Stel je voor...
het is niet meer slechts een wens, maar 
je leeft oprecht vanuit Hart & Ziel,
want je voelt... je wéét...
het is Tijd...


JOUW POTENTIEEL ONTWAAKT

UPGRADE TO NEXT LEVEL

Ik ben ervan overtuigd dat jij een enorme Wijsheid, Licht en Liefde in je herbergt. Ik ben er tevens van overtuigd dat jij nu naar de aarde gekomen bent om dat tot vol wasdom te laten komen. Er kan een moment in je leven komen dat je het gevoel hebt dat je niet meer vooruit komt, terwijl alles in je ernaar verlangt om te stralen en te staan. 

Wijsheid, Licht, Liefde...het zijn geen 'zaken' die je kunt aanleren op dezelfde manier zoals je rekenen geleerd hebt... Het ligt als het ware opgeslagen in 'je systeem' - in je DNA-codes, in je celgeheugen - wachtend om bevrijd en geactiveerd te worden. 

Het is mijn diepe verlangen dit potentieel van jou te helpen bevrijden. Zodat je straalt. En staat.

Je kan me zien als een Getuige die jouw Pure Essentie ziet en als een soort multidimensionale gids met een kristalheldere zaklamp licht schijnt op die plekken die jij nog niet in jezelf ontmoet hebt, maar die wezenlijk zijn voor jouw groei, jouw evolutie. Ik zie jou. je ziel, je kwaliteiten en je talenten en ondersteun je erin dit zelf te gaan herkennen. 

Dankzij 25 jaar werkervaring*, vele opleidingen en cursussen en mijn eigen levenservaring kan ik putten uit legio mogelijkheden om jou te ondersteunen in jouw proces van ont-Wikkeling; het ontdoen van wikkels die jouw Ware Zelf omhuld hebben. Denk hierbij aan coaching, empowering, healing, meditatie, sound en lichtcodes.  

In een veilige setting leid ik je door de illusoire sluiers, die je tot nog toe belemmerd hebben je volle potentieel te leven. Alle lagen van jou komen aan bod in een traject: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je leert op een constructieve wijze om te gaan met uitdagingen. Ik hecht veel waarde aan - en focus me om die reden ook op - lichaamsbewustzijn, zodat je in staat wordt gesteld om de signalen, die je ziel continu geeft, te herkennen en leert daar zelf naar te kunnen handelen. Je leert te luisteren naar je Hart en ervaart hoe het is als dat aan het roer in jouw leven staat.

Ik houd ervan de diepte in te gaan met jou opdat je ongekende hoogtes bereikt. Dat je gaat doen waar je al lang over droomde, maar waarvan je geen idee had hoe er te komen. Dit vergt aandacht en toewijding op alle vlakken. Van jou en van mij. Daarom werk ik zo graag met mensen die ernaar uitkijken dit avontuur samen met mij aan te gaan.


Hiertoe bied ik twee verschillende vormen van individuele begeleidingstrajecten:


Verder bied ik ook nog de volgende individuele programma's of diensten aan:


Destination U ♡ TOP traject

in 3 maanden naar beZield leven

Gedurende een periode van 3 maanden (12 weken) gaan we heel gericht en persoonlijk aan de slag met het afstemmen op jouw goddelijke blauwdruk. In dit traject word je er continu toe uitgedaagd en uitgenodigd jezelf in alle opzichten beter te leren kennen, jeZelf te zien én lief te hebben. Je vergroot de ruimte van je Hart, waardoor oude pijn heling vindt. Vanuit de verzachting die daardoor ontstaat kun je je innerlijke Kracht aanboren. 

Je kan rekenen op mijn volle aandacht en inzet. Dat verlangt dit proces ook van jou. Ben jij hier klaar voor?

Ben je er klaar voor om jouw potentieel ten volle te doen ontwaken?

JA, IK WIL


"Wauw Ariëtte wat ben jij een bron van inspiratie voor mij! [..] De begeleiding heeft me veel meer bewustzijn gebracht zowel op fysiek, mentaal, energetisch en vooral spiritueel niveau. Ik voel me veel rustiger, mijn gedachtes zijn veel minder geworden ik weet ook beter hoe ik hier mee om kan gaan. Een sessie bij Ariëtte geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten die ik net op dat moment nodig lijk te hebben en ‘iets’ waar ik me meer in mag verdiepen of mee aan de slag mag gaan. Ik heb het gevoel dat ik veel volwassener ben geworden[..]"


