Multidimensionaal Logo


Het is 5:11 op 11-10-2019 als ik begin dit te schrijven…

Ik zou nog eens enige uitleg geven betreffende het nieuwe Multidimensionale Logo van 'HeartSOULutions'.

Althans, een poging wagen een aantal ‘lagen’ te benoemen en aan het Licht te brengen. Er zit zóveel in…

Laat ik beginnen met terug te gaan naar het allereerste logo van mijn allereerste praktijk: SADHANA heette dat, praktijk voor ‘kinesiologie en persoonlijke ont-wikkeling’. Geboren in 2001. Gevestigd in Almere (en later nog een poosje in Utrecht). De basiskleur was ‘oranje-geel’ en het oogde als een ‘vloeiend kronkelpad naar boven’.

Daarna ontstond ‘van HarteCoaching’, geboren op 10-10-’10 te Venray. Het logo was een Geel Hart met stralen en een heel vreugdevol poppetje in het hart van dat Hart… Het gele hart met de stralen verwees naar ‘werken vanuit mijn Hart’ (van Harte coaching) en naar Leven vanuit je Hart, je centrum, je kern, maar ook naar mijn Maya zegel dat De Gele Zon is.

Ik groeide verder. Mijn praktijk bloeide op. Ik ging STAAN en voluit SCHIJNEN... die zon voorbij…

Jarenlang (eerlijk is eerlijk) ben ik op zoek geweest naar een ander logo en bovenal naar iemand die mijn ‘essentie’, de kern van wat ik doorgeef - mijn Zijn - middels mijn diensten kon helpen vatten in een logo. Ik heb behoorlijk wat voorstellen gekregen…allemaal mooi, niks mis mee op zich maar….niét DE ESSENTIE vertalend…

Moest ik dan maar voor minder gaan…? Ik heb het overwogen. Maar het mocht echt niet! Ik werd ervan weerhouden… GEEN COMPROMISSEN, zo was de boodschap.

Inderdaad, zo wist ik, compromissen sluiten, concessies doen, onsZelf verloochenen dat hebben we juist eeuwenlang gedaan. Maar NU moeten we STAAN en voluit SCHIJNEN…

Dus ik wachtte af en stapte keer op keer weer in Vertrouwen.

En toen kwam daar de ingeving waar ik op gewacht had. Waarom had ik daar niet eerder aan gedacht, vroeg ik me nog af… Ik kénde tenslotte iemand die dat wel zou kunnen! Iemand die ik had mogen ‘mentoren’ en begeleiden tijdens een dierbaar stukje in haar leven… die mijn werk van binnenuit kende, wist wat de impact ervan was, die mijn energie voelde (en herkende) en die mij en mijn Missie en drive überhaupt snapte…

Ik legde voor wat er minimaal in moest. Zij liet haar Creativiteit stromen.

En al snel was het klaar.

Als in een Holy Flow.

In dit logo zit heel veel. Dat ‘mag niet’ volgens huidige voorschriften… het zou ‘te druk’ zijn. Simpel is het devies… Maarre, ik ben niet zo van de voorschriften volgen. Ik houd van simpel maar ook van zo volledig mogelijk zijn.

Dit logo is van Goud. Het Goud van Christus BewustZijn. Krachtige Prachtige energie.

Het Hart staat centraal. Het Hart van Goud. Stralend. Ongebonden. Zich evengoed beschermd en omhuld wetend.

De Vesica Pisces zit erin. Ook dat heeft een connectie met het Christus BewustZijn. En met de Goddelijk Vrouwelijke Energie… Maria Magdalena wordt vaak gelinkt met de Mandorla, een ander woord voor de Vesica Pisces. (Zie ook het deksel van de Bron in Chalice Well gardens te Glastonbury / Avalon).

De Vesica Pisces staat aan het begin van de Creatie. Sacred Geometry. In den beginne was er niets…vanuit dat niets ontstond iets… een cirkel, de Cirkel van Creatie…daarna nog een cirkel, ontstaand vanuit het middelpunt van de eerste cirkel… en zo ontstaat de Vesica Pisces. “De schepping bestaat uit de zich steeds uitbreidende, grotere, ineengewikkelde cirkels, met het vesica pisces portaal er tussenin…[…] … De Universele Vader God Moeder God” (Ronna Herman, 2012). Van daaruit groeit de Seed of Life en van daaruit weer het Flower of Life symbool. An ongoing process of CREATION.

