Impact hebben

Ik kreeg een hele waardevolle terugkoppeling net op mijn laatste video. Waardevol, niet omdat ik het ermee eens ben of de suggestie invoer, maar omdat mogelijk meer mensen dit denken of vinden en ik nu mijn kant kan belichten. 

"(...) De codes en de film zijn zo prachtig...
Als je in stilte zou eindigen daarna dan heeft het zoveel meer impact..(...)"

Hoe ik er in sta:

Dat soort dingen heb ik lange tijd gedaan; eindigen in stilte en nagenoeg alles gratis verstrekken. Mensen abonneren dan niet, nemen bijna alleen maar, en komen niet op het idee dat er wel eens heel veel tijd in zou kunnen zitten in dat wat ik creëer; of dat nou een artikel is, een video, een gratis transmissie, of whatever en men staat er niet bij stil dat ik in die tijd geen geld kan verdienen met andere diensten ;-) (En de supermarkt geeft mij nog steeds geen gratis eten, ook al geef ik veel gratis weg, en de hypotheek wordt nog steeds niet in de eenheid Liefde betaald).

Haha. Het is mijn wens dat meer mensen abonneren (echt, kennelijk moet dat gezegd worden en zelfs dan nog gebeurt het vaak niet, zo grappig; de gewoonte van nemen nemen nemen zit er zo in bij zoveel mensen... als het maar gratis is),

ik wil dat het gedeeld wordt en dat er een energetische wederkerigheid is. 

Dat voelt nu het beste voor mij. Dus deze switch heb ik bewust gemaakt. Als mensen mijn betaalde diensten afnemen zit dat soort gepraat er uiteraard niet achteraan :-) Dan krijgen ze so wie so altijd meer dan wat ik vooraf toezeg. Daar hou ik nou eenmaal van.

Het staat iedereen vrij datgene af te nemen en te kiezen wat hen het beste voedt en wat voor hen het beste voelt. 


Misschien maakt mijn instelling hierin ook wat duidelijk voor anderen die zich eveneens afvroegen waarom ik tegenwoordig eindig met het hardop verzoek om te abonneren, te delen, te liken en een reactie achter te laten. 


Een gekke vergelijking misschien, maar ik heb wel eens gehoord dat iemand die aan het verdrinken is moet horen "Zwem, Zwem!". Kennelijk vergeten we soms bepaalde dingen en moeten we er simpelweg even aan herinnerd worden. Ben je verplicht dat te doen? Nee, geenszins. Ik geef het gratis weg en ook dat doe ik bewust. Ik wil van dienst zijn. Maar ik moet ook mezelf eren en simpelweg zorgen voor 'brood op de plank'. 

Maar uiteraard heeft mijn Ziel wel de aangeboren behoefte om impact te hebben met hetgeen ik doe, breng, geef. Duh, daarom BEN ik hier NU!!! Net als jij waarschijnlijk. En jij. En jij. Als je weet en voelt (je herinnert) dat het erom gaat te leven vanuit je Hart dan ben je geïncarneerd om mensen te helpen daarvan weer doordrongen te raken en DUS wil je IMPACT hebben. Niet vanwege jou als persoon, als individu, maar om te realiseren (REAL-is-eren) waar JIJ ALS ZIEL voor staat en waar je voor GAAT. 

Om die reden deel ik regelmatig ongevraagd werk van anderen. Anderen die geZIEN moeten worden omdat HUN LICHT, HUN WAARHEID, HUN HART, HUN LIEFDE er ZO mega toe doet (ik schiet vol nu...). JUIST NU!!! 

Omdat wij (Licht)Zielen elkaar nou eenmaal nodig hebben om nog sneller nog meer impact te hebben. 

Een motiverend woord nu en dan doet ertoe ("De codes en de film zijn zo prachtig" voelt bijvoorbeeld heel fijn om te horen na zoveel werk). Een steuntje in de rug. Een dankjewel. Een mooie oprechte terugkoppeling. Dat kan ook een suggestie als bovenstaande zijn. Vind ik heel waardevol. Het kan een wat dan ook zijn. Zo heb ik onlangs meer donaties gekregen inclusief hele mooie woorden.... Het gaat niet om het bedrag; soms is het heel hoog, een andere keer lijkt het materieel gezien bijna niks...ik ben oprecht blij met ALLE giften en al helemaal met die bijbehorende woorden... Dat raakt mijn Ziel en geeft mij de Moed om door te gaan in een wereld die mij / ons lang niet altijd begrijpt of steunt. Een wereld waarin het kennelijk zo gemakkelijk is naars te uiten jegens elkaar en elkaar te proberen af te troeven... 


Wat we daarmee doen is elkaar echt vooruit helpen. In het zadel helpen. Zeggen:

IK ZIE WIE JE BENT, WAT JE DOET en HET DOET ERTOE. DANKJEWEL.

Al diegenen die Het Pad al lopen, de PIONIERS, voelen zo de warmte en de aanmoediging vanuit al diegenen die diep van binnen dezelfde wens koesteren: Hemel op Aarde co-creëren. Leven vanuit het Hart.


Ik ben MEGATROTS op wat we doen en neerzetten.
OOK, nee JUIST IN TIJDEN VAN TEGENSLAGEN, van TEGENWERKING. Want ook dat lees ik veel de laatste dagen bij collega's in de LichtDienaars community. IK STEUN JE!!! LAAT HET ME WETEN ALS IK IETS VOOR JE KAN DOEN. 


Dankjewel lief mens voor je terugkoppeling. Ik weet hoe je het bedoelt en dat het komt uit een prachtig stralend Hart. 

Het brengt heel wat naar boven wat ik nu heel graag wil delen hier omdat het zomaar eens kan zijn dat iemand anders er wat aan heeft. 

May it be so <3 


In Liefde,

Ariëtte Loeffen-in Het Veld / Ariëtte Love


pic by my LOVE (these days in the role of 'ODE to Love' ;-) ODE = Online Divine Enabler whahaha )


P.S.1: De VIDEO waar ik het over heb staat HIER.

P.S.2: Mocht je een DONATIE willen geven, dat is altijd welkom en kan middels de link HIER.