GLOBALE OPZET

 • om de week intensieve 1-op-1 sessie van 1-1,5 uur (live of online in overleg).
 • wekelijks mail /chat mogelijkheid, waarop je terugkoppeling ontvangt.
 • toegang tot de 'Krachtplek' of 'Field of Love' gedurende gehele trajectduur, inclusief bijbehorende live online bijeenkomsten.
 • vele praktische, spirituele, fysieke, mentale, emotionele oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke doel; zoals video's, meditaties, activaties, licht codes, invocaties, affirmaties, creatieve 'opdrachten', 'journaling'.

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit traject. 


Wil je nog intensiever aan de slag, waarbij je naast bovenstaande nog tal van extra verdiepingsslagen kunt maken in kortere tijd, kies dan voor exclusieve Destination U ♡ VIP traject (lees hieronder)

DUIK DE DIEPTE IN 
DELF JE SCHATTEN OP


Destination U ♡ VIP traject

intensief en exclusief maandprogramma

In dit helemaal op jou toegesneden VIP intensieve exclusieve programma word je gedurende 30 dagen volledig ondergedompeld in jouw proces. Omdat jij voelt dat dat nú nodig is om te gaan staan en stralen. Omdat je er nu de tijd en de middelen voor hebt. Geen uitstelgedrag meer; je bent klaar voor een Hart-grondige aanpak, omdat je door wilt naar het volgende 'level':

Leven en werken vanuit je Hart naar jouw Zielsbestemming.

Leiderschap nemen over je Leven.

Staan als een krachtig soeverein wezen.

Je gaat vrijwel dagelijks 'aan de slag' met jezelf. Je krijgt daarbij zeer intensieve en inspirerende begeleiding van mij. Een aantal keer per week krijg je een sessie en je krijgt tussendoor 'opdrachten' (die ik bij voorkeur 'uitnodigingen' noem). We hebben vrijwel dagelijks even contact via chat of mail. Tevens is er de keuze elkaar 1 keer per week een hele dag te ontmoeten en samen aan het werk gaan met jouw proces of 1x per 2 weken 2 dagen achter elkaar. We kunnen een online vorm creëren als live ontmoeten nu niet kan voor jou.

Dit zeer intensief en exclusief traject is alleen geschikt voor personen die zich volledig kunnen en willen committeren


naar het AANVRAAGFORMULIER


GLOBALE OPZET ❀

Je krijgt gedurende dit 30 dagen traject mijn volle aandacht:

 • 3 x per week 1-op-1 sessie (face-to-face of online).
 • 3 hele dagen volledig 1-op-1 programma en ont-moeten. 
 • booster-programma in de vorm van zelfreflectie, journaling, missie (leren) definiëren, meditaties, lichaamsbewustzijn vergroten, etc.
 • een jaar lang toegang tot alle video's van De Krachtplek en Field of Love inclusief alle live online bijeenkomsten.
 • dagelijks chat mogelijkheid of mail contact (doordeweekse dagen).

de exacte invulling wordt gezamenlijk afgestemd.


The time I spent with you, I truly felt you are a master teacher, I have not felt this with anyone else I have spent time with since. Loved your Egypt trip truly wonderful.
Mark (UK)


Destination U ♡ TEACHER traject

Teaching the Teacher & Guiding the Mystic

Je bent al een behoorlijke tijd bezig op je spirituele pad. Je hebt waarschijnlijk een eigen praktijk of geeft workshops en teachings. Je voelt echter dat je toe bent aan Next Level... Je wilt zelf verdere stappen zetten op het pad dat ik ook loop. Het Pad van een hedendaagse Mysticus; de Weg der Liefde & Wijsheid.

Je bent bekend met mijn werk, mijn aanpak. Je herkent je in mijn missie. Het roept je. Jij voelt, net als ik, dat het wezenlijk is dat 'the Divine Feminine' (het goddelijk ofwel oorspronkelijk vrouwelijke) haar rechtmatige plek terug krijgt. Op alle vlakken en zeker ook in de omgang met of coaching van anderen. Juist nu. Want we zijn bezig de Nieuwe Aarde te co-creëren en hier heeft Zij nood aan. 

