The X-factor en ware Vrijheid

ofwel

DE REGENBOOG BESTAAT NIET VOOR NIETS UIT ALLE KLEUREN...

Het valt me op dat er binnen de ‘Lichtwerkers community’ veel verschillen zijn in wie hoe wat aanpakt. Prachtige diversiteit!!! Er leiden vele wegen naar Rome of eigenlijk zou ik liever zeggen: naar ‘het aardse Paradijs’. 

Het valt me ook op dat er binnen diezelfde ‘Lichtwerkers community’ nogal wat veroordelingen lijken te liggen op keuzes die mensen maken.  

De medemens bewust maken is onze taak. Maar hoe?... 

ELKAAR VEROORDELEN IS m.i. KOREN OP DE MOLEN VAN SOMMIGE MENSEN WIENS MACHT WIJ HET LIEFST INGEPERKT ZIEN…

De één kiest ervoor om veganist te zijn, een ander noemt zich vegetariër, weer een ander schaart zich onder het flexitarier-schap en er zijn Lichtwerkers die vlees en vis eten. Er bestaan Lichtwerkers die veelvuldig reizen. Er zijn er die biologisch-dynamisch eten, of ‘slechts’ biologisch, en er zijn er die niets van dat al doen… er zijn Lichtwerkers die leren schoenen dragen en er zijn er die daar principieel wars van zijn… er zijn er die alcohol en koffie drinken, roken en er zijn er die geheelonthouder zijn.  

Laatst zei iemand tegen me dat ze het niet kon geloven dat iemand hoog energetisch werk deed omdat diegene koffie dronk en alcohol en vlees at en ‘dat hoort toch niet bij Lichtwerk’…?  

Geloof me, ik ken het hoor… de eerste keer dat ik met een groep zielsgenoten op een Lichtreis ging met een vrouw die zeer hoog energetisch werk doet was ik eerlijk gezegd verbaasd dat ik destijds de enige vegetariër was… ik kon persoonlijk het eten van andere levende wezens niet rijmen met Leven in Liefde zoals IK dat voor ogen heb én het me herinner… ik heb ervan en erin mogen leren en juist deze groep liefdevolle mensen heeft me daarbij geholpen…  

Een warm pleidooi deze Bevrijdingsdag om elkaar te steunen in waar we VÓÓR zijn, in wat we voor ogen hebben; die ‘Gouden Stip aan de Horizon’, ‘the New Golden Age’. 

Elkaar wijzen op (andere) opties dan waar men tot nu toe voor kiest kan heel mooi zijn. Het kán leiden tot een grotere VRIJheid. Maar alleen als iemand daar zelf voor open staat lijkt mij.

Elkaar veroordelen op keuzes houdt mogelijk niet alleen die ander, maar vooral onszelf als Lichtwerkers gevangen in een lagere frequentie dan waar we het meest effectief in zijn. En het leidt m.i. zelfs de aandacht af van waar we echt voor hier zijn…

Ik pleit voor Liefdevolle en Oprechte Steun aan elkaar. 

Ik ben een groot voorstander van persoonlijke VRIJheid.

Ik geloof erin dat ieder het pad loopt dat diegene moet lopen.

Ik pleit ervoor dat ieder van ons haar / zijn best doet om het beste in zichZélf naar boven te halen.

Om schaamteloos te STRALEN…

Weet je dat dat de MEEST AANTREKKELIJKE X-FACTOR is die er maar kan bestaan?...:  
Ongegeneerd STRALEN.
Ongegeneerd ZIJN.

Dan is ‘prediken’ of elkaar ‘de les lezen’ niet nodig. Veroordelen is niet helpend.  

Maar als JIJ straalt, dán krijg je vanzelf vragen die mensen aan jou stellen:

HOE doe jij dat toch? WAT eet jij? WELKE KEUZES maak jij? En WAAROM?

DAN wordt hetgeen je als antwoord geeft gezegd tegen ‘HORE-MANS OREN’ i.p.v. tegen dovemansoren.  

Ik geloof erin dat degenen die naar ons toekomen en zélf vragen gaan stellen - vanuit pure nieuwsgierigheid en wellicht een verlangen tot transformatie - van binnen het meest geraakt zullen worden door andere opties die er zijn…

En laten we nederig blijven… er zijn immers vele opties en dat is niet voor niets.  

Er zijn vele wegen die leiden naar de Innerlijke Hemel op Aarde.

WE ARE THE RAINBOW TRIBE en die bestaat uit VELE KLEUREN!

Onze PERSOONLIJKE VRIJHEID is een heel GROOT GOED. 

Let's honor that.

Een hele mooie verbonden en liefdevolle BeVRIJdingsdag gewenst  

Ariëtte Love Loeffen 

5-5-2019