Het is dus een portaal… Het midden oogt als de yoni; ingang tot de Heilige Graal, de geboortegang. Een brug tussen de materiele wereld en andere dimensies… Vrouwelijk en Mannelijk verenigd. Gelijkwaardig. Van even groot belang.

En dan nog even terugkomend op de term ‘De Universele Vader God Moeder God’. Hoe hebben mensen in godinnennaam eeuwenlang kunnen aannemen dat God slechts mannelijk is…dat de Goddelijke 3-eenheid puur mannelijk zou zijn? HOE KAN DAT NOU? Een oude man met een baard zou DE CREATOR zijn?... Hahahaha, grappig. CO-CREATOR lijkt me meer op zijn plek zijnd. En het is de Hoogste Tijd dat MOEDER GOD als zijnde GELIJKWAARDIG AAN en met EVENVEEL INBRENG IN Haar plek terugkrijgt; De Godin in al haar facetten. In vrouwen, in vrouwelijke energie, kwaliteiten en eigenschappen (belichaamd door zowel vrouwen als mannen), in het eren van onze prachtige planeet die onze bescherming, zorgzaamheid, connectie en dankbaarheid nodig heeft om te kunnen gedijen: MOEDER Aarde, Gaia, Terra, in het eren van gevoelens en emoties en intuïtie, het Hart, de Ziel.

Er zitten 2 pyramides in het logo; eentje met de top naar beneden en eentje met de top naar boven. Wederom duidend op een verbintenis tussen dimensies; het vrouwelijke en het mannelijke, het Aardse en het Goddelijke, niet meer ineen zoals de Mer-Ka-Ba, maar ‘expanding beyond’…de kracht en energie vanuit de Merkaba in alle richtingen, tijd, ruimte en dimensies uitstralend. Maar ook de Wijsheid vanuit de Spirituele werelden en Moeder Aarde via de punten in het Hart laten vloeien. Het is tevens de link met ‘mijn oorsprong’: Egypte, Khem, Atlantis, Lemurië… Pyramides… ze STAAN er nog steeds, de tand des tijds en alle negativiteit overwinnend, onverwoestbaar verANKHerd, energiecentrales, deze hele planeet (en beyond) voorziend van krachtige (levens)energie, licht, hogere frequenties, kristal lichtcodes aantrekkend en doorgevend…Kennis en Weten van weleer in het Hart doen ontwaken...

De pyramides staan tevens symbool van de Yoni en de Lingam. Het Hart daar tussenin geeft aan dat we het Spirituele met het Aardse dienen te verenigen, het Mannelijke met het Vrouwelijke IN onze seksualiteit. De HEILIGHEID van en in seksualiteit dient terug te komen. Het HART behoort de kern te zijn (in plaats van de puur dierlijke lust) en dán kan ‘Divine Union within’ ervaren worden tijdens het samenkomen van beide energieën op het moment dat twee mensen samensmelten (los van of je in een homo- of heteroseksuele relatie zit). Hier kan ik helemaal op los gaan als ik zou willen, omdat hier zóveel over te zeggen is, maar wat betreft het logo laat ik het voor nu hierbij.

De maantjes om de zonnen… of zijn het de zonnen die de manen omhullen… doet het ertoe wat de kip of het ei is…?: Ze zijn samenwerkend…co-creërend. Dat doet ertoe.

Ik heb één tattoo op mijn lichaam, op mijn linkerenkel: duidend op het Vrouwelijke Pad voorwaarts. Deze tattoo staat voor de kinderen, de dochters die ik op deze wereld heb gezet: Rona en Selby. De één symboliseert de Maan, de ander de Zon, reeds vervat in hun geboortekaartjes. Mijn tattoo is een samenstelling van hun beider geboortekaartjes. Het gezicht van de onschuld, een – ongeboren – baby als basis van het maantje en de krachtige gouden (!! yep, toen al) stralen van de zon die ongegeneerd vanuit die onschuld de wereld in gaan, maar de onschuld die zich ook beschermd weet en zo blijft bestaan. Twee hemellichamen die enorm veel impact hebben op deze planeet, gewoon door te Zijn…

Die twee moesten opgenomen worden in het logo voor HeartSoulutions. Allereerst omdat mijn kinderen mijn grootste leraren zijn geweest voor mij in dit aardse leven. Dankzij hen heeft mijn proces zich in rap tempo ontvouwd en verdiept. Kon ik tot grotere hoogtes stijgen dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik heb zóveel Kracht in mijzelf aan moeten boren om mezelf staande te houden in de vele zware opgaven waar ik voor kwam te staan al tijdens de zwangerschappen. De Leeuwin in mij werd ten volle gewekt; de vurige beschermster van dat wat Heilig is, nl. Leven, Onschuld, Puurheid, Vrouwelijkheid, Schoonheid, Wijsheid… het Leven zelf.

Mijn kinderen vervatten in het logo dat mijn diensten representeert staat mede symbool voor alle generaties na ons, waarvoor ik doe wat ik doe. Mijn dochters, onze vrouwenlijn, staat symbool voor de Vrouwelijke energie die in ere hersteld dient te worden. Die de Nieuwe Gouden Weg aanduidt en leidt zelfs. Weg van het aloude patriarchaat, van de beperkende inperkende systemen, de controle, de één-dimensionale ratio die de boventoon heeft gevoerd…weg uit de Matrix, richting het Hart, gehoor gevend aan de wensen van en voluit levend vanuit de Ziel, als multidimensionaal Wezen.

Het oneindigheidssymbool, de acht zit erin…Oneindige Eeuwigheid is wat (waar en wie) we Zijn. Veel rondingen, golvende bewegingen, flow… De lijnen zijn dun doch krachtig.

Dan nog even de andere kleur benoemen, de achtergrond van het gouden logo bovenin op mijn website en tevens te zien op mijn visitekaartjes. Het sjieke donkerrode. Aarderood noem ik het ook wel. Omdat het zo voelt. Ook deze kleur staat voor een aantal 'dingen', energieen...:

Maria Magdalena wordt doorgaans afgebeeld in rood, vaak in combinatie met goud (of groen, een enkele keer zwart). Rode gewaden werden gedragen door Hogepriesteressen (laat je dus niet voor de gek houden als je een Maria met rood gewaad ziet en erbij zou staan dat dat Moeder Maria zou zijn... in 9 van de 10 keer is dat dan gewoon Maria Magdalena! (*). Het rood is een aarderode tint omdat de Aarde absoluut thuishoort in mijn diensten en ook omdat ik me vaak letterlijk heel fijn voel op stukken grond waar die kleur overheerst... bloed, the water of life die door je aderen stroomt is rood. Deze combi kwam ook tot stand omdat ik 'niet standaard kleuren' wilde hebben die vaak gekozen worden in 'de spirituele' wereld, maar iets heel eigens neer wilde zetten. Het straalt voor mij warmte en geborgenheid uit, veiligheid. En het Goud tilt je, vanuit die geborgenheid, tot ongekende hoogtes, want dat is beiden belangrijk binnen mijn werk: veiligheid creëren én jouZelf naar boven halen en de wereld in schijnen.

Ja er zit veel in, in dit symbool. Heel veel.

Maar in dat vele blijft nog steeds vooral heel veel open ruimte en openheid beschikbaar.

En binnenin steeds dat Hart van Goud… Het Gouden Hart dat straalt in je Kern, dat gehoord en gezien wil worden. Dat simpelweg wil Zíjn. In alle veiligheid. Gedragen.

Voor mij is dit een symbool dat Staat.

Dit symbool toont Mij en mijn Missie wérkelijk. In alle openheid. GOUDEERLIJK.

Omdat ook dát is wat van ons gevraagd wordt in deze tijd van het rijzen van de Nieuwe Aarde, van de Gouden Tijd:

Goudeerlijk zijn.

Ontdaan van alle lagen die onze Ware Kern – ons Hart en onze Ziel – omhulden. JeZELF tonend, met name aan onsZelf (je hoeft heus niet je 'hele hebben en houwen' te delen met 'jan en alleman', dat is niét wat ik bedoel met goudeerlijkheid).

Dat is wat ont-Wikkeling inhoudt voor mij.

En dat is wat ik voorsta.

Huidig tijdperk daagt en nodigt ons uit om antwoorden te vinden op plekken waar we van weggeraakt zijn in de loop der tijd: Oplossingen vanuit en ten behoeve van Hart & Ziel = HeartSOULutions.

In Liefde & Dankbaarheid,

Ariëtte

(de klok geeft 7:17 aan als ik dit afsluit – de tijd dat mijn oudste dochter ter wereld kwam, mijn 7-7 meisje in vele opzichten…)


(*: zie ook de boeken van Daniëlle van Dijk die hierover heldere uitleg geeft) 

copyright ©Ariëtte Love ♡ Loeffen, all rights reserved

(regarding all my creations like pictures and writings - sharing is okay as long as it's shared in Truth and Authenticity;

including my name as being the creator/owner and my website www.heartsoulutions.com)