Je voelt, weet, dat ik degene ben die jou erin kan begeleiden jouw unieke pad verder vorm te geven. Dan gaat het bijvoorbeeld om het zelf geven van hoog frequente multidimensionale meditaties. Het (door)geven van krachtige Krystal / Christ-ALL licht codes activaties, transmissies en initiaties. Het werken met ziele-/Lichttaal en voice-sound healing. Of... 

Het spreekt je zodanig aan dat je tijdelijk in de rol van leerling stapt op wie ik zonder enige terughoudendheid  (mysterie school) kennis en kunde overdraag die aansluiten bij jouw wensen. Omdat je bijvoorbeeld een andere manier van begeleiding voor ogen hebt dan je tot nog toe geleerd hebt. Eentje die doordrenkt is met zowel de zuivere Vrouwelijke aanpak als de pure Mannelijke insteek (Divine Union). Of omdat je als practitioner zelf de 6D Krystal Chakra Activatie en andere Activaties wilt leren geven. Of... Dat wat nu exact bij jou past in dit op-maat-gemaakte-traject.

Wat jouw behoeftes precies zijn daar scheppen we allereerst samen helderheid in. Om er vervolgens vol voor te gaan! Zelfs de termijn en het tempo stemmen we onderling af (als je er de tijd en energie voor hebt is een intensief traject van 4 weken mogelijk, maar we kunnen het ook vormen tot een traject van maximaal 3 maanden).


GLOBALE OPZET ❀

Je krijgt gedurende dit traject mijn volle aandacht:

 • 11 keer een 1-op-1 sessie (persoonlijk of online).
 • 3 keer 1 hele dag 1-op-1 programma en ont-moeten. 
 • booster-programma in de vorm van zelfreflectie, journaling, missie (leren) definiëren, meditaties, lichaamsbewustzijn vergroten, etc.
 • een jaar lang toegang tot alle video's van De Krachtplek en Field of Love inclusief alle live online bijeenkomsten.
 • frequent chat mogelijkheid of mail contact (doordeweekse dagen).
 • je wordt opgeleid tot gecertificeerd practitioner van een samen te bepalen activatie of initiatie (voorwaarde hierbij is dat je deze activatie/initiatie voorafgaand aan het traject zelf reeds hebt ontvangen)


de exacte invulling wordt gezamenlijk afgestemd.


WHEN YOU ARE NOT HERE TO REACH THE MASSES
BUT ARE HERE TO TEACH THE MASTERS


Wil jij exclusieve persoonlijke aandacht krijgen van mij voor jou en jouw pad als 'Gids', 'Leraar' of 'Coach'?

Ben je ertoe bereid dit commitment aan te gaan in alle opzichten (energie, tijd, geld, focus, etc) ten behoeve van jouw ont-wikkeling? 


naar het AANVRAAGFORMULIER


I See You


1:1 sessie

Coaching & Healing, wat ik doorgaans combineer tijdens sessies, kunnen een krachtige steun in de rug zijn op jouw ontdekkingstocht naar je Ware Zelf. Zeker voor mensen die hoogsensitief zijn en een hoge frequentie hebben. Wat mensen terugkoppelen aan me is dat ze zich snel op hun gemak en veilig bij me voelen. Een belangrijke voorwaarde voor Groei! Daardoor durven zich te openen en merken ze hoe prettig het is om (eindelijk) gehoord en gezien te worden. Juist dat hebben ze vaak gemist in hun leven; dat anderen hen begrijpen. 

De 1-op-1 sessies ondersteunen je erin dat jij mag ervaren dat alles van jou er mag zijn. Hoe meer jij jeZelf volledig liefhebt - inclusief de zogenaamde (!) donkere kanten - hoe steviger en soevereiner je in het leven zult staan, hoe meer liefde en compassie je zult voelen voor jezelf en anderen en hoe gemakkelijker alles in het leven stroomt.

Kies je voor losse sessies dan krijg je gedurende de sessie de aandacht en toewijding die je van mij gewend bent, maar zijn er geen contactmomenten buiten de sessies om. Indien je dat wel wilt kun je wellicht beter het Destination U ♡ TOP traject overwegen.


