Kristal Licht Codes voor Hart & Ziel

Verlang je ernaar je (nog) Lichter te voelen? Meer in verbinding met je Hart, je Ziel...?  

Kan je hele 'systeem' wel een boost of upgrade gebruiken?...

En voel je 'IETS' bij de term 'Sacred Crystal (Christ-ALL) Temple of Light circle', bij de naam Maria Magdalena of bij de Aramese naam van Jezus; Yeshua?
Een onverklaarbare JA komt misschien in je omhoog...
Wanneer ik zelf zoiets voel dan is dat de Roep van mijn Hart & Ziel zo weet ik inmiddels. Dat gaat voorbij de ratio... het raakt aan een innerlijk Weten...

Vandaag, 1 februari 2020, is het precies een jaar geleden dat ik het eerste volle weekend de 'MAGDALENA KRISTAL (Christ-ALL) Licht Codes' door mocht geven. Wat een prachtige bijeenkomsten waren dat zeg... Ik kijk er met zoveel dankbaarheid op terug.

Die ochtend plaatste ik op Facebook een artikeltje met foto's en een video (om de video te zien klik je op 'een artikeltje') en deelde wat ik 'doorgekregen' had. Dat luidde als volgt:

SIGNS... EN ZE ZEI...

vrijdag 1 februari... deze post begint 'achteraan'... bij een boodschap die ik vanochtend doorkreeg toen ik op weg was naar de winkel om rozen voor dit weekend te kopen... Ze [=Maria Magdalena] had het over een 'Epiphany(*) of LIGHT' en ik moest eerlijk gezegd even opzoeken wat dat precies betekent... nog steeds geen idee wat dat betekent voor wat er dit weekend mag gebeuren, voor wie of wat dit bedoeld is maar dat soort 'moeten weten vooraf' heb ik maar losgelaten. Ik ga ervan uit dat het mooi wordt... op het moment dat ik stopte om die video op te nemen stond mijn kilometer teller op 3333 km... De wereld was wit. 

Vanochtend vroeg was ik al met Miles richting het bos gegaan. Om met hem te spelen (ik krijg dat filmpje hier nu even niet ge-upload). Om zelf in en met de sneeuw te spelen. Hoofd VOL in de sneeuw... DAT is pas écht wakker worden. Sneeuwballen rollen en er een hart van creëren...voor moeder Aarde, voor jullie (vandaar ook die kushand... VANG!). 

Tijdens het 'voet-/sneeuwballen' met Miles had ik al een havik over me zien vliegen. Op weg naar de rozen vloog een valk over de auto heen. En nadat ik alles ingekocht had kwam ik thuis en stond de kilometerteller op...3344...

Zó'n dag.

Zó'n weekend.

De engel ziet er ook prachtig uit zo vind ik! Alsof ze gekroond is met een Licht'kroon' 

Laten we eens zien wat vanavond, morgen en zondagochtend gaan brengen. Ik ben reuze benieuwd.Vervolgens kwamen vanaf maart de 'YESHUA KRISTAL (Christ-ALL) Licht Codes bijeenkomsten erbij. Eerst in Venray. Vervolgens ben ik uitgenodigd om in veel meer centra en zelfs huiskamers te komen, waar vele mensen bijeenkwamen met deze Lichtcodes te werken.

"Wat gebeurt er dan tijdens die bijeenkomsten? Wat doe jij precies? Waar kan ik op rekenen?"

Vele vragen die kunnen opkomen in 'de mind', het hoofd. Deels kan ik het uitleggen, in woorden gieten. Dat heb ik onder andere gedaan in deze video die heet 'How to benefit from and join the Crystalline Light Codes events' (Engelstalig). Doorgaans raad ik mensen simpelweg het volgende aan:

Let the Mind rest,
leave it at hOMe


Voor 2020 kan ik de volgende data alvast bekend maken:

  • vrijdag 7 februari 2020: Sacred Crystal (Christ-ALL) Temple of Light circle - er zijn nog een paar plekjes!: Aanmelden kan HIER. Wil je voor alle komende 5 keren deelnemen met Korting? Ook dat kan nog!! Kijk dan HIER
  • donderdag 13 februari 2020: Maria Magdalena Kristal Licht Codes activatie (VOL)
  • donderdag 27 februari 2020: Yeshua Kristal Licht Codes activatie - Kaartjes zijn te koop bij Centrum Maia.Meer inspiratie wat betreft Maria Magdalena of The Goddess?

Kijk eens naar deze video's:

  • GLORIOUS GODDESS Celebrating Magdalene's Feastday, een krachtig gedicht in de energie van Maria Magdalena
  • My service and Light work what is it actually all about and the role of the Goddess in it.
  • OWN YOUR WORTH ~ a guided channeled meditation of the Magdalene, of the Goddess.

Of kijk eens rond in deze BLOG sectie.

Epiphany(*):

1. the manifestation of Christ to the Gentiles as represented by the Magi (Matthew 2:1-12)

2. a moment of sudden and great revelation or realisation.