Hee mooie jij, met je Kop boven het Maaiveld


Hee bijzondere Ziel,

Ben jij dat nou…met je ‘kop’ boven het maaiveld?

Altijd bang geweest daarop afgerekend te worden?

En zie ik je daar nou toch?


MOOI!

Het zou tijd worden zeg.


Want je bent Prachtig.
En nou zie ik dat pas goed.
Ik Zie Jou in je volle ornaat zoals je daar nu staat.
Ik Zie Je Hart.
Kijk recht in je Ziel.
Ik ontvang je Lach.
Je Liefde.
Je Licht.

En was dat niet waarvoor je hier op de eerste plaats kwam?

Om te Stralen?

Om te ZIJN in Liefde, als Liefde?

Om jeZelf te herontdekken; je gaven, je talenten, je schoonheid en dat dan te delen met de mensen om je heen?

Opdat zij aangestoken worden door Jouw Licht en zich herINneren:

“Och, dat is waar ook! Was ik bijna vergeten zeg in deze gekke chaotische wereld vol waanzinnige praktijken, maar ik heb eigenlijk wat beters te doen dan daar maar in mee te gaan!! Iets wat Vreugde oplevert. Iets wat me Kracht laat voelen. Iets wat mijn medemensen Moed geeft. Iets wat inspireert. Iets wat aanstekelijk is…

Het doet ertoe. Ik doe ertoe. Mijn Lach. Mijn tranen. Mijn twijfels. Mijn artisticiteit. Mijn uitbundigheid. Mijn zoektocht. Mijn mijmeringen. Mijn…

Waarom verstoppen wat is…het is tijd te stoppen meZelf te muilkorven… het is tijd de vele ‘’beschermende jassen’ uit te trekken, de maskers te laten vallen, en te staan - open en bloot te Zijn - precies zoals ik ben. En daar dan van te houden. Zoals ik er zo van houd als een ander zich vrijelijk laat zien…”


Want dat is immers waarvoor je Hier kwam?

Waarvoor je Hier Bent.

Of trad je met een masker op deze realiteit in denk je…?

Maskers verstikken.

Verstiktheid die je in je Hart wel eens voelt…benauwdheid in je keel… de eronder liggende woorden: “LAAT ME VRIJ!”


En nu sta je Hier.

Met je hoofd boven het maaiveld uitgestoken.


En weet je…

Het staat je goed.

Meer dan goed.

Dit staat jou het allerallermooist.

Ik had je niet mooier kunnen verzinnen.


Dankjewel bijzondere Ziel.
Dat je je laat Zien.
HET IS TIJD.


xx Ariëtte 

(ingefluisterd door Haar)


geniet van (je) ZIJN in VOL ORNAAT