JA, IK WIL


When i first met you Ariëtte, the healing began right away, with the first look that you gave me. There is something about your eyes, something about the connection that you make with people that breaks down the barriers as soon as somebody looks into your eyes. I believe you use a healing technique that in Sanskrit is called Drushti (?) / gazing. It’s a healing technique where a person just stares at you and breaks down all the barriers that you have and goes directly to your soul to clear and cleanse your soul to be seen as you say. I felt seen, I felt safe, I felt like you helped me with all that pain that I had that was bottled up inside that I could not get to by myself. You are an amazing healer. My experience with you was out of this world. I would recommend a healing session to anybody who feels that they need any type of healing whatsoever because you are so effective. You have helped me in one day more than any healer has in my entire life, or any doctor has in my entire life. Kariee Robles (Mexico)

Readings

Een reading kan je laten doen voor jezelf of voor een ander, bijvoorbeeld je kind(eren). Je kan het doen met een specifieke vraag voor ogen waarop jij zelf meer helderheid wenst te krijgen. Soms kiezen mensen er ook voor vanuit een soort nieuwsgierigheid… Mocht het nodig zijn dan kan het zijn dat in een reading tevens healing toegepast wordt op (trauma) lagen die heel-ing nodig hebben.

Wat ik nodig heb om een reading te kunnen doen is een (liefst recente) foto, voor- en achternaam, geboortedatum, eventueel aangevuld met geboortetijd en plaats. Je stuurt me dit alles uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de reading per mail, met een heldere omschrijving van het probleem/de vraag. 

Je geeft tevens vooraf aan:

 • of je de reading live (=online) wilt horen (inclusief de mogelijkheid om in de tijd die we gereserveerd hebben te reageren en vragen te stellen), 
 • of dat je wilt dat ik de reading doe middels automatisch schrift (ik schrijf direct op wat ik doorkrijg als ik afstem) 
 • of dat ik het opneem en naar je toe stuur (mocht je dan vragen of opmerkingen hebben, dan kan je overwegen een extra reading te boeken met daarbij de opmerking dat je stil wilt staan bij de recording omdat je nog vragen hebt). 


JA, IK WIL


[..] de avond dat ‘jouw wezen er vermoedelijk al mee aan de slag zou gaan’ [..] F. zó vredig te slapen. Er hing een wolk van sereniteit om hem heen. Ik loop altijd nog even langs hun bedjes voordat ik er zelf induik en dat was echt bijzonder! Hij was aan het floaten op een enorme wolk van Liefde! Ook voel ik dat er al van alles verschoven is. Bij F. zelf, maar ook bij mij. [..] Eindelijk kon ik hem ZIEN. Dat inzicht heeft mijn hart meer geopend voor zijn wezen. Er is meer ruimte ontstaan, dat zich vertaalt in compassie. Je kunt je wel voorstellen dat het met F in huis in ieder geval nooit saai is. F staat AAN! Voor mij, als hoogsensitief persoon, is dat wel eens lastig. Ook qua stem heeft hij geen idee wat voor impact zijn power heeft op het systeem van anderen. Maar gisteravond toen ik voor het slapen gaan even bij hem lag, begon hij ook ineens weer te ‘schreeuwen’ (het is geen schreeuwen, meer een heel hard roepen/zingen) en ik dacht alleen maar: "lieverd, ik zie jou. Ik zie jouw pijn, ik voel jouw angst. Ik ben bij je, gooi het er maar uit." Ik voelde de impact op mijn systeem niet, omdat daar dus ruimte was ontstaan vanuit het diepst van mijn hart. Daar ben ik echt heel dankbaar voor. F zelf is ook een stuk opgeruimder, heeft uit zichzelf meer gedeeld en ook hulp aangeboden. Hij is zachter, zijn ogen staan milder/opgeluchter/helderder; zijn hartje staat meer open. Er is iets van hem afgevallen, omdat hij eindelijk tot in het diepst van zijn wezen gezien is. Door jou… en dankzij jou nu ook door mij. 


Activaties & Initiaties 1:1

Ik bied een diversiteit aan Intiaties en Activaties aan die ik 1-op-1 kan geven (vraag naar mogelijkheden mocht jij dit samen met iemand willen ontvangen of met een paar mensen). Je kan me zien als een soort doorgeefluik voor de hogere frequenties om door te komen opdat jij herinnerd wordt aan wat in jouw multidimensionale DNA besloten ligt. Deze frequenties komen met name door via zowel Licht als Geluid / Sound. Beiden hebben de eigenschap dat ze tot alles van en in jou door kunnen dringen, waardoor alles in en van jou vibreert op de hogere energie waarmee we werken. Dit zorgt op een heel diep niveau en door levens, tijden en dimensies heen voor het loslaten van dat wat oud is en niet langer dient. Daar waar iets weggaat, ontstaat ruimte om dat wat nu wél op alle lagen ten goede komt aan jou, alles en iedereen in grotere mate te ontvangen. 

