ik helemaal overtuigd. Na het fijne gesprek samen met de korte healing (die ik heel spannend vond) stond ik weer open voor alles om me heen. Ik voelde me helemaal ontspannen en stond letterlijk weer met beide benen op de grond. 
En nu [..] ik kom steeds dichter bij mezelf. Hoewel het soms erg confronterend is, vind ik steeds meer rust en nieuwe energie, geniet ik weer van de kleine dingen en komen mooie en nieuwe dingen op mijn pad."  (J.W.)

(*): Voor bijeenkomsten (cursussen, workshops, opleiding) gelden momenteel andere richtlijnen. Kijk daarvoor in de SHOP onder de betreffende dienst.

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: