Aanpassingen sessies en bijeenkomsten i.v.m. Corona

Steun in Crisistijd voor Hart & Ziel 

In dit artikel aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • AANPASSINGEN QUA BIJEENKOMSTEN EN SESSIES I.V.M. CORONA
  • INDIVIDUELE BEGELEIDING
  • BEGELEIDING EN BIJEENKOMSTEN VOOR GROEPEN
  • VANAF 7 APRIL: ONTSPANNEN IN TIJDEN VAN CRISIS, KAN DAT?
  • ONLINE TEMPEL BIJEENKOMSTEN: SACRED CRYSTAL (ChristALL) Temple of Light Circles
  • ONT-WIKKEL JEZELF
  • SPIRITUAL MENTORSHIP


AANPASSINGEN QUA BIJEENKOMSTEN EN SESSIES I.V.M. CORONA

I.v.m. het COVID-19 virus en de aangescherpte regels vind je als (potentiele) klant belangrijke informatie in deze mail. Het allerbelangrijkste om te weten is: We blijven bereikbaar voor klanten. Juist in deze tijd is dat namelijk extra hard nodig. Maar er zijn wel aanpassingen, net zoals voor bijna iedereen geldt.

Mensen kunnen door zoveel emoties gaan. Je kunt je zo overweldigd voelen door wat je in het nieuws hoort, door het zien van lijden van degenen die je nabij staan. Het kan zijn dat je geen idee hebt hoe de rust te bewaren in deze tijd van chaos en van angst die vrijwel overal voelbaar is. Zeker heel gevoelige mensen, oftewel HSP-ers, kunnen de collectieve angst die rondwaart oppikken en dat onbewust vertalen als zijnde hun eigen angst. Met als gevolg angst, paniek zelfs, verdriet, machteloosheid, neerslachtigheid, slapeloosheid, boosheid, etc.


INDIVIDUELE BEGELEIDING:

Uit respect voor en piëteit de mensen uit de samenleving die men rekent tot de kwetsbare groepen als het gaat om het Corona-virus zijn mijn man en ik al sinds bijna 2 weken uit eigen beweging in quarantaine gegaan. Dat wil zeggen: we komen ons huis alleen uit om de hond uit te laten en om boodschappen te doen, voor onszelf of onze ouders. Die keuze hebben we bewust gemaakt. Wij voelen ons er verantwoordelijk voor om ons uiterste best te doen niet alleen zelf gezond te blijven, maar ook anderen niet te besmetten.

Om diezelfde reden heb ik ook besloten, al is het niet opgelegd, om individuele sessies online aan te bieden. Ik ontvang klanten voorlopig dus niet in de praktijk. Dit ook om onze bijdrage te leveren aan het zo snel mogelijk terugdringen van de negatieve impact van het virus op de levens van zovelen.

De sessies die gepland staan en de nieuwe sessies die aangevraagd worden zullen via Zoom verlopen. Zorg dat je de Zoom app installeert voordat we een afspraak hebben.

Aangezien ik al jarenlang met mensen van over de hele wereld werk verandert dit voor mij persoonlijk niet zoveel. Ik kan me echter voorstellen dat het wennen zal zijn voor jou als je gewend was om bij me in de praktijk te komen. Er verandert al zoveel nu… Er zijn al zoveel dingen waar we ons aan aan moeten passen… Inderdaad. En dat valt niet altijd mee. Ik kan me dat heel erg goed voorstellen. Toch weet ik uit eigen ervaring en dankzij terugkoppelingen van tevreden internationale klanten dat het net zo goed werkt. Coaching, healing, meditatie, activities, cursussen... het kan allemaal ook via afstand plaatsvinden! 

Mocht jij dus behoefte hebben aan begeleiding, juist in deze tijd, neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak. 


BEGELEIDING en BIJEENKOMSTEN VOOR GROEPEN

Het is vermoedelijk bekend bij je dat dat tot 1 juni niet toegestaan is. 

Maar alle geplande cursussen, workshops en bijeenkomsten zullen gewoon gehouden worden. Deze bied ik online via Zoom aan. Mocht je je ingeschreven hebben voor een bepaalde bijeenkomst dan ontvang je tijdig alle toegangsgegevens om digitaal aanwezig te zijn bij de cursus, de opleiding, de mentorschap bijeenkomsten of een workshop.

N.B.: Wees er wel alert op dat het wereldwijde web, oftewel internet, nu soms hapert. Krijg je de informatie dus niet binnen, neem je dan even contact met me op zodat ik het je alsnog kan geven? Check ook je spambox als je niks van me hoort.


VANAF 7 april: ONTSPANNEN IN TIJDEN VAN CRISIS….

KAN DAT?

Ik krijg er nogal wat vragen over: 

“HOE blijf ik in hemelsnaam overeind in al deze turbulentie?

HOE kan ik ervoor zorgen dat ik niet meega ín collectieve angst, maar dat ik juist nu mijn Kracht vind en in mijn Eigen Kern blijf?

Kan dat uberhaupt?, wil men zelfs weten.”

Nou en of dat kan!

Dat heb ik met deze simpele methode al heel veel mensen geleerd (ook digitaal want ik werk al jaren met mensen van over de hele wereld). Ik leer jou ook heel graag hoe je dat kunt doen. Het is niet eens moeilijk!! Er is slechts een kleine verschuiving voor nodig…lees meer HIER als je interesse hebt in ochtendlessen en HIER als je interesse hebt in avondlessen.


ONLINE TEMPEL BIJEENKOMSTEN

Helaas is het, tot 1 juni 2020, niet meer toegestaan om fysiek bij elkaar te komen in de Sacred Crystal (Christ-ALL) Temple of Light circles. Ook hierin zullen we creatief moeten zijn.

De geplande bijeenkomsten op 3 april 2020 en op 15 mei 2020 aanstaande zullen dan ook plaatsvinden in een zogenaamde Virtuele Tempel.

Degenen die zich al aangemeld hadden en degenen die nog besluiten deel te nemen krijgen een uitnodiging met inloggegevens om via Zoom deel te nemen.

We beginnen gewoon om half 8 en sluiten af omstreeks half 10. Tussendoor zullen we even de beentjes strekken dan wel een plaspauze inlassen.

Zorg ervoor dat je deze app tijdig installeert. Vind je het lastig om met dit soort dingen om te gaan vraag dan even hulp aan iemand die het je uit kan leggen. De opname van de bijeenkomst komt weer beschikbaar in de digitale leeromgeving.


ONT-WIKKEL JEZELF 

Voor de cursisten van Ont-Wikkel jeZelf geldt hetzelfde als voor alle andere groepen:

We zullen onze bijeenkomsten op dezelfde data doen maar dan ONLINE. Ik stuur je een digitale toegangscode om de bijeenkomsten van 1 april, 22 april en 13 mei bij te kunnen wonen.

Zorg ervoor dat je deze app tijdig installeert. Vind je het lastig om met dit soort dingen om te gaan vraag dan even hulp aan iemand die het je uit kan leggen. De opname van de bijeenkomst komt weer beschikbaar in de digitale leeromgeving.

Tijd: 19.15 tot 21.15 uur.


SPIRITUAL MENTORSHIP

Met de deelnemers van deze opleiding neem ik contact op om gezamenlijk tot een besluit te komen wat te doen nu het jaar afgesloten zou worden vóór 1 juni. Het is natuurlijk niet prettig om een zo intensief traject af te sluiten zonder fysiek afscheid te kunnen nemen. De overige bijeenkomsten kunnen gewoon digitaal doorgang vinden.