De Activaties en Intiaties die ik mag doorgeven ('transmitteren') zijn zogezegd 'out of this world'. De Krystal / Christ-AL Licht Codes (**) hebben een zeer hoge frequentie en zijn energetisch enorm krachtig. Ze hebben een diepe impact op jouw verdere (spirituele en aardse) ont-Wikkeling. 

Deze sessies zijn erop gericht je hele Ascentieproces als het ware een flinke boost te geven; de connectie met jouw Hoogste Zelf (Ziel) en je Goddelijke Blauwdruk te versterken, evenals de verbinding met het Krystal / Christ-AL BewustZijn, en tevens met je fysieke gestel. Het kan zijn dat je je spontaan gaat herinneren waar je vandaan komt (welk planeten-/sterrenstelsel), wat je rol of missie is terwijl je eveneens sterker dan ooit de band met Moeder Aarde voelt. Dat is het mooie van dit soort sessies en is iets wat mensen meestal juist niet verwacht hadden. De meesten verwachten kennelijk dat werken met hoge frequenties ervoor zorgt dat je 'zweveriger wordt'. In mijn ervaring en die van de vele mensen die ik Activaties en Initiaties heb gegeven is het tegendeel echter waar: Je krijgt moeitelozer inzichten door, hebt toegang tot een innerlijk Weten én je voelt je gegronder dan voorheen.  

Je Ascentieproces dient te geschieden in stappen die passen bij jouw tempo; met beleid dus. Op die manier kan je systeem (m.n. je fysieke gestel en mentale en emotionele lagen) geleidelijk aan wennen aan de kracht en impact van de hogere frequenties. Je lichaam (het ‘voertuig’ van je Ziel), raakt meer en meer gewend aan het ontvangen van meer en hogere energie en kan dit gemakkelijker opnemen én door gaan geven. Kortom: Je leeft steeds meer als een 'hoger frequent lichtwezen', in afstemming met de hogere dimensies en met jouw unieke zielsplan.

Alles vindt plaats in een 'safe and sacred space' en een hoog frequent Quantumveld vol puur Licht & onvoorwaardelijke Liefde. De frequenties zijn noch tijd- noch plaatsgebonden. Sessies kunnen dan ook zowel live als online plaatsvinden.  Ik stem van te voren altijd af of de aangevraagde activatie op dit moment passend is voor jou.


"I was in the hand of God during my session with Ariette Love. It was more than sacred!!"
Oscar Cortes, interdimensional musician & composer, Colombia 

INTERESSE?

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST VOOR 'ACTIVATIES & INITIATIES 1:1' (vermeld dit duidelijk in de titel en in de mail zelf)


*vanaf 1996 in uiteenlopende organisaties binnen het maatschappelijk en sociaal cultureel werkveld (tot 2015), vanaf 2000 in mijn eigen praktijk 'Sadhana' te Almere en later Utrecht en vanaf 2010 in mijn eigen praktijk te Venray die inmiddels 'HeartSoulutions' heet (voorheen 'van HarteCoaching' en 'Ariette Love')


** Christ-AL verwijst naar het Christus BewustZijn. Dit wordt ook wel het Buddha bewustzijn genoemd. Een staat van Zijn die refereert naar ultieme Verlichting, naar Een-Zijn met AL wat is. Tevens verwijst de term ernaar dat we van 'carbon'/koolstof gebaseerde lichamen aan het ascenderen zijn naar Kristal gebaseerde wezens. Ik gebruik zowel de term Krystal als Christ-AL als Kristal. De Krystal spiraal heeft een andere geometrische basis dan de Fibonacci spiraal en helpt ons versneld uit te stijgen boven lager frequente beperkingen. Dit zonder een oordeel te vellen over de Fibonacci spiraal / golden means. Alles op aarde, in de 3D laag, is hierop gebaseerd (geweest); had dat dus als basis. Maar nu we ons aan het ont-wikkelen zijn ontgroeien sommigen ook uit boven bepaalde 'vormen' en 'energieen'.

aanmelden Inspiratie brief

Op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws, blogs, video's en reizen?

Meld je aan via de knop: